Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Gordonka!!
Nézd meg "bige" adatlapján a fényképeket! Tök szép a lakása, ő aztán meleg színűre festette a falakat.
Nagyon jó ötlet az a fekete virág is. Ilyen falmatricákat lehet kapni a praktikerben és a müllerben.
Most nézem, itt van fölül a reklámokban:
Opitec-hobbifix shop....na, ott is szuper dolgokat lehet venni! Én már rendeltem tőlük.
Nyugi, ez mással is megesik....de velem biztosan! :))))
Mit csinálsz a papírból? megmutatod majd?
Én holnap állok neki decoupage-olni, mert ebben a hónapban sok szülinap lesz, kellenek az ajándékok!
Akarok csinálni képkeretet is, csak még nem tudom miből! Valami egyszerű kéne....
Én elsősorban falfestéshez vettem.....de majd próbálkozom más területeken is velük!!
Jaaaaj be vagyok sózodva.....vettem egy jó adag színes papírt,színes kendercérnát.....nagyon tutit fogok este kreálni belőlük:):)....csak most dolgozom:(
Ááááá! Rólam tudomást sem vesz! :)))))))))
Láthatatlan vagyok...vagy olvashatatlan! :(((
Szia! Így is értettük!
Porózusnak azt a felületet hívják, ami magába szívja a nedvességet, ami taszítja, pl. a műanyag az nem az!
Ja! Ez nem Caffinak szólt! :)))
Sziaíasztok!
Gordonka,kaptam még festéket a lidliben:):)
Nahhh kivi vok h miben különbözik a másik fajtától:)
Az nem doxi cserepe volt? :)
Bár nekem is van egy pici kék fent, amin virág van, a szélén pedig kék kockás szalag.
:) A mázas dolog kapott egy (vagy több) réteg festéket, a porózus nem.
Porózusos a sima kiégetett agyag, amin nincs semmi festék, ezért könnyebben beissza a festéket, jobban megtapad rajta.
Ahogy doxi írta! Én kaspót, fadobozkát, a szélforgók pálcikáját festettem vele.
Még a Számházban vettem mini festék készletet. Igaz olyan 5 ml-esek, de 12 szín és 230 ft. Nagy dologhoz nem elég, de nekem meg pont jól jött ilyen kis pepecs melókhoz. :)
Ami a farmer könyvjelzőn van szöveg, azt viszont tubusos akrilfesték, és eddig nem kopott le, pedig használja rendesen. :) Az anyag beissza, és tlán jobban odaköt hozzá, mint majd az üveghez.
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?