Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Bazzzz....:D
Ügyi vagy,egyszer nekem is csak beindul:-)
Nnnnna, jóóóóóóóreggelt! :)
Őrült jó kókusztejfölös erdei gombapaprikást ettem tegnap. Életemben nem ettem ennyire különlegesen fincsit. Vargánya és csiperke, szegfűgomba és egy őzláb volt benne. Megérte két órát járni érte az erdőt! Komolyan!
Juppi, az élet nagyon széééép! :)
Gyümölcsöt és lisztfélét egyáltalán nem eszem, a napi ch-m bőven 100 g alatt van, a tanácsotokat követve tegnap már paradicsomot sem ettem, igazából nekem is a káposzta a gyanús, bár arról meg azt mondják, hogy nagyon jó zsírégető...a fene se érti...mensivel épp félidőben vagyok, bár ezt sem tudom követni egy ideje, van, hogy 3 havonta látogat Piroska, utána meg gyakrabban...változókor...:-/
Nem lehetek olyan szerencsétlen, hogy rám nem úgy hat a paleo, mint más sokezer emberre....ilyn nem létezhet!! Be kell, hogy induljon!!
Addig is indulok én, most már tényleg! Várnak a barackok! :-)
Szia :)
Nem vagyok nagyon képben veled kapcsolatban, de heti súlyingadozás teljesen normális. Nem is kellene csak havonta egyszer mérni :D
Ha a Hold nem is, de ha mensi közeleg, akkor is nő a súly. Tehát nyugi. A zsírt meg tuti nem kell lejjebb venned.
szorítunk, szorítunk, lábujjunk is görcsben!
Hát mit ettél? Szerintem lehet, hogy nálad is a gyümölcs tréfálkozik. Míg be nem indul, ne egyél gyümölcsöt vagy csak max napi egyet szép lassan rágcsálva. Én is elkezdtem falni és feljött egy kiló. A körte meg a szilva :( Nem a zsír hízlal, hanem a szénhidrát. Na meg ugye abban is van valami hogy a bevitt energia legyen kevesebb mint a felhasznált, lehet, hogy a mennyiségen is csökkenteni kell, bár én nem hiszem, fehérjéből-zöldségből az ember nem tudja magát túlenni, mert hamarabb jóllakik és később éhezik meg.
Sziasztok!
Jó nagy a pörgés ezen a borongós reggelen! :-)
Én meg a béka s...ge alatt vagyok, mert a súlyom eddig csak felfele megy....hétfő óta bő +1 kiló...hiába nézem, nem tudom mit csinálok rosszul. Sokat eszem? Vagy talán mégis a zsírfogyasztásomat kellene lejjebb venni? Másra nem tudok gondolni...vagy ez már a téli raktározás? Meg ha jól tudom, növő hold van, az is betesz.Szépen fogok kinézni tavaszra, ha ez így folytatódik..:-(((
A kókusztej gyártás elmaradt, mert nem jutottam el tegnap vásárolni, de ma már itt figyel a konyhában, úgyhogy hamarosan készítem.
Megsütöttem az ominózus tegnapi Sthal féle csirkecombot. Én épp hogy megkóstoltam, a gyerekeknek ízlett, aZZurrram köszönte, nem kérte. (nincs oda a kolbászos kajákért, inkább szerdai Dubarry-t evett)
Nnnna...befejezem a panaszkodást, el kell raknom 2 rekesz őszibarackot aztán takarítás, mert este jönnek megnézni a házat...
Péntek 13. hátha meghozza a vevőnket! Kéretik szorítani nekünk!
Szerencsés napot Nektek is! :-)
:DDDDD fel fogom tölteni a bélrendszerem :D Nyugi :DDDD
Most döbbentem rá, hogy péntek 13 van :DDDD
Kevés :D
Bár 60 a cél :D de ennek még köze nincs hozzá :D
Egyél csak, lehet attól is fogyni :D
én is majdnem futottam, de aztán egyszerre értünk a busszal a megállóba, úgyhogy nem kellett szednem a lábam.
úgy érzem, egyszercsak megérem, hogy futni kívánok. ÉN!
ez sok vagy kevés?
vááááá, 60 kilósan nem is látszanék. 70-nel kiegyeznék de nem tudom abbahagyni a zabálást.
Reggeli súly: 61,2 kg.
De oka van. Tegnap öt darab szilvát ettem. A többi valahogy kimaradt :DDDDDD de ma pótolom :DDDD Ma nem lesz harcos :D
Ha jó vagyok bagolynak,akkor itt bagoly:-)
Na megyek futni...ööö repülni:-)
Szia!
Tények-tévhitek oldalon megtalálsz mindent,emlékszem,nekem a gyógyulástörténetek adták a lendületet az első időkben:-)
Hajrá!!!
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?