Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Igen, teljesen. Bézs színű akrillal alapoztam, arra ment a decoupage.
Belül meg kicsit pinkes akril és arannyal száraz-ecsetelve.
Decoupage technikával a csempét is feldobhatod, mondjuk a felső csíkba, minden második csempébe valami mintát és középre elszórtan 4-5 csempébe.
A konyhaszekrényre én vennék öntapadós tapétát, vagy matricát.
A gardróbot meg lécekkel, vagy hungarocell szegélyléccel dobnám fel.
De színek mindenképpen kellenének....bordó, mély narancssárga....ilyenek!
Az a helyzet, hogy a párom lakása, így egyelőre csak alap dolgokat csinálnék, mert ha egyből elrontom a falat, utána egy matricát nem enged majd felragasztani :))))))))))
Isteni a tulipános ládikód, most néztem meg, natúr színe volt eredetileg?
Jól sejtem, a fal is fehér?
Azt kifestheted színesre?
Mindenképpen teszek fel, de előbb dobozolok, a szülinapokra. De majd azokat is megmutatom.
A "tulipános ládikám" nagy siker volt! :)
Az jó ha van is otthon....tegyél majd képet fel ha kész:)
Egy szolim van:)
Köszi, hungarocelem van is itthon.
Milyen üzleted van, ha nem titok?
JA...ma szenilis vagyok asszem....:)
Jót, naná, hogy jót! :) Most is kaptam melót, de előbb összeszedem a kölköket. :)
:DDDDDDDDD
Ne is mondd! Kifestjük a kertet, na mit jelent? ;) Fordítsd!
Persze,meg mutatom....de egyszerű,az üzlet kirakatát akarom vele díszíteni...
Virágokat vágok ki belőlük kettesével....közé ragasztom a kendercérnát.....és a virágok közepébe ragasztok egy követ....rengeteg színű van,azok a fényes dekor lapos kövek....
Így kicsit bénának tűnik leírva.....de jól fog kinézni,a kövek meg megadják a kellő súlyt h ne libbenjen olyan könnyen:)
Képkeretnek....bár nem tom mit akarsz.....a gipsz kiöntő nagyon jó.....vagy a hungarocel álmennyezet szegője....gélre vágod,és ragasztod vagy gombostűzöd...mind kettő jól festhető akrillal:)
Nem, te...Gordonka. :((
Örülj, hogy rohangászhatsz a postára...az jót jelent! :)
:))) egyenesen, Caffi-falváról! :)))
Bár, mi ne szóljunk egy szót sem...ahogy itt beszélnek néha, örülök, ha a felét megértem! :))
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?