Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Nekem nincs vele bajom,nem kicsit próbálta régebben koppintani Nigellát,hogy most hogy főz,azt nem tudom,mert ez a kolbászos cucc volt évek óta az első,amit láttam tőle.
Nigelláról jut eszembe,hogy az a nő,ahogy főzött,meg amiket főzött,hát...nagyon szerettem nézni:-)
Én úgy szoktam mostanában sütni,hogy ami fennmarad kókusztej készítésénél kókuszreszelék,abból sütik is rögtön valamit.
Ez esetben viszont elég vizes a kókusz,semmi egyéb folyadék nem kell már hozzá,csak tojás,meg egyéb alkotói a sütinek.
De azért a kolbászos csirke az jó,nem:-)
Reggel sminkelés közben szoktam háttérzajnak hallgatni,soha nem nézem egyik kereskedelmi tévét sem amúgy.
Reggel Stahl Judit olyat főzött...
Vajas,fokhagymás kolbászkrémmel töltött sült csirkecomb.
Ezt hétvégén mindenképp megsütöm.
Én is benyomtam 2 nap alatt egy 20dekás libatepertőt.
Tegnap és ma is ez volt a reggelim:-)))
Olyan finom:-)Bár a sertéstepertőt jobban szeretem,de ez is megteszi.
Én vagy cba,vagy teszkós,vagy spáros saját márkásat szoktam venni,az a legolcsóbb.
De amint hozzájutok friss kókuszhoz,abból fogok tejet gyártani.Tény,hogy reszelékből jóval egyszerűbb.
Ez teljesen normális,nekem az első két héten olyan ragyáim és olyan helyen jöttek ki,hogy csak lestem.Elmúlik és utána szép lesz.
A durvább hasmenés is természetes ilyenkor.Legalábbis nekem az is volt,otthonról nem nagyon tudtam mozdulni:-)))
Na mondjuk ez így nem túl lelkesítő,ha valaki elkezdené a paleót,hogy ragya,fosás,...:DDD
Bocsi, de ismét egy kérdés: A normál, bárhol kapható kókuszreszelék használható? Találtam egy kókusztej receptet, közismert paleos oldalon, de azért megnyugtatna a megerősítésetek!
:-)
másik végit kellett volna megközelíteni. :D
egyébként tényleg finom a bárány, jól kell fűszerezni oszt jónapot.
Az nem olyan nagy baj, de legalább a szemeit, fejét, fogsorát magán tartja.:)
Egyszer Horvátországban meghívott a házigazda egy bárányvacsorára, azóta is emlegetjük a zurammal.Szépen fel volt tálalva a sült, én még csak gyanakodva méregettem.Annyira mondogatta a tulaj, hogy ez különlegesen finom, amíg a zuram elszánta magát és éppen arra készült, hogy kivesz egy darabot a tányérjára.Ebben a pillanatban megakadt a szemem egy teljes fogsoron, mit jobban megnézve rájöttem, hogy szegény bárány feje az mindenestül.Rápisszegtem a zuramra, és ő azzal a lendülettel, amivel kivette a húst, vissza is helyezte a tálra.Azóta se ettünk bárányt, gyanítom, már nem is fogunk.
Szerencsére a másik fogás meg rák volt, abból telepakoltam a hasamat.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?