Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Hany het alatt forr ossze biztonsagosra? Amikor mar nembaj ha alvas kozben belenyomodik a fejem a parnaba
Én bele feküdtem a kadba ahogy mindig mosom a hajam csak nem pancsoltam annyira 😁
Sziasztok!
Teljesen új vagyok az oldalon. Orrműtétben gondolkozom, de rengeteg kérdőjel van bennem. Olvasgattam a fórumot, de most hogy egyre erősebb bennem az elhatározás gondoltam, hogy írok nektek, hátha tudtok egy -két dologban segíteni.
25 éves vagyok, giga nagy púpos orral. Dr Bajusz-on gondolkozom. Van esetleg valakinek tapasztalata vele kapcsolatban? Olvasgattam a fórumot, de nem sok mindent találtam itt vele kapcsolatban ( bár lehet csak nem mentem elég régre még ). Előre is köszönöm a segítséget :)
Probaltam de nembirtam tartani a fejem, igy meg a lavor szelen tudtam fekudni😁
Ha kifejezetten ilyen megkövült téma van benne,akkor viszont inkabb coldastop..cseppentesz párat,szuszogsz kicsit aztan mehet a porszívó 😄 Meg amugy is jo dolog szerintem 😊
“A Coldastop oldatos orrcsepp természetes összetevőinek köszönhetően gyógyító és regeneráló hatással van az irritált, akutan vagy krónikusan károsodott orrnyálkahártyára. Kimutatható a hegesedés és varképződés csökkenése, a természetes váladékfilm megjelenése az orrnyálkahártyán, és a nyálkaáramlás szállító működésének a visszatérte. Ezek a folyamatok jelzik az orrnyálkahártya regenerációját és a csillószőrös laphám működését. Mindez a Coldastop oldatos orrcseppben található A-és E-vitaminnak köszönhető.”
Egyszerubb a kádba be ülni ;)
Uj hajmosasi technika. Lefekudtem a foldre a fejem a lavorba log es a parom alaposan megmosta. Az ulve fejet hatrahajtos modon csak rohogtem meg szenvedtem mert nembirtam tartani😁
Febr 23 konzi Rezeknel,már most nagyon varom pedig hol van az meg.. Nagyon kiváncsi vagyok hogy mennek nála a dolgok,és o mit mond az orromra (hibákra) írok majd a napomba erről is beszámolót Drukkoljatok 🤞🏽
Ma használtam először, egyébként az egyik orrlyukam mar nagyjából kitisztult, úgy 80%-ba kapok levegőt kb, de a másikba van valami kemény cucc amivel nem tudok mit kezdeni és így mindent elzar kb nem tudok porszívózni se semmit..😔
Egyebkent mindenkinek szívből ajánlom a légpárásító készüléket. En anno a lányom miatt vettem,mikor fűtés szezonban éjjelente kb köhögőrohamai voltak..elso itthoni gipszes estémen is annyira köhögött szegényem,hogy a vacsi is visszajött...en is nagyon rosszul aludtam,folyton kiszáradt a szám,ittam-aludtam-pisiltem felváltva.. aztan masodik ejjel elkezdtük hasznalni megint,es azota mindenki nyugodtan alszik,nekem sem szárad ki a szám egyaltalan,akkor sem ha azon veszem a levegot.. Hatalmas találmány :)
Nasivint nem hasznalhatsz? Nekem éjjelre mindig eldugult,ugyhogy lefekvés elott cseppentettem egyet-egyet,es azota is 9 orakat alszom ébredés nelkul
Szerintem azert a coldastopot hasznald mert egy ismerosom nem hasznalta es hegesedese lett. Gyogynovennyel ketlem hogy artani tudnank.
Egyebkent fura, 3-4 óra alvásokkal olyan kipihent vagyok , hogy reggel 7kor keltem ma és még mindig nem vagyok álmos és 3-4 orat aludtam .. lehet valami turpissag ebben a fájdalomcsillapítóban :D
Nem nagyon használtam csak orr kenőcsöt az orr járatba meg orr porszivot, elvileg nem túl jó ha frissen műtött orrba ilyeneket fujjunk :/ de mar egész jól kapok levegőt, meg ha alszok sokszor csukott szájjal és nem horkolok szóval biztos szelel csak nem erzem ..😂 De mar olyan mint egy nagyon enyhe megfazas
Sziasztok, igy az 1eves evfordulo alkalmabol irtam kicsit a naplomba, sajnos kevesbe happy, de tanulsagnak jo lehet...😔😅
5 mp-re szeleltem, juhuuu😜
Rezek dokinál 1 hét múlva gipszlevétel? És után heti konzultáción mi van? Varratszedés lesz vagy felszívódóak?
Igeeen.. én is így látom.
Remelem az én orromat is meg lehet farigcsálni ennyire... és lesz is olyan orvos aki bevállalja. Egyébként egyáltalán nem vagyok képben az orrmutettel kapcsolatban. 🤭 Fogalmam sincs mit lehet meg mit nem.
Nekem is ezek a nozik tetszenek, amiket feltettel😍 sajnos itthon nagyon keves ilyet lattam, talan meg tenyleg Rezek munkai allnak ehhez a legkozelebb😃
Sziasztok!
Nyitottam egy orrmányos naplót is.
Töltöttem fel képet az orromrol és arról amit szeretnék. Aki szeretne, kopogjon nyugodtan.
Rezek Ödönös csodákra lennék kiváncsi főleg.
És esetleg van olyan köztetek vagy az ismeretségetekben, aki Dr. Viczián Csaba műtött?
Egeszen furcsa hogy mar igy gipszesen oldalrol fotozgatom magam. Ez a beallitas volt az amit az elmult 29 evben panikszeruen kerultem es soha nem engedtem. Naplomban megtalalhato😂
Nem,a gipsz súlya nem nyomja lefelé az orrodat.Leszakad érzés nálam jó pár hónapig volt,legalábbis ezért nem tudtam futni 8 hónapig.Ez az érzés a hétköznapi életben nem zavaró,csak sportolásnál egy jel,hogy az adott sportra még nem áll készen az orr.
Bucko jó az április is,nem kell betartani mindenáron a kontroll időpontokat,ezek inkább olyan tájékoztató jellegűek,hogy kb.mikor érdemes menni.
Közben még sokat gyógyul az orrod,egy-két hónap is sokat számít.
Ha az orrtisztítás és Coldastoppal feltudod oldani,akkor fültisztítóval el is tudod távolítani.Ha nem megy így,makacsul ragaszkodik a helyéhez,akkor ne bántsad.
Mar csak kettot kell aludnom es levegozhet a borom. Mindenfele piros viszketo foltok jottek mar ki az arcomon bele sem merek gondolni mi lehet a tapasz alatt.
A gipsz sulya nem nyomja lefele az orrunkat ilyenkor amikor mar kifogytunk belole? Nekem olyan leszakad az orrom erzes.
Ha csak türelem kell, akkor jó, várok. Kontrollra csak áprilisban tudok menni, akkor leszek újra otthon. Remélem minden rendben lesz.
Nekem is van olyanom, annyira elől van,hogy csipesszel kitudnám tépni, de nem merem, fog ez távozni magától? oda van ragadva nagyon
Nekem 8 hónapos az orrom,a levegővétel még mindig szuszogós és sokszor el is dugul.
További ajánlott fórumok: