Otthoni sztriptíz, ölbetánc a párunknak... (beszélgetés)
Oké
Akkor is izgulunk.
:D:D:D
Szia.....sziasztok!
Elküldtem:)
Sziasztok!
Igaza van Caffinak, mindenkit úgy szeret a párja, ahogy van (persze vannak kivételek, de ezt most inkább hagyjuk), hiszen amiatt is szereti, úgyhogy szerintem emiatt nem kell aggódnia senkinek.
Csak egy kis önbizalom kell, no meg egy jó zene és kihívó ruha.
Nem szabad túl aggódni és túl izgulni a dolgot, mert csak annál rosszabb lesz, pláne közvetlenül előtte.
Szóval nyugi és mindent bele!!!
:)....kedves vagy!!
De őt ez annyira nem érdekli.....voltam 85kg-is és ak is oda volt értem:).....sőt,folyamat b@sztat h egyek.....lehet h az erősebb csajok jönnek be neki?:D
Bár meg akartalak lesni,de nincs fent képed:(....szerintem a párodnak igy tetszel....és nem fog kinevetni.....de tod ha nem jön be a táncika.....még ott a pórszívo:P:P:P
köszi a mosoly jelet caffi!:)
hallod, ha ilyen alakkal táncolnék a férjemnek, amilyen neked van, nem félnék attól,hogy kinevetne...:)
Sziasztok!
Elküldtem:)
Szia!!
Lécci nekem is küldd el azokat a tippeket!!Köszi:)
Csak szakértőt kérdezzetek.
Volt egy barátnőm, aki a Savaria Egyesületben táncolt valahogy így:
Ha elsőre nem sikerülne ne vegye el a kedveteket.
Kitartás lányok és az eredmény nem marad el.
:D:D....vigyázzunk rá?:)
Sziasztok!
fúú, este egyedül leszek, és megnézem, annyira mondjátok. :)
amúgy nem táncoltam, ahogy terveztem... :S nem volt túl nyugodt az esténk... :( meg még készülnöm kell. :)
Oké-oké, amúgy meg nem nagy durranás, nem túl nagy az ötlet, csakhát a gyerkőcök, meg a megfelelő hangulat.
Igazából nem is az én ötletem volt, csak továbbkombináltam a férjem egy megjegyzését.
Majd leírom priviben, de ne várj túl nagy dolgot.
Pusza mindenkinek, jó éjt.
Igérem többet fogok porszívózni.
:D:D:D
De hova tegyem a gyerekeket?