Orvos a férjem... :) :( (beszélgetés)
Persze, persze! Tök világos. A nők az orvosok fizujára hajtanak. A te férjedére is. Úristen!
Egyébként lent azt is írtad, hogy hiszel a férjedben. Akkor meg mitől félsz? Miféle ribitől félsz, aki leszakítja a mosolygó almádat?
Olyan facán van ez kitalálva, mint a te történeted.
De sződd csak tovább!
Igen. A trollok többnyire anonimok, mint ahogy te is az vagy. Persze van néhány kivétel. Úgy értem, van néhány anonim, aki nem troll, és van/volt olyan, aki a felhasználónevével trollkodik.
Ha valaki - mint te is - a nyitó hozzászólásában azt írja: "Azért osztom meg itt a sztorit, hogy kaphassak hideget-meleget a fejemre..." - akkor nekem pont az jön le, hogy troll. Provokatív troll.
Mi van faszán kitalálva?
Minek mentél hozzá?
Mert hogy kellene lennie? Mi van szerinted facán kitalálva?
Ha téged ez ennyire zavar minek mentél hozzá? Gondolom nem egyik napról a másikra lett orvos.
De ez nem szakma-függő. Én nem orvoshoz mentem hozzá, de tudtam hogy kihez, tudtam hogy mindig is lesz kísértésben része, tudtam hogy a férjem nem is a legerősebb jellem. Ez van, elfogadtam.
Persze,hogy troll vagyok,egy Anoním troll.
Ifen,tisztában vagyok vele,hogy a szakmától függetlenül férfi valaki,meg hogy ugyanolyan ember. Persze,hogy olyan. Csak a munkakörülményei nem teljesen ugyanolyanok mint másoknak
Hú meg ha! Ez aztán a sztori!
Képzeld! Én meg az a medika vagyok, akivel a férjed nemcsak hogy a Messengeren írogat, hanem az ügyeleten huncutkodik is. Na? Ehhez mit szólsz?
Ez is csak annyira hihető, mint a te nagynak gondolt sztorid.
Hónapokkal ezelőtt szinte napi szinten voltak a tiédhez hasonló vallomások.
Ezzel is csak az a baj, hogy nem igaz történet. Már a címben lévő :) és (: hangulatjelek is jelzik, hogy troll vagy.
Flörtölni lehet a boltban, de dugni nehezebb.
Mondás szerint alkalom szüli a tolvajt.
Azért van jelentősége, mert mezei munkás nem tölt együtt kolléganővel csendes éjszakát egy ággyal ellátott hálószobában... igazából kevés olyan szakma van, ahol munkahelyen lehet kufircolni.
Körülményekre utalt.
Én is igy látom.
Nagy lóról lehet nagyot esni. Nem mellesleg az "orvos" farka is olyan mint mondjuk az utcaseprőé (már bocsánat):)
Itt a hangsúly inkább azon van,hogy dicsekedhetnéked van,hogy orvos a férjed.Ki nem tojja le?🙈😅
Bármilyen munkahelyen,vagy akár bevàsárlás közben is flörtölhetnek az emberek,nem kell ahhoz ORVOSnak lenni kicsi szivem..
Ahogy írtad, a férjednek bejön ez az adok-kapok.
Mindenki más, én nem visleném jól, ha a férjem flörtölgetne bárkivel is, bármiért is.
Mondjuk a "megtépném a nőt" részt nem értem, vagy a férjedet kell megtépni, vagy senkit, mondván bízol benne...
További ajánlott fórumok:
- Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok?
- A férjem szerelmes...másba
- Az orvos felírta nekem a Clostyt, a menstuáció 3. napjától kezdve kell szednem. Az a kérdésem, mikor kezdjünk akcióba a férjemmel?
- A férjem hétfőn megy orvosi vizsgálatra, mit ajánlotok? Mínusz 3-4 kg., kalória csökkentés stb. Érdekel minden
- 3 vetélés után, ha mind a 3 az orvosok szerint a véletlen műve és nincs semmi kimutatható bajunk a férjemmel, mikor lehet újra próbálkozni?
- Hogyan vegyem rá a férjem, hogy forduljon orvoshoz?