Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Paradicsomsaláta recept

Paradicsomsaláta recept

Elkészítési idő 30 perc

A Paradicsomsaláta hozzávalói:
40 dkg datolya apró paradicsom
2 hegyes édes zöld paprika
2 szál lila hagyma
só,víz, édesítő, ecet, őrölt fehér bors, kendermag olaj


Paradicsomsaláta

A Paradicsomsaláta elkészítési módja:
A paprikát hagymát megmossuk, megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk, és besózzuk.1 órát hagyjuk állni.
A paradicsomot is átmossuk, és vékonyan felszeleteljük.
Megcsináljuk az öntetet, víz édesítő ecet pici őrölt fehér bors.
Jénai tálba először 1 sor paradicsom, a hagymás paprikásból elosztva, majd megint paradicsom, paprikás rész, és a tetejére maradjon megint paradicsom.
Ha leraktuk az anyagokat, meglocsoljuk 1 tk kendermag olajjal, majd ráöntjük az elkészített levet.
Jó étvágyat!


Akkor lesz finomabb, ha legalább 2 órát állni hagyjuk, hogy az ízek összeérnek, de előző nap a legjobb elkészíteni.
Ha van frissen vágott petrezselyem, megszórhatjuk.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei

A receptet beküldte: , júl. 15. 16:10
A paradicsomsaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook