Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Szia Babu!! Minden nami kreatív?.....és mi ott vagyunk! .))
gyerünk, varázsoljuk meleggé, gordonka kéglijét!!
:)...véletlen,a dolgok jók talán amiket beleteszek....már megvan egy ideje,és csak a napokban tűnt fel h a fiam képe nincs is fent....csak a nagy szöveg "h ő az én fiam":D:D....kép nélkül vicces volt:)
Naaaah lesz naplód?Segítek:)
Legegyszerűbb az öntapadós matrica. Sokkal olcsóbb, mint ha pl. az ajtókat cserélnéd le a bútorról.
Üvegmatrica festékkel is jópofa dolgokat lehet készíteni.
Sziasztok!
Gordonka, nem csak a fehér függöny engedi át a fényt,és az sem igaz, hogy csak a fehér szín világosít!
Az én naplómban is van pár kép, karácsony táján (akkor festettem a falat!)
Egy sárga, narancssárga függöny is szép világos és mindenképpen nagyon meleg hatást kelt!
Én a drapériák, párnák, függönyök és egyebek nagy részét a turkálókban szerzem be. Szerintem barátságos, meleg, kuckós a lakásunk.
Caffinak igaza van, dobjál fel pár képet, akkor könnyebb segíteni.
Szia!Már kilépni készülök....az összes ismerősömnek agyára mentem az ötleteimmel.....de hát nem tehetek róla,parányi női agyam a lakás dekorokra,tatarozásokra....stb-re van rá állva:)
Holnap 2 óra után gépnél leszek....sokat segítene ha nyitnál egy naplót és dobnál fel egy két képet a mostani állapotról....én szívesen segítek....max le állítasz ha úgy érzed sok vagyok egy kicsit:)...Addig is ha van kedved,a naplómban rengeteg kép van h mi...ill.én h tatarozok:D....imádok ilyent csinálni:)...és nő vagyok:D
milyen színű a fal?
függönnyel is lehet színesíteni
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?