Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Naaa jó csak megpróbáltam rád ijeszteni evvel a jelenlétivel:)...
Az jóóóó nagy meló lesz.....teszel fel előtti/utáni képet?
Ó, köszi, aranyos vagy, de vettünk tavaly a Stark...tól, de nem is tudnám hova tenni.
Majd ha erre jársz megmutatom az óriási hatalmas :DDD kertünket, mert azt még nem láttad.
Megvagyok, csak néha itthon is kell csinálni ezt-azt....nem ülhetek mindig a gép előtt, körülöttem meg szalad a ház! :))
Tudod, én nem dolgozom, nem érek rá a munkahelyen hoxázni! :))))
Komolyan.....rendbe kell tenni a kertet, ami nnem kicsi, fát vágni télire, ültetgetni, meg a kiskutya elleni kerítéseket feltenni, mert amit én elültetek, azt ő kiássa.....szóval van mit csinálni!
Óóó hála égnek igen!
És veled? Rég futottunk össze!
Jó, csak lessed!!!! :))
Jól vagytok? Betegség elmúlt már????
OKé, ennek örülök!!!
Rám hoztad a frászt!
Jézusom...összeszedem magam, ígérem....a jelenléti ívekkel ninncs túl jó tapasztalatom!! :(((
A párom szabin van és megpróbáljuk behozniu a lemaradást a kertben, meg a házzal...van még mit csinálni. Fát is kell vágnunk, hogy jövőre is legyen tüzelőnk.....szóval, kicsit be vagyok havazva.
Aztán el akarom kezdeni a nagy "projektemet", a konyhai ronda barna komódot és egy kerek asztalt lecsiszolok, lefestek és dekupázsolom....most kevertettem be lazúrt, szép tojáshéj színt.
De azért ígérem benézek néha!! :)))
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?