Osszuk meg a babás kérdéseinket! (beszélgetés)
Georgina! Mit akarsz te 13 évesen? Talán csak nem szülni?
Vedd elő a játékbabádat,az való neked!!!
Szerintem is érdemesebb szedni. És ha már elérhető egy világszínvonalú magyar termék, akkor első sorban azt, és ha nem jó, vagy tüneteket okoz, akkor váltani, külföldi alternatívát keresni.
Amúgy ez érdekes, hogy nem nagyon foglalkoztatja a téma az orvosokat...
Sziasztok!
Kérdeztétek a nőgyógyászt, hogy mi okozhatta a Gravidában a hánykolódást?
Szió!
Gonosz mosolyom van, mint az igazi Freddynek:)
Én a gravidára értettem konkrétan, csak ezt nem írtam bele bocsi. Persze lehet, hogy másiktól is hánykolódtam volna. Egy biztos: nagyon jó étvágyat csinál, mint minden, amiben B vitamin van. Most én 2 naponta szedem, amíg szoptatok, terhesen naponta, kétnaponta vettem be egy-egy szemet ebéd után.
Szia freddie! hű, ez a név nem olyan kismamás:D
Szerintem az elég általános, hogy gyógyszert (kivéve ha direkt ezt ajánlják), és vitaminbogyót nem szabad éhgyomorra bevenni, már csak azért sem, mert az ásványi anyagok, nyomelemek felszívódását elősegíti, ha nem üres gyomorra veszed be.
Te éreztél valamit a vitamintól?
Szia!
Én is a Gravidát szedem, most már harmadik éve:) Egyre érdemes vigyázni, éhgyomorra nem szabad bevenni. Én 2 terhesség alatt 3szor hánytam, kétszer emiatt.
Sziasztok!
Mi is próbálkozunk:) Gondolkodom rajta, hogy babavédő vitamint kellene szednem, így feltenném a körkérdést, hogy ki milyet szedett és mik a tapasztalatai.
Én a Gravidára gondoltam, mert magyar. Meg azt mondják, hogy az a jód, ami a többiben nincs kell a magyar nőknek.És persze olcsóbb is mint a többi...
Mit gondoltok?
További ajánlott fórumok:
- Spóroljunk együtt! Osszuk meg egymással mi hol olcsóbb!
- Macskáink "bűnei", osszuk meg egymással.
- Reformélelmiszereket használok! Mit? Hogy? Miért? Osszuk meg tapasztalatainkat.
- Beszélgessünk róluk, 0-tól 18 évig: örömök, problémák, osszuk meg!
- Ti hogyan nevelitek a kiskutyátokat? Osszuk meg egymással a tapasztalatokat!
- Legyen már nyár avagy unjuk együtt a hideget. Osszuk meg a nyaralási terveket, elevenítsük föl a szép pillanatokat!