Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Ha én is közéjük tartozom,akkor (jelenleg)jól.
De az én mizériámnak talán,ha minden jól megy,akkor csak március (inkább végén)lesz vége.....
Lányom viszont jobban van,sikerült átaludnia a betegséget.
A Zuram meg megint gyógyszert szed.De a fiam egészséges:))))
Fúúúú jó kis türelem játék lehetett.
mostanában nincs idegem ilyen aprólékos dolgokhoz:(((
Ügyi vagy:D
Azt látom,hogy gomb van rajta,de miből van a többi része?
Nagyon helyesek:)))))
:(((((
Sajnos bejött a fagy.Itt majd meg lehet fagyni:((((
De ne felejtsük el még febr. közepe sincs!
De olyan jó volt,hogy hétágra sütött a Nap!!!!!!!!
Naaa az oviban is egy "angyal" itthonhoz képest.... Múltkor már kérdeztem az óvónénitől, hogyha baj van, ugye elmondja? Aztán csak mosolygott! :)
Jó lett a szalonod!
:)
És te jobban?
Jaj Ibi!
Ezek pedig tényleg nem nehezek.
Méhecskét lefested csíkosra,ragasztasz neki 2 kis szárnyat a szemét megrajzolod.
Fekete fonalból 4 lábacska,aminek a végére csomót is köthetsz.A fullánk ugyanez.A fejére szarvacska ugyanez.
Sziasztok...itten is van odakint napocskás sütés!
Nagyon finom tavaszi illatokkal és madárcsicsergéssel.
Bocsi Lányok!
Jó reggelt!
Itten odakint süt a nap:)))))
Hát van ami egy kicsit sok...Pl a hulahoppos függöny.....de semmiből várat építeni nem olyan könnyű....egyedül a tüllt vettem a vaterán(pofátlanul olcsón)...a többit anyóséktól meg a lakásból szedtem össze...a bordó nem illik oda...cserés lesz!
Fel raktuk a karnist...de mögötte bicajok,hólapát...stb Nos a bringák a falon vannak...és a kerekei át lógtak hozzám...na most egy királylánynak sincsenek bringa kerekek a lakosztályában:)...el kellett tüntetni!
Sziasztok!
Doxi jobbulást a fiacskádnak!!!
Naa látom Ibinek hasznosabb ötleteket is adtok mint én:)
Fuuu anyóséknál mikor pakoltunk meg találtam a Micky egeres jelmezt....el se hiszem h a gyerekeim voltak ilyen picik!
Borbelya...nem is rossz Ábel....mért mondod h neki való az ördög jelmez!
Ha már farsangnál tartunk...Szamó drága most adtad fel a hörcsögösködést?...tuti első díjas is lehettél volna:)
Köszönöm, átadom!!!
Átadtam...köszöni! :))))
Jesszus, akkor ezt jól elkaptátok. Nálunk az oviban alig vannak, remélem megússzuk!
Jobbulást Daninak!
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?