Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
ma megvettem a gabonaagyat, ejszaka elolvasom. :-)
Lilluson kivul olvasta valaki kozuletek?
Hu jo kis felhozatal! Megjegyzem oket foleg az oldalas az a kedvencem azt hiszem 7vegen az lessz!
Ma lecso padlizsanos tojasos ,es most sul a sokmagvas suti ,vagy inkabb kekszecske ! Edes szaju vagyok ,foleg csoki....nah de ez is megteszi napi ket drb mehet?
Jó, csak sokáig azért ne tűnj el!
Akarjuk tudni, hogy vagytok, hogy nőnek a babák :).
Értem, hát elég szomorú, hogy ilyenek történetek.....teljesen érthető és természetes, hogy ilyen lépést kellett tenned, jól tetted. De mondom, megszokom én ezt, és ugyanazok a kedves emberek vannak/lesznek a nickek mögött, mint eddig. Fő, hogy legyetek, ne üljön le a fórum :).
Az utolsó cukkinit csináltam meg, jó hagymásan, tojással tegnap, ma meg...huh, volt egy kis maradék jégsaláta, összekevertem kovászos uborkával, lila hagymával,olivaolaj, hozzá füstölt hal. Elég vadul hangzik így leírva :).
Szerintem simán feldolgozod. :)
Képzelj el egy nicket, amelyik 6 naplót írt és egy év alatt a legkülönbözőbb témákban nyilvánított ki markáns véleményt. Majd valami sedreség miatt egy-egy ismerős meg esetleg kedves családtagjai, akik voltak szíves a levelezést olvasni, egyszer csak minden megnyilvánulásodat kicsámcsogják... puszta szeretetből. Az ember azon kapja magát, hogy már nem beszél. Simán nyilatkoztam szexről, párkapcsolatról... A naplóim tele voltak nehézséggel. Nem akarok itt évekre visszamenőleg teljesen nyitva lenni. A naplóim törlődtek. Ez jó. :) Eddig itt négy regim volt. Most kettő van. Az előbbi okok miatt. Szeretek szabadon megnyilvánulni. Gondolom, így szerethetőbb ez a váltás.
több mint öt évig voltam itt egy névvel....majd oka volt annak ,hogy már nem
De visszajöttem. Ez van. :D és szerintem egyértelmű ki vagyok :D
:D Én dettó úgy maradtam :D egyszerű de nagyszerű módon :DDDD
Mozogni meg muszáj. Erre már én is rájöttem. De a dögmeleget én is kihagytam. :)
Azért nem találod a Lidl-ben, mert csak időszakos, lehet, hogy a tiétekben az a tétel már elfogyott az ázsiai héten, máshol meg nem, és a maradékot ott kint hagyják. Hát...meg kell várnod a következő ilyen akciót vagy veszel drágábbat, Pennyben is szokott néha lenni olcsó, de nekem az messze van, ill. nem kapok katalógust.
Azért nézd meg az összetevőit, akármilyet is veszel, igaz az sokszor, hogy olcsó húsnak híg a leve :).
Haha...annyi újdonság azért nincs. Majdnem csak lerágott csontok.
De én is jobban szeretek újságot, könyvet olvasni, mint a neten. Jó kézbe venni, konyhába leülni vele, böngészni :). Hát ha olcsóbb lenne, biztos többet venném ezt is.
Pedig tele a lidl :D és ott 333 forint ha jól emlékszem.
cba meg nincs a környéken :( és mi van még benne? mondjuk mi az édesítőszer?
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?