Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
sziasztok....
mit is mondtatok egyszer hogy mibol van hianyom hogy allandoan gorcsol a labam? konkreten okolbe huzza a labfejem a gorcs ha hideg van sok zokni ide vagy oda. Magneziumot azt eszem nem az lehet az
Én se :D de cél már csak legyen már :D :D
43 vagyok :D
Huuh, na en a zaszlora szerintem sose leszek kepes:)
Megkerdezhetem hany eves vagy?
aztaaa... hitted volna az elején?
Amúgy meg a nagy nyárban a 40 fokot túlélni is elég próbatétel
Azt sose felejtsd el, hogy az a könyv alapvetően férfiaknak készült! :)
Tehát ésszel, óvatosan, és valóban fokozatosan csináld :D És nem kell minden gyakorlattal egyformán haladni, ami jobban megy, azzal nyugodtan haladj tovább.
Ajjaj...na akkor majd ovatosan ugrok neki! Remego karokkal nem lesz egyszeru a majdnem negyhonapos segget cipelni:)
Egyebkent maga az iro irta, hogy az elso harom szint konnyu, hazudott! :)
Látszólag könnyű :D én is annak hittem.
Utána úgy röhögtem amikor a fali függőleges fekvőtámaszoktól fél óráig remegett a karom :D :D :D
És van ahol már második szintbe belepusztulsz :D csak mondom :D
Azt tudtam, hogy fokozatok vannak, de a videokban pont ezek nem voltak konkretan, egyenkent leirva. Na de most mar okosabb vagyok, a konyvben mindent szepen elmagyaraz. Nekem eppen az tetszik benne, hogy fokozatosan epiti fol a gyakorlatokat, latok benne logikat. Meg akkor is, ha az elszo harom szint konnyu, az en jelenlegi nulla kondiciomnak kell ez a konnyu kezdes:)
A konyvet letoltottem pdf-ben:)
Nem tudom miért volt eltélve a pasi, de szerintem bárkinek lehetnek olyan gondolatai, tudása amik hasznosak lehetnek mások számára.
Ugyanilyen előítéletek miatt szenvedi el a sárdobálást a paleo is azoktól, akik nem értik meg a lényeget, hogy nem a mamutevés az álmaink netovábbja
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?