Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Nálunk 8ra legkésőbb be kellett érni az oviba mindig.
De akkor még máshogy volt a párom beosztása, szóval oda nem kellett ébreszteni reggel a picit.
Mondjuk a sulitáskától kikészültem. Lányoknak ezerféle típus, gyönyörűek, fiúknak meg totál egykaptafára készülő termékek..
A suli által kiadott listát még júniusban megvettem, táskát csak most 2 hete sikerült találni olyat, ami a gyereknek is tetszik, nem kaptafa, és jó formájú, meg a háta, alja, válla az elvárásoknak megfelel.
Mi családilag fél kilenckor keltünk. Pontosabban nem, mert a lányom még alszik.
Holnap lesz nehéz reggel a gyerkőcöknek, mert fél órával korábban kell kelniük, mint a rendes hétköznapokon. Férjem elutazik, én meg gyalog viszem őket a bölcsibe és el kell érnem a buszt. Nem is baj, csak mostanában a nyaralás meg a folyamatos betegségek miatt nagyon rászoktak, hogy nyolc után kelnek.
Arra ráérsz majd a jövő nyáron.Élvezzétek a békés reggeleket még egy évig.
Mi is 9-felé battyogtunk be az oviba, de jó is volt!:)
Jó reggelt!
Én ma belehúztam az alvásba. :)
Igaz, 1/2 12-ig pakoltam. Holnap úgyse alhatok, mert 3-kor kelek.
Szia!
Most tolom be a szalonnás, kolbászos rántottámat. Ma bezzeg fent vagyok 7-kor. na majd holnap, hogy aludnék.
ja és jó reggelt. felkeltem 5kor én balga.
most pakolászok takarítok konyházok ilyesmi.
az enyim meg holnaptól elvileg dolgozik.... hogy lett ilyen gyorsan nagy :D :D :D
mondjuk ő nagyobb.
Jó reggelt :D
Én meg elindítottam a kicsit is egyetemre :( Ma költözik be a koliba, kezdődik a gólyahét.
Ne,már! Hogy lettek ilyen gyorsan nagyok?????? :(
Én meg annyira várom már a jövő szeptembert,hogy az enyém is menjen végre suliba:-)
Teljesen be vagyok sózva a témától,imádok tanszereket venni,füzetet,könyvet fedni,iskolatáska,tornazsák,miegymás..szeretem,alig várom:-)
Mondjuk nálunk legalább pakolni nem kellett, mert a saját meg a gyerekek cuccai állandóan szelektálva vannak.
Ma én a párom cuccait lomtalanítottam, mert, ha ő nem akarja magának, akkor majd én eldöntöttem, hogy mi az, ami még kell neki és mi az, ami nem.:))
Hát mert olyan vacak lesz a picit is kirángatni reggel hatkor az ágyból, indulásra készíteni mindkét gyereket egy időben, mert oké, hogy öltözik a nagy, meg reggelizik magától, de azért mégiscsak rá is figyelek, meg magamat is persze elkészíteni..aztán elrohanni..akkor igyekezni nem foglalkozni azzal, hogy a kicsi nyűgös..meg ilyenek.
Persze majd biztosan belerázódunk, hiszen sokan vannak így, de tuti, hogy én 5kor kelek, hogy észhez térjek, mire kelteni kell a 2 gyereket..ha a kicsi meg 5kor kel, akkor megint szívás, mert akkor mire indulnánk már visszapunnyadna..szóval csak ilyen anyukás nyűgök...:D
Az enyémek a 2-at és a 9-et kezdik. Én se várom. A kicsivel már 2 hete csak azon veszekszem, hogy gyakorlás, mert nem mehet úgy suliba, hogy elfelejtette a betűket.
Ma egész nap szobát takarítunk náluk. Selejtezés, hely csinálás. ÚÚÚÚÚgy, de úúúúúgy úúútálom ezt a pakolást. Aztán meg sárkányoskodhatok hónapokig, mert mindkét gyerekem olyan mint az anyjuk, lusták, amit csak lehet meghagynak holnapra, de még jobb, ha holnaputánra. :)
Jajj..én úgy nem várom a hétfőt...:(
A fiam most megy elsőbe, be van zsongva, készültünk ezerrel és lelkesítettem én is persze, de igazából én nagyon nem várom..:D
Valahol már beszélgettünk a fehér rizs&barna rizsről és egy cikk is van róla, de nem emlékszem, hol láttam.Talán Cukormentes oldalán,de nem találom.A lényege, hogy ha már rizs, bár nem paleo, de akkor inkább fehér rizs legyen.
Nem emlékeztek véletlenül?
Én is így gondolom.Nem is jöttem tőle teljesen rendbe, szedhettem mellé a gyomorvédőt, meg kaptam valami kenőcsöt is, amit folpackkal kellett a vállamon marasztalni.
A paleo ehhez képest sétagalopp.És minden más nyűgöm is elmúlt tőle.:)
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?