Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
amúgy kreatívan is töltöm a gyerek nélküli estéket. eddig 42 kicsike gipsz állatkát öntöttem :D
majd az utolsó adagot együtt csináljuk meg, hogy elmondhassa az oviban, hogy együtt alkottunk :)
majd beküldöm mindet, aztán festhetnek :)
Sziasztok!
Egyben válaszolgatok :)
Nálunk mindenki döglődik. Én szinte abba sem hagytam, a férjem is beteg. Kiscsajnak nem tudjuk beadatni az infl. elleni védőoltást már második hete, mert betegeskedik. Szerintem már nem is adatjuk, ha végre kimászik a kórságból.
Oviba nem viszem, anyunál van otthon, mi betegen járunk dolgozni.
Azt hallottam, hogy ezekből a téli nyavajákból 3 hét kell, mire kikászálódik az ember. Sokan visszaesnek tartósan. Hát én nem tudom mi van már. Ennyire gyenge lenne az immunrendszerünk? Vagy valami új vírus figyelget?
Szemem ... hát első műtétre is lehetett volna tökéletes. Sokkal erősebb szemeket műtenek tökéletesre, de mindenkinek másképp "gyógyul" a szeme. Ahogy olvastam az immunrendszer a ludas ebben is. Érzi a beavatkozást (magát a műtétet) és helyre akarja állítani az eredeti állapotot. Ezért romolhat vissza.
Ez a köcsög immunrendszer, sose azt csinálja, amit kellene neki :DDD
Mindenkinek jobbulást :(
Sziasztok!
Jó reggelt!
Most egy kicsit azt hiszem nem jövök:((((
Hómentes napokat Nektek.
Áááá agyvérzést kapok...
Nos a hímzőgép szoftverjét már össze lehet kötni a gépemmel(eddig nem lehetett)
De a magyar nyelvű szerkesztő programokat se szoktam érteni....ez meg angol...és a könyv is angol ami hozzá van...
Nos elkezdtem lefordítani a könyvet:)...hát nem haladok túl gyorsan...az egy ujjas gépelés és az angol nyelv hiánya....hátrányos helyzetbe hoz:)...minden betűt kétszer nézek meg....
Előre láthatóan 80évesen fogom tudni kezelni a programot:DDDDDD
Sziasztok!
Be kukk...látom Gordi előkerült:)...
Vagyogatok csak mikor rá érek itt nincs senik....nem mintha nem tartanám magam elég szórakoztatónak,de magammal beszéljek?
Hi, lánykák!!
Mindenki megvan??? :)))
Ibi!
Hogy van a szemed?Mi lesz (ha lesz)a folytatás?
Mit mond a doki?Szó volt erről,hogy csak néhány kör után jöhet rendbe vagy valamit nem jól csináltak?
Sziasztok Lányok!
Jó reggelt:))))
Minden kis betegünknek jobbulást és sok sok gyógypuszit.
Szegény manókat sajnálom jobban(bocs,hogy Őket jobban)Olyan kis elesettek tudnak ilyenkor lenni:((((Mi anyukák már megszoktuk,hogy MI ilyenkor sem nagyon lehetünk betegek:))))))
Köszönöm Borbi!
Az a bajom vele,hogy annyira nem tudok angolul és nem igazán igazodok ki a programban:((((((
Jóéjt csajókák, ma se voltam, de majd holnap, és gyógyuljanak a kis betegek!
Anyum barátnője arra esküszik, h. megiszik napi 4 lityó vizet v. teát és állítólag lefelezi a betegség idejét.
Akkorm drága, neked is jobbulást!!!!
Góygypuszi megy oda is: cuppcuppcupp! :))
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?