Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ma csúnyán összevesztem a férjemmel az anyósom miatt, aki... fórum

Ma csúnyán összevesztem a férjemmel az anyósom miatt, aki... (beszélgetős fórum)


Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
39. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 38. - Lovas84)
2022. szept. 21. 07:58

Köszönöm, nagyon kedvesek a soraid.

Bár ugyan én nem igazan hiszek ezekben az ezoterikus dolgokban, de a hit valóban nagyon fontos. Én tudom , hogy lesz gyermekem , egy percig sem volt kérdés. Hogy mikor az már más dolog, de lesz.

Amúgy nekem is azt mondták, kémiai terhesség volt, és egyébként spontán is volt kettő kémiai a 3-4 év alatt mióta próbálkozunk.

Azért a mostani jóval "terhesebb" terhesség volt , szóval nyilván előrébb tartott már mint mikor spontán volt kémiai.

Az anyós meg hát nekem ilyen. Nem tudok mit tenni ellen,mint hogy elkerülöm. Nincs szuksegem plusz erre a teherre. De gondolom mennyire idegesítő lehet, ha folyton ott ülnek nálatok.

Kíváncsi leszek ha lesz gyerekem, az anyós mennyire lesz rá kíváncsi ,mert most nagyon meg van indulva az unokáért. Egyelőre.

2022. szept. 20. 23:20

Nagyon sajnálom a veszteséged, én 2x éltem meg hogy a 6. héten elvetéltem, igaz ezt mondják olyan korainak, kémiainak is, volt petezsák de tovább nem jutottunk. Kivizsgálások sora, de végülis nem találtak semmi orvosi eltérést, mentünk inszeminációra mert szerencsére volt peteérésem, a 2. alkalomra sikerült, már 8 hónapos a kisfiam. Már 2 év próbálkozás után feladtam, lelkileg is, de akkor jött egy médium aki azt mondta jönni fog a pici csak a női szervem kell megerősíteni, hordjak Hold követ és rakjak is az ágyamba ott petefészek tájt ahogy fekszem, ezt meg is tettem, kb 2 hónapra rá sikerült a terhesség. Most nem tudom hogy pont az inszem orvosi segítség miatt, vagy a hit miatt, hogy mondta a látó lesz gyermekem, lehet ez megnyugtatott és azért sikerült, ki tudja.

Biztos mindenki ellátott már tanácsokkal, de a saját történetemből azt vontam le, hogy megnyugodtam, és hittem.

Ezt a bevetetőt kicsit hosszúra írtam, de az anyósra rátérve, ne is foglalkozz vele, csak magaddal törődj ne, hiányzik plusz negatív dolog .

Rám meg azért haragszik az anyósom mert kisfiam 5 percre sem hagyom nála. Szerintem ő már felnevelte a gyerekeit az enyémet hagyja meg nekem, hosszú utat tettem meg h megszülethessen. Nálunk meg pont az a baj hogy minden nap itt ülnek nálunk, már az a túl szeretés is terhes, elhiszem h vágyott unokára, de már kicsit sok, Lehetne az anyós-meny közötti kapcsolatról regélni bőven, de ez nem annak a helye.

Kívánom hogy sikerûljön a terhességed, ne enged be a negatív dolgokat.

37. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 36. - Pteri)
2022. szept. 20. 22:15
Nem beszélek az anyossal, csak ha elkerülhetetlen. A férjemmel pedig már tisztáztuk a helyzetet. Most kicsit feszült vagyok a vetélés miatt.
36. pteri (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 20. 21:08
Ha a férjed megvéd, akkor nem vele kellett volna összeveszned. Kérj tőle bocsánatot, az anyósoddal meg ne beszélj így nem tud neked ilyeneket mondani!
35. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 34. - Mignon11)
2022. szept. 20. 18:05

Azt teszem .

Köszönöm!

