Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Találtam rá képet, hogy mire gondoltam, mármint a súlyzó nélkülire (a székes), de szerintem érdemes az egész oldalt átfutni, akit érdekel szárnyeltüntetés téma:
Ez olyan mint a pocak, nem feltétlenül kell vele együtt élni, ha valakit zavar, akkor szerencsére lehet ellene tenni, persze macerás.
Még súlyzó sem kell hozzá, ha valakinek nincs, csak akaraterő és kitartás.
én de örülnék, ha az eredeti hajszínemet hordhatnám, csak úgy natúr. :-)
de hát mindenki másképp gondolkodik, ez nem baj....
én sem hiszem, hogy ártana... :-D
viccen kívül, kis kézi súlyzóval kivitelezendő gyakorlat van arra az izomra, és igen, én is úgy tudom, hogy ez a legtöbb esetben megjelenik, ha nem figyel rá oda az ember.
férfiaknál és nőknél egyaránt.
ja, akkor ezt benéztem. :-D
miért kell a sötétbarna hajadat festeni akkor, ha nem őszülsz?
jól van, ahogy gondolod.... :-)
de azért a pajzsmirigy nem ilyen egyszerű ám... :-)
és biztos, hogy jól készítetted el a keveréket és jól használtad?
csak azért kérdezem, mert az én tapasztalatom szerint teljesn jól fed (én is őszülök ám ;-)) és nem is kopik, csak lenő.
Hali!
Még nem szedtem össze, hogy mit kellene megnézetnem. Ellustálkodtam a témát...
köszi neked is, meg minden hozzászólónak.
utána kell még néznem ennek a témának, ahogy lesz egy kis szabadidőm rá, mert még mindig nem tiszta teljesen. :-(
addig is a finom kecske és birkatejből készült sajtjainkat biztosan fogyasztani fogom, legfőképpen kisütve, de nyersen olivabogyóval is isteni. :-)
vöröset tudsz csinálni természetesen is. :-)
én másfél éve nem használok vegyi festéket, hennázom a hajam. :-)
Én is csak azt szeretném, hogy ne oltsanak ennyi minden ellen.És ne kombinálják össze az oltásokat.Fogalmuk sincs, hogy együtt beadva miket okozhat.Nem hiszem, hogy most több halálos betegség van, mint 20-30 évvel ezelőtt.
Én adattam a fiamnak extrába 2 agyhártyagyulladás elleni, 3 kullancs elleni, meg 1 bárányhimlő elleni oltást.Utána kiderült, hogy nem is védenek csak kis százalékban.
hajhullásal kapcsolatban: a TSH-dat megnézték már?
Ha igen, mennyi volt?
(pajzsmirigy alulműködéstől is hullhat a haj.)
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?