Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Otthoni sztriptíz, ölbetánc a párunknak... (beszélgetés)
Milyen zene????Linket küldjééééél :)
Gyenge kezdés után, erős visszaesés... Na legközelebb valami mással próbálkozom, ilyen könnyen nem adom fel. :)
:D....nincs az a nő akit ez a látvány elkápráztatna:)....de értékelem segítőkészséged:)
Francba, ezért kerestem...azt hittem elkápráztatlak vele...:)
Ügyes vagy.....fúúúúúúj de ez naon kiábrándító:D:D
Megtaláltam, jeee!
Csak nagyon árulkodó a link neve, bacca meg. :)
[link]
Nahhh én erre fogom riszálást gyakorolni:)
[link]
:(....Pedig jól jött vna egy kis segítség:)
Van egy tök jó sztriptízes videóm, de emilben kaptam, linkelve nem találom sehol...francba.
Nahhh kész vagyok a házi teendőkkel!....most zene keresés...és jön a "riszálomúgyisúgyis"....kihasználva h nincs itthon senki:)....max a kutyim azt hiszi h a gazdinak elment az esze:D
Ja igen.
Nálunk is fúlt már egy-két dolog röhögésbe.
Az se rossz.
:D
Majd beszámolok a naplomban hogy hogy sikerült:)
Hát erre gondoltam én is,vagy sikerül és ak a várt hatás/siker is megvan,vagy jót röhögünk....mindenképp emlékezetes marad:D
Én nem lámpalázaskodok,legfennebb ha belesülök a dologba,leröhögjük s kész:D
De nem vagyok ám azért belesülös fajta:D
Hát...ha ilyen táncosom lenne, magasról ejteném le hány centinként hányszor esik hasra, nekem az is tetszene tuti.:)
Hasonlítasz kicsit a sasra, de jóval többször esel te hasra, hehe.:)
Ok,értettem:)...Aszem a lámpalázam nem is hagyná:)
Itt rengeteg számot linkeltek be a csajok....vissza olvasok,és abból majd válogatok:)
Ne gondolj rám mert még bénázni fogok:D
Akkor te 2x táncolsz majd:)....Ha bejön ak én is többször bevetem ám:P
Szuper:)
De ha az ing hosszu(fenékig ér) akkor nem is kell a mini szoknya....szerintem:)
Te milyen zenéket választottál?
Nahhh majd az elején gondolok rád,és drukkolok....ha sikerem lesz,azt má nem ígérem h utána is eszembe jutsz....me.....el leszek foglalva:D
Én má kitaláltam a ruhát..
-Egy ing(talán egy nyakkendő is),
-combfix,
-rakott skót szoknya ami annyira mini,h kilóg a harisnya csipkéje,
-vadító fehérnemű,
-és egy dögös magassarkú...
Szerintetek?
:)...ha tudnád milyen két ball lábas vagyok,nem mondanál ilyet:D
Sziasztok...
Én is nagyon gondolkodom a valentin napi otthoni sztriptizen. Pirner Alma oktató programját megnéztem, tanulgattam. De annak a zenének a címét nem tudom. Valaki tudja? Vagy ti milyen zenére "ropjátok" majd? :)
További ajánlott fórumok: