Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Szia!
Minden melegvizes kúra később hat, először rosszabbodik!...tudom.
Igen!! mi már régen voltunk , de akkor is megálltak a zebránál at autósok!..és képzeld el itt nálunk is megállnak, igaz kamera van a zebra környékén!:)
Szia!
Otthon meg kipihened a fürdő fáradalmait....
Lehet, hogy begyulladtak egy kicsit az izmok ....
Jobbulást!
Ki mentünk ma a nyaralóba (mint minden hétvégén..:)Paprikás krumplit főztem bográcsba kicsi kolbival..nagyon finom lett..:)
Ki jöttek a volt nevelt lányom az élettársával.. kaptam virágot+ egy bögrét a "világ leg szuperebb anyukájának" felirattal a mostani lánykám is szedett egy nagy csokor orgonát.. szegénykém olyan nagyon 'eszi magát..
REmélem ti is kaptok gyönyörű virágot + sok szeretett teljes ölelést..:) az a leg finomabb..:)
Hali lányok:) Hazaértem arról a Hévizről. Hát mit mondjak, sose nem fogok többet elmenni az tuti, Teljesen hadirokkant vagyok:( Állítólag a jövő hétre elmúlik:)
Nagyon szép az a város, meglátszik, hogy van pénz. Ilyen tisztaságot magyar városban még nem láttam, de azt sem tapasztaltam, hogy az autosok megállnak a zebra előtt. Azt hittem a németeknél vagyok, mert ott ekkora az udvariasság. Ja a MAgYAR autósok állnak meg. Nem akartam hinni a szememnek.
Na jól megszívattam magam, mert kiirattam a tangentort, az iszappakolást, meg a masszást. Hát asszem ez kicsit sok volt, mert harmadnapra menni is alig tudtam:( Ja és ezek után még a fürdő.
Szóval elegem lett:( Héviz kihúzva, és erről nem a Héviz tehet, hanem én:)
Gratulálok!
Sok boldogságot és jó egészséget kívánok mindenkinek!
Sok szeretettel gratulálok a kisunokádhoz, meglátod, mennyi szeretetet tud adni:-)
Itt gyönyörűen süt a nap...pihenjetek, töltődjetek..
Kezdünk beletörödni..:(
Olyan fülledt a levegő annyira kéne egy kis eső..:)Ágikám küldjél felénk egy kis csendes nyári esőt..:)
Évikém jó volt az üdülés? de jó, egy kicsit lubickoltál..:) tudom mert ott voltam a zsebedbe csak nem vettél észre..:)
Akkor most töltekezel, ugye?
Sopronban állítólag nagyon esik...itt most elállt..
Szép jó reggelt, itt esik az eső, na még nem nagyon, de már érezni az illatát...
Margitkám, azért kicsit feltöltődtél a tanyán, ugye? Olyan jó, és szép helyen van...na meg a kis "kastély" sem semmi...én mindíg kellemes emlékekkel gondolok rá...remélem, nálatok is lenyugszanak majd a kedélyek..
Évikém, családi "átok" a magas vérnyomás, hisz ezért is jár orvoshoz. Az én felemről többen kaptak agyvérzést..nagyapám, édesapám, húgom...most másfajta orvosságot írt az orvos neki...nagyon féltem, mert a stressz nagyon erős rajta..
Na de beszéljünk vidámabb dolgokról...ki hogy, hol töltötte az "ünnepet"? Mi a papával itthon...ő bográcsban gulyást készített, én takarítottam...a gyerekek állatkertben voltak, s ott volt mellette a majális is...
Most megyek, frizurát csinálok Laurának, mert fényképeszkedés lesz az iskolában...
örülök, h a te eredményed jó lett..:) a lánykád vérnyomása lehet, h alapból magas...most az enyém is emelkedőbe...
Voltunk a telken a kutya kenelt heggesztették még rácsot + hálót a mi kutyánk igazi szabaduló művész..:)
Sziótok, ...
Meg lettem dicsérve, s csodálkozott a doki, hogy nem panaszkodom semmire....mondtam neki minek? A fájdalmam attól nem múlik, a betegségeim, amik vannak végig kísérnek...elfogadom...A lányommal Andreával mentünk, mert neki is kellett. Hát az ő lelete már nem volt olyan jó. A vérnyomása 180/100 volt...magas, de ő azt mondja, a munkahelyi stressz miatt....na meg a pénztelenség-ezt én mondom.
De ha körül nézek, mindenhol ez van....nem irigylem a mai fiatalokat...
Sziasztok!
Ez felháborító!!!!!
Nem találok szavakat:(
már meg van az új helye, minden el van intézve kezdünk beletörödni..:(
Szép az idő holnap nincs suli mindenki örül ennyi is elég..
...és még azt mondják, hogy a gyerek az első...úgy látszik a szeretet, a család az semmi, minden a négyzetméter...hurrá...:-(( Nagyon dühítő...
Amúgy sziasztok, ma is jó idő lesz...
ma délelőtt okmányirodába megyek, délután meg meg diabetológiára...
Legyen szép napotok...
sír + szomorú + ideges..:(
ma nagyon nem jó napom volt..:( olyan sok a bizonytalanság is körülöttem.. azt szeretem ha minden megy a maga útján. Bürokrácia..:(((