Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Sziasztok!
Gyorsan befejezek két levelet, és vagyok!
Sziasztok!Sajnos ma csak beköszönni van időm!
Köszönöm a szép szavakat:D
:) rendben! :D
köszönöm!
Sziasztok.....
Lopd el nyugodtan....a naplómban van az eleje fele,az eredeti...arról koppintottam én is:)....csak a két fél fát össze illesztettem:)
:DDDDD
Most megyek, jó éjszakát neked és aki még jönne!
ez nem ér, ilyen mézesmadzagot elhúzni!!! :) gonosz némber! :DDDDDD
én már a fakanál madárijesztőtől is odáig voltam! úgyhogy mármi lesz is, nekem ziher hogy tetszeni fog! :D
Már várom! ;)
Ma varrtam, de nem voltam elégedett a szabásmintával. :( Újból neki ugrottam, de még nem tudtam befejezni. Hogy mi lesz az meglepi. :)))
NA hali!
képek holnap folytatódnak! :D ma csajos nap volt a barátnőmmel! :D úgyhogy holnap majd alkotom tovább, és teszek fel akkor majd részképeket! rendben?
Caffi, jó a fa nagyon! :D
jó a minta nagyon, lehet ellopom az ötletet és megfestem képnek! :DD nem baj?
Szamó!
Ez tök jó lett! Komolyan, nagyon klasszul néz ki!! :DDD
Nahhh mért gondolom h ez megint az én feladatom lesz:)???Pöcsölös melót nem szereti az uram:)
A vonatoknak nem árt a víz?....kanócok lógnak ki belőle...
A zuram megnézte...várja a kérdéseket és a rossz mozdonyokat megjavításra.
A kocsikat, ha nagyon koszosak, meleg mosószeres (legjobb a PUR zsíroldós mosogató) vízben le lehet mosni, utána langyos helyen kiszárítani, majd egy kis spirituszos (denaturált szesz) vattával a lerekeket és a tengelyeket áttisztogatni( fülpiszkával a legjobb).
Bármi kérdés van, nyugodtan írjátok, a párom most a héten itthon van, szívesen válaszol!!
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?