Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
raktam fel jó pár fotót a régi kégliből...
annak a beosztása jobb volt..
de ahogy vesszük...
eszméletlen, mennyire különböző időpontokban járkálunk fel ide :) ennyi erővel táviratozhatnánk is egymásnak :)
most estünk haza a sétából.
Hurrá...hurrá...hurrááá!!
☺☺☺
♥♥♥
csajok vmi kis táróló dobozkákat akarok készíteni abba f.szobai polcba ami a wc mellett állítva van mert ugye ott intim dolgok is vannak ..venni nem akarok de miből kéne csinálni...
megnézem, h van e beleillő műanyag doboz max azt bevonni vmivel.. nem tom..
eredetileg fonott vagy bambuszt sztem vna venni.de most nem merek költekezni - mhelyem miatt -
Te kis csalfa"dög"...meg kaptad amit akartál....és most itt hagysz:)????
Na jó,nekem is mennem kell...:))))
:))))) látod, hamar meglett a gyümölcse a szenvedésünknek, mehetsz fésülködni :))))
jó étvágyat anyudéknál az ebédhez, meg jó kutyizást, cicázást, puszi!!!
Én itt vagyok...csak kicsit lassan írok:)
Pedig 10újal írok:)...egy nyomja a billentyűt....a maradék kilenc meg szurkol neki:)))
Igen!
Újra köszönöm Caffinak, anyámnak, a menedzseremnek és mindenkinek, aki hitt bennem :)))))
Jaaaj ma megyünk anyuhoz....és kell csinálnom masnit a kutyiknak....mert jövő héten viszik el őket:)
Tavaly mikor a Norbinál ellett a cica....könyörögtem h ne bántsák a kicsiket...az anya nagyon szapora,és hát már nem tudták kinek elajándékozni a kis cicukat....így tettem egy olyan kijelentést h ki viszem a Pécsi vásárra,és az állatos részen ki állok velük,ki írom h ajándék és elajándékozom:)...5cica volt...Na 8hetesen szóltak h ígértem vmit:)....Csináltam mindegyiknek masnit...a fiuknak kéket,a lányoknak rózsaszínt....tépőzárat varrtam rá,így könnyű volt felrakni rájuk:)....Aznap tele volt a vásár ajándék cicával....szezonja volt:)....de hiába a "konkurenciának"...a masnis cica bejött mindenkinek....nagyon hamar elvitték mindet:)))
Nahhh most a kutyik is kapnak ilyet::))
Nagyon vagány a táska:)))
Én vagyok....húzzunk bele h a tied legyen a 4000-es is:)
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?