Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ősbúza, használta valaki? fórum

Ősbúza, használta valaki? (tudásbázis kérdés)


7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Enissa)
júl. 6. 19:43
Köszönöm, megyek😍
6. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 6. 18:46

A Face-n van egy csoport, a nevük: Akik szeretnek kenyeret sütni, ők megosztják fotókkal, receptekkel a tapasztalataikat, és szívesen segítik egymást. Érdemes benézned hozzájuk.

Csak bámészkodni is lehet náluk. Nem kötelező posztolni is.

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Pteri)
júl. 6. 18:30
Köszönöm, tapasztaltam. Fehér liszt/rozsliszt fele-fele arányban nem sült meg. Most 40 dkg fehér/5-5 dkg. durum/ősbúza liszttel sütöttem, családnak ízlik. Lehet, legközelebb emelem az ősbúza arányt.
4. pteri (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 6. 18:19
Minden teljes kiőrlésű lisztből tömöttebb lesz a kenyés állaga.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - MenoPause)
júl. 6. 16:35
Bio alakor teljes kiörlésű. Színe/állaga a rozsliszthez hasonlít.
2. MenoPause (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 6. 15:13
Királybúzára gondolsz? Ha igen, olyat használtam már, tökéletes kenyérkészítéshez. Fehér vagy milyen?
júl. 6. 14:34
Ősbúzából készült lisztet kaptam. Használt már valaki ilyet. Hogy "viselkedik" sütés közben. Kenyeret sütnék belőle/vele.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook