Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Köcci!
A szita tutin nézne ki dekuval...hajrá:)...látni akarjuk:)))
caffi: jó lett a tál..
nekem van egy régi szitám azt kéne feltúrbózni..
és vmi mintát az oldalára dekupázsolni...vagy nem tom..és dísznek hagynám a konyhában vagy kint a nyári konyhámban ....
szia, sziasztok
ha én csinálnám a kálás képet...
nem biztos, hogy két egymástól nagyon kontrasztos hátteret készítenék...mert elvonja a figyelmet a virágról..
inkább olyan színeket választanék ami egyrészt megy a virághoz a falhoz , lakás berendezéséhez stb.. másrészt jobban egymásba maszatolhatók..
vagy ha mégis az eredeti mintát követjük akkor ott az erősebb színből kevesebb, kisebb rész van festve, mázolva..
a4-es méret! nem nagy!
a kép meg kb 35 cm hosszú, és 15 cm széles! :D
próbáltam, nem jött össze! :D majd még próbálkozom! :D
Mekkora ez a kép?...Én nagynak látom....h tudsz ilyen nagyot nyomtatni:)))
Próbáld vastagan kenni a sárgát és a zöldet...és egy szivaccsal össze maszatolni a kettőt?!Csak ötlet még nem próbáltam:))
neked meg a gyöngyös táskád marha jó! :DD Tetszik! :D
nem fa, gipszkarton! :D
persze hogy ott jól bántam vele, mert az egy kinyomtatott kép! :DDDDDD
az volt az alap! :DDD fekete-fehérben szoktam kinyomtatni, mert ott látszanak az árnyékolások! :DDDDD
Kivitelezni nem egyszerű!
na majd vmit próbálkozom! :D
Sziasztok!
Babu, a friss mázolásra ráfolyt valami víz fentről, ami érdekes, mert se felmosni nem szoktak, se virágot öntözni, ugyanis virág sincs az erkélyükön. Majd lefotózom, el kellett kennem a színeket, mert összefolytak, ezért lett béna, de marad, 3 nap meló volt benne, ki nem dobom! :)
Hááát ezek a szín átmenetelek nekem se jönnek össze....látni szoktam ha hibázok....csak a kivitelezés a gond:)
Túl éles a sárga és a zöld közt a kontraszt....azt kéne kicsit egybe hozni....de összességében jóóó a kép!
A háttérben látszik egy másik kála....ott jól bántál az árnyékokkal....na valahogy úgy kéne:)
dehogy is bántottál meg! Pláne hogy én is így érzem! :D de azon is gondolkodtam, hogy visszafestem az egészet sárgára...... de vhogy nem tetszik így nekem sem.....
Caffi Te nagy festő vagy! ötlet! :D
Jó reggelt! :D
De aranyosak vagytok! :D Köszönöm szépen!
az alján az a zöld rész nem béna? kicsit vhogy egységesíteni kellene.... vagy hagyjam így???
nemtom! :D
Szia, most néztem!
Mi az hogy nem rossszzzz???????
Nagyon ügyes vagy!
Szerintem, meg pont hogy csúcs!! Nagyon jók lettek, állati ügyes vagy!!!!!
♥♥♥♥ ☺☺☺☺
Elkészültem 2 db képpel! hát nem lett csúcs, de annyira nem rossz, nem???
majd ha itt lesztek, akkor lennének kérdéseim! ok?
na helló csajok!
van valaki?
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?