Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
fát, papírt, műanyagot....ilyeneket.
Textilre, selyemre, porcelánra, üvegre van külön festék.
Köszi, igazi művészkép lett :) még nem bontottam ki a festéket, így a minőségéről sem tudok nyilatkozni, csak azt látom, hogy jó nagy adagok.
Elvileg kikeverhetőek belőle egyéb színek, gondolom.
Tedd fel a képeid közé....vaaaagy nyiss naplót....ak megoszthatod velünk a képet:)!
Csütörtökön van akció váltás....ha nem kapkodták el,talán nem csúsztam le róla:)!
Az tényleg jó! Nagyon feldobja a falat!!
Ráadásul a bordó, klasszul lágyítja a hideg színeket!!!
Sziasztok!
Mikor volt akcióban a Lidliben az akril???
JAj, jut eszembe, néztem a képeket a képgalériában és láttam egy jó ötletet. Valakinél a fehér falra úgy voltak a képek feltéve, hogy egy bordó (?) sávot festettek fel.
mindjárt megnézem ki volt, az adatlapján majd megnézitek, ha érdekel.
Lényeg: egyszerű, szokatlan és nagyon jó. :)
Ja, még nem volt húsvéti kütyüjük, csak farsangi díszek. :)
Voltál most valamelyikbe?
Csak egy idő után rájön az ember, hogy a minőség nagyon nem mindegy!
Az akrilfesték amúgy nagyon jó, csak nem mindenre alkalmas.
Nálunk(egy kisváros) a nyomtatványboltokban is lehet kapni pár kreatív dolgot.
Egyébként most jut eszembe, hogy hat alapszínben akrilfestéket (egy csomagban) a lidl-be pár napja vettem 1200 ft-ért , mindegyik 75 ml-es. Tehát 6x75ml!
Elnézve a mostani árakat, egész olcsónak számít!
Ajánlom figyelmetekbe.
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?