Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Összevesztem a kamasszal, mert nem elég, hogy húzta a... fórum

Összevesztem a kamasszal, mert nem elég, hogy húzta a... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

tegnap 07:21
Magam miatt is meg szoktam kérdezni, hogy mit ennének. De hozzateszem, hogy olyat mondjanak amit mindenki hajlandó megenni. Belefaradtam, hogy többfélét főzzek. Ha nem azt főzöm amit megesznek szendvicset készítenek... nem egyszerű.
aug. 14. 01:44
Edd meg leves, kabbe főzelék!
20. Egnisz (válaszként erre: 18. - Birebora)
aug. 13. 12:39

Nálunk sajnos nem múlt el.

Igaz, már nem lakom a gyerekeimmel.

Csak egy fajta kaját voltam hajlandó főzni. 3 gyerek és férj mellett, ha mindenki mást kért volna, na azt nem.

Próbáltam megbeszélni velük, de ez nem volt mindig sikeres. Ilyenkor azt mondtam, hogy akinek nem tetszik, az egyen vajas kenyeret. :)

19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Birebora)
aug. 13. 12:13
Mi is elmúlunk.
aug. 13. 10:56
Majd elmúlik a kamaszkor is.
17. Érdekes73 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 13. 08:48
Ha nem tetszik neki csináljon jobbat .
16. eunuch
aug. 13. 07:13
Nálunk 2 választás van: eszed/nem eszed :D
15. Lady Lavender (válaszként erre: 6. - Jooeva)
aug. 12. 20:55
A volt-vagy-valami-pasim miatt alig hússal főzök, amit nem is bánok, de mindig kitalált valamit miért nem szereti, aztán felzabal mindent, és másnapra nincs kajám.
aug. 12. 20:50
Koreában divat az ilyen kamaszokat átnevelő táborokba adni. Csodákat művelnek velük, megváltoznak, kérni is megtanulnak és szájat is befogni. Ebéd után köszönöm szépen-t mondani és meghajolni!
13. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 12. 20:48

Ott a hűtő, aztán kész. Szerintem valami más baja lehetett, de te voltál a biztos pont azért veszekedett.

A csillagok állásba is belekothetett volna.

12. ~ Luna ~ (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 12. 20:42
Ezek finomak, én szeretem mindet 😋
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - ~ Luna ~)
aug. 12. 20:37
Lecsó vagy káposztás tészta. Volt még egy kevés mákosguba is.
10. ~ Luna ~ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 12. 19:04
Mi volt a kaja?
aug. 12. 18:52
Én bevallom ebben sem voltam túl rugalmas, de csak azért, mert egy időben amit egyik nap szeretett, azt másnap már nem. Kért valamit, amikor kész volt, már nem kérte. Na akkortájt pont nem érdekelt, hogy mit enne. De ez csak egy rövid ideig tartott, utána megbeszéltük. Dolgoztam, napi 10 órát, mellette kertet csináltam, nem volt időm 3-4 félét főzni.
aug. 12. 18:51

Én kiskorától a ma mai napig különböző opciókat kínálok

Így nem marad kaja sosem

7. 55Judit (válaszként erre: 4. - Semleges)
aug. 12. 16:57
Igaz. Én a fiammal a mai napig megbeszélem (ha itthon van) hogy mit főzzek holnap. Lehetőleg egy étkezés előtt, mert jóllakva azt mondja mindegy. Azt meg nem tudok. :) Tudom miket szeret, és azokból választ majd, nekem pedig mindegy ha van itthon hozzávaló mert én mindent szeretek amit ő. De még másnap reggel el is mehetek vásárolni ha kell.
aug. 12. 16:57

Én már ezen nem akadok fenn, többfélét főzök, van választék.

Ha egyik sem tetszik, eszik hideget, csinál melegszenyót.

Mostanság min. 3féle kaja van, mert a fiam hús-krumpli vonalon mozog, párom és lányom el van bármivel nagyjából, magamnak pedig húsmentes koszt készül.

Nekem az étel és a süti az egyik "szeretetnyelvem", én ezzel kedveskedem.

A kamaszok már csak ilyenek...

5. boldogzokni (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 12. 16:56
Nálunk több is van, sosem egyet akarnak. Főzök valamit, az a menü, vagy keres mást, amit akar, nem érdekel, nem főzök ezerfélét.
4. semleges (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 12. 15:35
Teljesen megértelek. Választhat azt eszi ami van, vagy nem eszik. Majd eszik ha éhes lesz. Egyébként meglehet beszélni ki mit enne.
aug. 12. 15:11

Ha van miből, megszoktam beszélni ki, mit szeretne enni.

Nem ördögtől való az, kommunikáció és egyből boldogabb mindenki.

2. elbb
aug. 12. 14:42
Legyél rugalmasabb! Opcióként kínáld fel, kérsz ebédet vagy nem? Már ez is választási lehetőség! :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook