Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
szia lányok! Gyors beköszönök
Holnaptól nem leszek, mert most megyünk síelni! :) amint megjöttem jelentkezem!
Szamó! Kitartás jövőhétre, gondoltam rád én is, bár én nem törtem magam össze ;)
Doxi tündérem millió gyógypuszi halom!
szóval jó hétvégét, sok sok sok puszi halom!
J
Szia ha szép,barátságos otthont szeretnél olcsón,akkor arra ügyeljél,hogy a szinek harmoni ában legyenek egymással.Jól fellehet dobni a lakást azzal,ha olcsón méteráru anyagot veszel amiből drapériát,párnákat és az asztalra egy kis futót készitesz már is feldopta a lakásod,ügyelj az egyszerüségre,ne alkalmazz több mintást egyszerre az ide nem illő szineket távolitsd el.A mintás anyagban szereplő valamilyen domináns szinnel nagyon jól lehet disziteni,pld a falat és a párnahuzatokat.Jól dekorálható a külömböző szinü öntapadós tapéta pld a polcok,ajtók bevonására,A régi disztárgyak vagy müanyag formák
szinezésére festék spayt használhatsz a hatás fokozására,csak egy légtérben ugyanaz az árnyalat legyen,ne használj árnyalatokat mert az a rendetlenség hatását kelti.A felesleges zavaro dolgokat el kell rakni.Jó munkát ! irjál ha sikerült./A turkálókban nagyon jó dolgokat lehet kapni az átalakitáshoz.
:)))))
Azért ennyire nem kell rám gondolni:D
Tessék jobban vigyázni:)
Talán most nem!! :))
Jajj, Szamó, pedig gondoltam rád!...neki is mentem a villanyoszlopnak, mert nem figyeltem...kiszakadt a gatyám és lila folt van a combomon! :(.....még jó, hogy nem volt nálam autó! :))))
Sziasztok!
Jó reggelt!
Megint megtörtént az ezredforduló,de nem sokára valószínűleg megint kevesebb lesz.
Magamról csak annyit,hogy sajnos nem vagyok túl semmin,eltoltuk a jövő hétre,de akkor aztán mindent bele....... szét leszek szedve teljesen.
Legyél a keresztanyja!
Ma csináltam másikat is, de az már elkelt!!!
vagy ha valamibe bele állítani akarod,akkor ne csak homokot szórj a hengerbe,hanem a valami(nevezzük csúnyán vödörnek:D)teteje és a henger közti részt ékeld ki pl. kartonnal úgy hogy a henger átmérőjének a mérete legyen kivágva és abba állítod bele a hengert.
Lehet ez most bonyolultan hangzik........
Mivel teszitek fel a csokrokat a kocsira?
Erről rég beszéltünk,van már kíméletes megoldás?
iszonyat cuki! nagyon fess legényke! :D tetszik a nacija! :DD
hogy tudtad a lábait és a kezeit ilyen szépre varrni! nagyon ügyes vagy!
szerelmes lettem békaúrba! :D van neki neve is? :))
A szőnyegboltokban lehet néha elkérni a szőnyegpadló hengerét....az jó még oszlopnak, nagyon!! :)))
Láttad a békámat?? :))
akkor gondolok majd rád 4-kor! :D ügyes leszel, túléled, majd küldök sok kitartás energiát!
Részemről csak sok a dolog, de azért vagyok! :) olvasok, amikor csak tudok! :D
Jól van, csak izgultam, hogy mi van veled... :))
Néztem a naplódat....az oszlop, miből van?
hát nagyon nem látszom ki sajna! De jól vagyok hála istennek! :D
olvaslak titeket, csak nincs mindig erőm hozzászólni! Most épp sztrájkolok kicsit! :D lazítok! :D na meg hiányoztok is mint állat! :D alkotói válságban viszont nem vagyok! :D tettem fel képet a naplómba! :) és dugig van a fejem elintézendőkkel! :D szóval van mit csinálnom! :D már csak 4.5 hónap! :D
Sziasztok Csajok!
Köszönöm a jó szavakat:))))
Igen,ma délután 4-kor megyek kivégzésre:D
Ááááááááh!
Most nagyon be vagyok tojva.Ha tegnap nem jött volna be egy kis meló már túl lennék rajta,de hát nem úgy sikerült.
De ne velem foglalkozzunk!
Azt látom hogy egyre kevesebben vagyunk,de ugye ez csak azért van mert mindenkinek dolga van?!
Szia Kicsim!!
Jól vagy?
Kilátszol a melóból????
sziasztok! :)
szamókám felhívtad végül a fogászt? :) gondoltam rád egész nap! jobb túllenni rajta! kitartás!
puszi nektek is lányok! :d
Sziasztok!
Szia szamó drága...örülök h egyben vagy!
Tessék fogdokkerhez menni...meddig akarod még magad kínozni?
Majd én szorítok míg a székben ülsz!!:)))
Oké....szóljál, hogy mikor!! :))))
♥♥
Nyikorogjál nyugodtan...hallgatlak! :)))
De szerintem, jobb ha túljutsz már rajta, bár értem a félelmedet!!! :(
Fogjam a kezed??? .)))
2 körül jöttünk át Kópházánál:))))
Egyben vagyok/gyunk,de sajna nagyon megbélyegezte a hangulatomat a tudat,hogy mi vár rám ezen a héten.
Nincs mese...... fogorvos látogatás mindenképp és húzás:(((((
Ezzel még nem is lenne baj,a gondom a híd miatt van.Nagyon izgulok,egyszerűen reggel óta nem tudom rávenni magam,hogy telefonáljak neki.Pedig (eddig)soha nem féltem a fogorvostól.
De már azt is nagyon unom,hogy minden fogmosásnál állandóan fecskendőznöm kell,immáron egy hónapja.
De nem akarok nyikorogni:P
Szia Szamó!!
Örülök, hogy egyben vagy, hogy jól érezted magad!
Nevetni fogsz, pont szombaton gondoltam rád, mondtam is a páromnak, hogy lehet, éppen errefelé vagy valahol!! Lehet tényleg, errefelé voltál???? :))
Sziasztok Lányok!
Igaz már itthon vagyunk szombat óta,de annyi dolgom volt,hogy nem jutottam a gép elé.
Látom nem túl sok oldalt kellett visszaolvasnom.Sajnálom......
Doxi!
nem csuklottál szombaton,Pedig elég nagyot kiabáltam:)))))))
Kicsit másik útvonalon jöttünk vissza.
Épen bár nem túl egészségesen megúsztuk.nagyon jó volt de hogy itthon mi várt nem részletezném.....:((((
Kaptunk meleget is hideget is havat is napsütést is.
Azért az durva hogy 1 hét alatt 30!!!!!!!!fok különbség volt.
Mikor mentünk voltak helyek ahol +14 volt,visszafelé pedig -16.
Megyek naplót nézni:)
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?