34. mignon11 (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 20. 17:47
Minden jót kívánok neked. Remélem leszáll rólad. Nem értem miért nincs benne csepp együttérzés. Ráadásul lelkileg csak rontja az esélyét hogy rendben legyél. Próbáld minimalizálni a jelenlétét az életedben.
33. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 32. - Bichi)
2022. szept. 20. 16:27
Oh ez a része már megvolt pár éve. Itt az eredmény. A hülye az nem érti úgysem a lényeget. Az én lelkemnek meg jobb ha higgadtan , mosolyogva küldöm el az anyjába, mert igazán így tudom csak neki visszaadni a sok mocskossàgot és mikor látom rajta, hogy megüti a guta attól, hogy míg ő felemeli a hangját én szépen, intelligens módon beszélek vele, sokkal nagyobb győzelem nekem, mintha egymást túlkiabàlva anyáznànk egymást. És amúgyis , én idegileg nem fogok tönkre menni az ő hülyesége miatt azzal, hogy felhúzom magam. Azt meghagyom neki, meg az agyvérzést is.
32. Bichi (válaszként erre: 23. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 20. 15:42
Én ezt magamnak adnám meg. Képtelen lennék egy olyan emberre mosolyogni, aki így bánik velem. Egy álszent hülyének érezném magam (ezt nem rád értem), és egyébként meg lehet a férjed is jobban kiállna érted, ha látná a valódi reakciódat. Nem ordítoznék, egyszer elmondanám neki a véleményemet kendőzetlenül, aztán otthagynám a fenébe, és soha többet nem szólnék hozzá, ennyi...
31. tumbo2
2022. szept. 20. 15:30
az anyám két hét után hazacuccolt.az apám meg utána.a húgom is olyan minden szavamba beleköt. még hogy kijönne a menyével.legfeljebb,ha angyal lenne.
30. tumbo2
2022. szept. 20. 14:30
szerintem én normális anyós vagyok. mondta is a fiú,hogy túl könnyen adom a lányom.volt itt olyan is,akire rá sem bírtam nézni.éljék a saját életüket bele nem szólok semmibe még szerencse,hogy két jó természetű ember.
29. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 26. - Birebora)
2022. szept. 20. 14:22
Így van. De ő nem kér senkitől bocsánatot mert szerinte ő minden és mindenki felett áll csak mert jó módban él és azt hiszi neki mindent szabad.
28. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 25. - Greeneyed)
2022. szept. 20. 14:21
Nem is jön hozzánk szerencsére, mikor a házunkat megvettük a férjem szó szerint kitiltotta. De sajnos közös családi vállalkozásuk van igy egész nap együtt kell dolgoznia az anyjával. Nehéz helyzetben van sajnos a férjem is. Sok a vita köztük.
2022. szept. 20. 14:19

Hát én is sajnalom a te vetélésed, ez egy szörnyű veszteség.

Igen, hasonló és még kedvesebb beszólásai az én anyósomnak is akadnak.

2022. szept. 20. 14:13
Ez egy beteg ember. Kezeltetnie kellene magát. Beszüntetnék vele minden kapcsolatot amig nem kér bocsánatot és nem jön meg az esze. Vannak dolgok amikre nincs bocsánat.
25. Greeneyed (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 20. 14:00

Inkább nem írom le, mit gondolok az anyósodról, mert kitiltanának.

De: ez már olyan szintű ártalmas gonoszság, hogy a férjednek is keményebben fel kellene lépnie ellene. Megmondani neki, hogy amíg nem változtat a viselkedésén, addig nem álltok szóba vele, és ki sem nyitjátok az ajtót, ha jön. Nyilván elfogult az anyjával szemben, de ez nem eltűrhető.

2022. szept. 20. 12:33

Vannak ilyen primitív és gonosz emberek. Tőlem azt kérdezte a kedves anyósom, nem sokkal a vetélésem után, hogy "na akkor mikor akarsz végre gyereket szülni a fiamnak?" Nem reagáltam le, rábíztam a beszélgetést a fiára. Nem mintha előtte vagy utána nem próbálkozott volna még némi keveréssel.

Viszont a férjed lehetne veled szolidárisabb.

Különben részvétem.

23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Bichi)
2022. szept. 20. 11:00
Oh neki mondhatod szépen, csúnyán, lehetsz vele bunkó, minél bunkóbb vagy vele , ő annàl jobban élvezi a vitát. Ő egy beteg ember. Én pont ezért nem adom meg neki ezt az örömet, hogy bunkó és tiszteletlen vagyok vele, mindig mosolyogva, intelligensen mondom el neki a mondókàmat és azt mutatom felé hogy nem tud felhúzni a hülyeségeivel , mert látom rajta , hogy ez a hozzászólásom sokkal de sokkal jobban felidegesíti, mintha orditoznek vele.
22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Boldogzokni)
2022. szept. 20. 10:57
Mindig is voltak ilyen megmozdulásai. Annó mikor még apósom élt, őt is egyfolytában szekàlta mindennel, az meg az alkoholba meg a cigarettàba menekült több diplomás mérnök emberként, jó munka mellett mert másképp nem bírta. Most már értem miért. Szegény fiatalon meg is halt.
21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Érdekes73)
2022. szept. 20. 10:54
Hát szerencsére nem is kell mennem hozzá. Ezt sem a szemembe mondta persze... Én elkerülöm, évente max kétszer, háromszor futok vele össze és a köszönésen kívül igazából semmi interakció nincs köztünk.
20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Ágio8405)
2022. szept. 20. 10:53
Nem, nem ért vele egyet , tudja milyen gonosz nő az anyja ( ő szokta ezt mondani az anyjára).
19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Liliom10)
2022. szept. 20. 10:52

Már a másik fia is elköltözött.

Nincs senkije mármint párja anyósnak és nem is megyek hozzá se ünnepekkor se semmikor.

18. Bichi (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 20. 07:09

Én mondjuk nem szépen mondanám el neki a véleményemet.

Nekem anno az apósom szólogatott be, egy darabig tűrtem, majd közöltem a férjemmel, mégegyszer beszól, az egész utca hallani fogja a véleményem. A férjem tudta, hogy nem viccelek, és erősen remélte, hogy ez nem karácsonykor lesz. Előtte volt pár nappal, hogy még be sem lépett a házba, már beszólt, hát tényleg hallotta az egész utca, hogy mit gondolok róla. Soha többet nem szólt be. Szerintem az ilyen anyóst helyre kell tenni, és egyáltalán nem kell finomkodni vele. Főleg ha ilyen eleve fájó helyzetben sem tud disztingválni.

Én mindig azt mondom, hogy legyél magadnak fontosabb, mint bárki más. Akkor is, ha ez a valaki a férjed anyja...

17. boldogzokni (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 20. 07:05
Ez már pszichés betegség.
16. Érdekes73 (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 19. 23:33
A helyedben én a közelébe se mennék ezek után. Felesleges stressz ez neked.
15. Ágio8405 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 19. 22:45
Nagyon sajnàlom😞 Viszont ha a férjed egyet ért vele, az nagyon nagy baj. Ezen gondolkozz el azért….
14. liliom10 (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 19. 22:19

Lehet,hogy a férje a halálba menekült előle. A sok stressz nagyon ártalmas. Egyedül él ? Vagy ott lakik vele a másik fia ?

Azt próbáld megoldani, hogy ne találkozz vele ! Ha hozzá muszáj néha menni, mondd meg a férjednek, ha anyósod elkezdi a sértegetést, felállsz és hazamész, ill. hazamentek. ( Én nem mennék oda.)

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Liliom10)
2022. szept. 19. 22:11

Már özvegy nagyon rég óta sajnos. A férjem megvéd, de falra hányt borsó. Az anyjának gyógyszereket kéne a hangulatingadozasaira szednie, ezt orvos is mondta neki, de nem hajlandó. Bár aki alapból gonosz, azon semmi nem segít.

Amúgy a férjem előző kapcsolatait sem szerette,de ennyire csak engem gyűlöl. A férjem testvérének el is intézte ezzel a hozzáállással,hogy közel 45 éve korára öreglegény legyen.

12. liliom10 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 19. 20:34

Nem tudom, ilyen nőket hogy bír elviselni a férjük ?! Kimondottan gonosz ! Hogy lehet valakit olyasmiért bántani, amiről nem tehet ???

A férjed nem beszélget el az anyjával legalább négyszemközt ? Ha szeret Téged, nem hagyhatja, hogy ennyire bántson az anyja !

Igen, mindig lesz valami baja, amivel beléd köthet. Szerintem akárki lenne a menye, mindenkit vérig sértene valamivel. Elvette tőle egy nő a fiát. Vannak ilyenek... :(

11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Liliom10)
2022. szept. 19. 20:23
Oh mi sajnos egy városban élünk, de anyós elvből sem jön (szerencsére) át hozzánk. Én ha olyan alkalom van (évente kb két három, mikor találkozunk és akkor rendre belém is köt) mindig megvédem magam, mert muszáj kiállnom magamért.sajnos nagyon gonosz, már mondta, hogy mivel ilyen "selejt " vagyok, hogy nem tudok teherbe esni és unokát szülni, hagyjam már, hogy a férjem keressen egy olyan nőt akivel igazi családot tud alapítani. Ilyenkor nem tudok kedvesen bájcsevegni és elmondom, persze az ő bunkósága ellenére normálisan a véleményen. Ez nem fog már változni tudom, ha gyerek lesz meg majd az lesz a baja, hogy én vagyok az anyja , főleg ha majd nem az ő elvárásai szerint cselekszik, vagy fejlődik a gyerek. Felkészültem már és nem fogom akkor sem hagyni magam és a gyereket főképp nem.
10. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 19. 20:09

Régesrégen, mikor engem bántott meg nagyon az anyósom, vele vesztem össze.( Nem a férjemmel, bár négyszemközt kicsit vele is.)

Nem bírom az igazságtalanságot ! Ezek után sokáig nem mentem hozzájuk, vagyis pár évig. Szerencsémre messze laktak. Ha közel laktak volna, szinte biztos, hogy elválok, olyan erőszakosan akart engem megváltoztatni. Az a pár év jót tett neki, megváltozott velem szemben, egész jó évtizedek jöttek.

Azt javaslom, ne hagyd magad ! Amikor olyat mond az anyósod, amivel megbánt, azonnal védd meg magad, lehetőleg nem szemtelenül ! De finoman tedd helyre ! A férjed pedig álljon melléd az anyjával szemben !!! Ha gyenge, nem képes rá, akkor duplán védd meg magad !

Nem sok érzelmi intelligencia szorult anyósodba. :(((

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook