Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Örülsz, hogy nem lesznek óriásplakátok Budapesten? fórum

Örülsz, hogy nem lesznek óriásplakátok Budapesten? (beszélgetés)

15. timycat (válaszként erre: 14. - Csudabogi)
jún. 28. 00:06
Kapnak, de ugyanannyit mint az a lakás tulaja aki előtt nem lóg ez a csoda. Tehát a többi lakáshoz képest nem kap pluszt az aki szív miatta.
14. csudabogi (válaszként erre: 13. - Timycat)
jún. 27. 16:34
Én mindig azt hittem, hogy az ilyen letakart társasházakban pl ebből kijön a közös költség vagy az ott lakók kapnak érte valamit.
13. timycat (válaszként erre: 11. - Kacsahercegno)
jún. 27. 16:13
Van ismerősünk aki lehálózott házban él. Gyűlöli, de talán 10 lakást érint a reklám felület a házban meg van még vagy 40 lakás akiket nem érint. Nyilván megszavazták és akinek leárnyékolja a lakását természetesen nem kap ezért semmilyen kompenzációt. Ők örülnek, hogy ennek vége lesz.
12. timycat (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
jún. 27. 16:10

Az hogy szabályozzák, hogy mit nem lehet és mekkora terület nagyságon és hol nem lehet annak örülök. Gáz volt a plakát erdő és a tartalmáról meg ne is beszéljünk.

De egyébként nem érint, nincs a házunkon, telkünkön reklám.

jún. 27. 16:09
Igen, főleg azoknak a hatalmas, fél épületeket beborító plakátoknak várom az eltűnését. Ha szép épületen van, akkor azért gány, ha panelházon akkor meg még ocsmányabb lesz tőle az utcakép. Nem tüntethetik el őket elég hamar... Gondolom akinek az ablaka előtt van, az sem szereti annyira. Eleve minden fullon van reklámokkal, ha egy kicsivel is kevesebb lesz, az csak jó. Nyilván a reklámcégeknek nem, de nem lehet minden mindenkinek jó.
jún. 27. 15:59

[link]

Itt van. Letölthető, olvasgatható, hogy tudjuk miről is beszélünk.

jún. 27. 14:02

Ez nem csak politikai téma.

Mert nemcsak a politikai plakátok, hanem minden közterületi óriásplakát és több más reklámeszköz is tiltva lesz.

jún. 27. 13:42

Igen, örülök.

Sajnos, az utóbbi években elharapódzott a megfélemlítő, ellenségképet mutató politikai plakátok megjelenése.

Bár sokan azt mondják, hogy rájuk ez nem volt hatással, de igen, csak közvetve.

A törvénytervezet nem korlátozódik Budapestre. Minden településre kiterjed.

A címe: a gyűlöletkeltésre alkalmas politikai reklámok visszaszorításáról, a gazdasági reklámok településképi illeszkedésének biztosításáról, valamint egyes beruházási szabályok módosításáról

Nem féltem a háztulajdonosakat. Majd lesznek más reklámok.

jún. 27. 12:47

Nekem teljesen mindegy,kicsit sajnálom,jókat szórakoztunk rajtuk-

És az sem volt hátrány, hogy láthattuk, hogy néz ki,akire szavazunk, és milyen, akire nem,

Szóval inkább NEM ÖRÜLÖK.

jún. 27. 12:39
Városi ügy.
jún. 27. 12:11
Igen, örülök neki.
4. andi6020 (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
jún. 27. 12:10
Abszolút nem érdekel
jún. 27. 11:58
Nem igazán éri el az ingerküszöbömet, hogy én ennek örüljek.
jún. 27. 11:03
Nem érint
jún. 27. 10:12
Eltűnik a sok óriásplakát a házakról. Akik ott laknak, azok örülnek ennek? Mert így sok pénztől elesnek.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook