Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
helló lányok!
látom mindenki nyavajákkal küzd... :( óriási jobbulás gyógypuszi mindenkinek! :D
Engem hála istennek nem talált meg! Amúgy minden ok, csak borzasztóan sűrűsödnek a dolgok! :) olvasom azért a fórumot, ha kis időm van! és ha lesznek jövök majd képekkel is!
millió puszmák nektek!
jelentem én 3 hétig voltam itthon. dolgoztam 4 napot, most ismét döglődök. a patikában már tegeznek :D
minden betegnek sok gyógypuszi! :)
Szerintem ez emberfüggő. Daninál elég sokáig tartot, nálam csak pár napig.
Küldök gyógypuszit!!!
Cuppcuppcuppcupp!
♥
Háááát persze:))))
Csodálkoztam volna ha én kimaradok.
De ma már jobb.Ez a fajta nyavalya most mindenkinél csak 2-3 napig tart?Vagy véletlen,hogy ilyen gyors a javulás?
Szííííjja Doxi!
Tudom adós vagyok Neked néhány fotóval,de mentségemre legyen,hogy 2 napig nyomtam az ágyat.
Szííííííjja Gordi!!!!!!
De jó,hogy itt vagy:)))))Örülök,hogy jól vagy.
Kreálkodást most mi sem visszük túlzásba:))
♥♥♥♥♥
Jó reggelt!!
♥♥♥♥♥
Szia Gordi! Babu sajnos kiszállt, de azért jól van!!
Örülök, hogy jelentkeztél, remélem jól vagy. 25-én ünnepelünK!!! :))))))
Na Jányok, óriási sziasztok!!!!!!
Elkezdhetném ecsetelni, mi minden történt, hogy ennyire nem értem utol magam és hanyagoltam a kedvenc fórumomat...de inkább nem teszem :)
Vissza is olvastam most mindent. Judit, jó lehetett a síelés, annyira kikapcsol a hideg jó levegő...Doxikám, remélem rendbejöttél! Szamó, utólag is jobbulást a fogorvosi mizériából!
Borbi, szia, remélem Te is jól vagy!
De mi van Babuval, őt nem olvastam sehol, pedig most néztem végig a hsz-eket az utolsó beköszönésem óta? Caffika, Doxi, ti is hiányoztok. MIndenki k...a hiányzott!!! Ígérem, mostantól megpróbálok naprakész v. másnaprakész lenni a topicunkban. Az a gáz, h. nincs időm kreálni, pedig annyira hiányzik az is. Most szépen megnézem az összes naplót, mert az még kimaradt. Ezer csók!!!!!!
Borbi!
Egyszer régen Juditék falára mintát varázsoltál.Melyik programmal csináltad?
Én is szoktam nézegetni,ki mikor volt itt utoljára....
Gordi is volt mostanában,bár egyszer ő régen azt írta,hogy van amikor csak a dominókat tudja beszedni....és van amikor nem ő,hanem a Zura.
Pedig nem sokára egy éves lesz a fórum:))))
Ugye ez nem kibeszélés???:DDDD
Mert azt igazán nem szeretném senkiről....
Jól vagyóóóók! ♥♥
:DDD
Sziasztok!
Engem érdekelne,hogy mi van a többiekkel is.....Jó lenne,ha csak annyit írna mindenki(akár priviben),hogy megvagyok.....jól vagyok.
Kellemes hévégét mindenkinek!
Elég vacak idő lett sajnos:((( , úgyhogy a kirándulás helyett marad az itthon ülés:(
Sziasztok!
Jó estét:))))
Szép lassan kihal a fórum???:(((
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?