Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Pajzsmirigy göb elleni csodaszer? fórum

Pajzsmirigy göb elleni csodaszer? (beszélgetés)

1 2
26. a0c1361e44 (válaszként erre: 24. - Bellydane Girl)
2012. jún. 11. 22:25

Ez nem ellenségesség.

Persze, hogy jót akar, de elsősorban magának, amivel nincs is gond. Gondolom, akkor keres ezzel a munkával, ha elad, és gondolom nem számít mások egészsége, csak neki bevétele legyen. Nézd meg nyugodtan, hogy semmi mást nem csinál napok óta csak reklámozza ezt a lámpát.

Na most voltam ellenséges.

Igen, a methotyrint így kell szedni. AZ első időben nagy dózisba, majd csökkenteni kell és a végén 1 vagy fél szem fenntartó kezelés.

Ez nem az akupunktúra miatt van, mármint a gyógyulás, de higgy benne. Az akupunktúrában jobban hiszek, mint a bioptron lámpába, főleg nem komoly betegség kezelésénél.

És nem akarlak elkeseríteni, de jön a másik fele a betegségnek, az alulműködés. Mert valószínű, hogy hasimotós vagy.

Én autoimmun túlműködő vagyok és elhiheted, nem azért vágták el a nyakamat, mert a dokiknak ilyenjük volt, hanem azért, mert máshogy nem lehetett gyógyítani.

Nekem is voltak tüneteim, 140-es pulzus, kéz és lábremegés, gyengeség, örök fáradtság, légszomj, hajhullás és még sorolhatnám. Amin a methotyrin, majd a műtét segített, ahogy neked is.

Azért gondolom a göbödet időnként ellenőrizteted, ugye?

És ahogy mondod: FŐLEG ORVOSI vélemény a lényeg!

25. Bellydane Girl (válaszként erre: 23. - Vimitu)
2012. jún. 11. 22:16
Én terhesen ittam a jodos vizet, igaz az 6 éve volt. Az endokrinológusom azt mondta 1 éve, hogy még a jódozott sóval készült ételt se egyem meg és kerüljem a jódot.
24. Bellydane Girl (válaszként erre: 20. - A0c1361e44)
2012. jún. 11. 22:12

"Kék irisz" nem értem miért vagy ilyen ellenséges "hercenő"-vel. Szerintem csak jót akar. Nem utasításokat ad Ő itt, hanem lehetőséget ismertet és mindenki eldöntheti, hogy kipróbálja-e vagy sem. Mindenki nézzen utána és halgasson meg több véleményt is, főleg orvosit.

Én pestre járok egy akupunktőrhöz 3 hónapja és azóta nem szedem a napi 1 szem Methotyrint amit az endokrinológusom írt elő. A véreredményeim tökéletesek lettek, leszámítva a TSH-mat az még a normál határérték alatt van, de minden kontroll alkalmával javul kicsit. Az endokrinológus azt mondta gyógyíthatatlan a betegségem, autoimmun pajzsmiribgyeteg vagyok túlműködéssel és van 1 göböm is 1.5cm . Nem javasolt műtétet, mert azt mondta a pm.-em úgyis elsorvad és vele együtt a göböm is. Most voltam UH-n és az egy éve készült UH-hoz képest semmit nem változott. Nem javult, de nem is romlott. Viszont beállt a havim, eltűntek az arcomról-vállamról a pattanások, nincsenek hőhullámaim, nem szalad a szívem, elmúlt az állandó nyugtalanság érzésem, kb 5cm-es az új hajam -mert fele kihullott-, több az energiám, jobban alszom, meg ilyenek. Talán ez mind apróságnak tűnik külön-külön, de együtt sok!

Nem akarok reklámozni, de nekem meg ez segített. Mindenkinek más válik be. Nem gyógyultam meg és a göböm is meg van, mégis jobban érzem magam és kívülről is jobban nézek ki. Javult az életminőségem.

23. Vimitu
2012. jún. 11. 21:27

Szia!

Nekem Németországban Jód tablettát írt fel a doki golyva megelőzésére terhesség alatt. Ez nála alap.

Kialakult betegség kezelésére nem tudom, hogy megoldás lehet-e. Azért leírtam, kérdezd meg a dokit mit javasol. Remélem segít.

2012. jún. 11. 21:18

pedig híresztelem mert eddig már 5 ismerősömnek segített

köszi a tanácsot azért

2012. jún. 11. 21:17
és mi az?
20. a0c1361e44 (válaszként erre: 19. - F799cac10e)
2012. jún. 11. 21:14
Ha lehet, akkor ezt ne híreszteld! Ha te nem akarsz meggyógyulni, ám legyen, de másoknak ne akarj rosszat tenni. Erre a betegségre csak egy gyógyszer van és nincs alternatíva!
2012. jún. 11. 21:07
pajzsmirigy alulműködés,nem tudom mi a neve másképp, nekem vagy 5 félét írt fel ez a pesti doki. EUTHYROX 100 µg tabletta, CLOSTILBEGYT tabletta, és még valamiféle fogamzásgátlót kellett szednem amik helyrehoztak hogy így havonta van menszim
18. a0c1361e44 (válaszként erre: 16. - F799cac10e)
2012. jún. 11. 21:04

Nem kell ezt-azt szedni, csak egy szem gyógyszert reggelente.

Nem írtad meg a betegséged pontos nevét.

2012. jún. 11. 21:01
nagyon sokszor hullott a hajam előtte, a körmeim mindig letörtek. azóta minden helyre állt. már nem kell műköröm se.
16. f799cac10e (válaszként erre: 15. - A0c1361e44)
2012. jún. 11. 21:00
pajzsmirigy alulműködésem van, volt már 10 éve egyik dokihoz a másikhoz mentem még megyek kontrollra most is, 105 kg voltam még 4 éve soha nem voltam még ennyi alig ettem és mindig csak híztam. sajnos ez mind igaz, anyuméknak volt lámpájuk már vagy 15 éve, sajnos én sem hittem benne, 4 ével ezelőtt elmentem egy profeszorhoz aki megvizsgált stb... ezt szedtem azt szedtem és semmi, ekkor kezdtem el a lámpás kezelést mindennap napi 2-szer, és mostanra fogytam 40 kg beállt a menszim stb... úgyhogy én hálás vagyok anyumnak és a lámpájának, még a mai napig is használom
15. a0c1361e44 (válaszként erre: 14. - F799cac10e)
2012. jún. 11. 20:53

Akkor nézd meg a fotómat. Beszéltem a Zepter híres orvosával, aki rögtön mondta, hogy semmire nem jó a lámpa, menjek műtétre.

Mi bajod van? Írd le a betegséged pontos nevét, tüneteidet, stb.

Sajnos nem hiszem el, hogy van ilyen bajod és azt sem, hogy segített a lámpa.

14. f799cac10e (válaszként erre: 13. - A0c1361e44)
2012. jún. 11. 20:51
nem hatástalan nekünk van és hatásos nekem jó
13. a0c1361e44 (válaszként erre: 12. - F799cac10e)
2012. jún. 11. 20:44

Hagyd már ezt a butaságot!

Én tudom, hogy szeretnél ezzel keresni, de inkább keress olyanokat, akiknek szinte semmi bajuk, ne akarj egy beteg embert rosszabb állapotba sodorni egy hatástalan valamivel.

2012. jún. 11. 20:39
sziasztok! nekem is pajzsmirigy problémám volt még van egy kicsit, nekem egy dolog vált be, sajnos itt nem lehet reklámozni, de azt leírhatom hogy fényterápia ami nekem segített,
11. a0c1361e44 (válaszként erre: 1. - Panatta)
2012. jún. 11. 20:38

Ha lenne ilyen, akkor nem vagdosnának annyi embert.

Nem gondolod?

Tényleg csak az zavar, hogy látszik e? Az nem jut eszedbe, hogy rákos is lehetsz?

Ha odanyúlsz érzed? Ha nyelsz, akkor nem?

Megnézetted már dokival?

Lehet semmiségnek tűnik ez az egész és úgy gondolod, hogy rengeted időd van próbálkozni a csodaszerekkel, de nem így van. Ez pont úgy lehet rákos és ráadásul áttétek is képződhetnek egy idő után a nyirokmirigyekre, ami ugye elszállítja pillanatok alatt mindenhova. Ha meg nem rákos, akkor is komoly problémákat okozhat. Tönkre mehet a szíved, a veséd, a májad, kihullhat az összes hajad, elhízhatsz, elbutulhatsz és még sorolhatnám.

10. a0c1361e44 (válaszként erre: 5. - Pálmax)
2012. jún. 11. 20:33
Persze, ez a pajzsmirigy rák.
9. Bellydane Girl (válaszként erre: 6. - Pálmax)
2012. jún. 11. 15:32

- PK-06 - Pajzsmirigy

Komplex peptid: pajzsmirigy

A PK-06 nem gyógyszer. A hivatalos orosz NPCRIZ honlap szerint, tudományos kutatási eredmények igazolják, hogy a termékben lévő kiválasztott természetes peptid hatóanyagok szelektív, regeneráló hatással vannak a pajzsmirigy sejtjeire és azok működésére, valamint a következő problémák esetében javulást idéznek elő:

Pajzsmirigy sejtek korai öregedésének,

•anyagcsere és hormonális problémák,

•strúma,

•golyva,

•csökkent vagy fokozott pajzsmirigyműködés,

•Hashimoto-thyreoiditis (a pajzsmirigy alulműködése amely a pajzsmirigy krónikus és fájdalommentes gyulladásához és végeredményben pusztulásához vezet),

•pajzsmirigy ciszta,

•mastopathia (pajzsmirigy-ciszta)

8. Bellydane Girl (válaszként erre: 4. - Pálmax)
2012. jún. 11. 15:27
Huh, ez érdekes! Ki kéne próbálnom!
2012. jún. 11. 15:26
Hát még én sem találtam csodaszert, nekem 1 éve fedezték fel, de én autoimmun pajzsmirigyeteg vagyok és amellett, hogy állandó gyulladásban van a pm.-em túlműködésem is volt/van még egy kicsit. Anyukám a Tafedim teáról olvasott sokat és igaz, hogy asszem megfázáselleni teának van forgalomba hozva, de nem csak arra jó, hanem daganat visszafejlesztő hatása is van. Kb 2800Ft ba kerül. Én iszom már féf éve -nem rendszeresen, de úgy kéne- és a 1.5cm átmérőjü göböm nem nő, de nem is csölkken. Ennyi. Próa perec!
2012. jún. 11. 15:24
2012. jún. 11. 15:24
olyan is van hogy, göbös de az eredmények jók? (Nem értek hozzá).
4. pálmax (válaszként erre: 1. - Panatta)
2012. jún. 11. 15:22
én egy ismerőstől hallottam peptid alapú szerről.Keress rá a neten. Bár a göböt nem tüntette el, de 3 hónap használattal(csepp bedörzsölése a bőrbe) teljesen jók lettek a pajzsmirigy leletei.
2012. jún. 11. 15:22
????
2012. jún. 11. 15:21
Csodaszer sajnos nincs.
2012. jún. 11. 15:20

Sziasztok!

Tudtok valami "csodaszert" pajzsmirigy göb/golyva ellen? Normál működésű, csakhogy én érzem, ha odanyúlok és sajnos folyamatosan az van az eszemben, hogy tuti látszik oldalról is és azt nézik...stb. :-/ Elég gáz...:-/ Szóval van valakinek valami bevált ötlet/módszer, amivel sikerült eltüntetnie vagy megkisebbítenie? ( nem műtétre gondolok!)

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook