Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Akkor szerencsés!Nekem a mellműtét, hogyan is fogalmazzam maga volt a pokol… Egy hétig magamtól fel sem tudtam kelni csak segítséggel annyira fájt… nagyon nagyon sokat szenvedtem...
Iker gyermekeim vannak,simán szültem s az Meg se kottyant ...
Haaat... nekem akinek volt mell es orr is azt mondta, hogy inkabb 10 mell, mint egy orr 😂😂
Nekem 8 hete mutottek a mellem.. es szinte 0 fajdalom 😎
Szívesen :-)
Igen,pont olyan érzés,mint amikor nagyon náthás vagy és a szádon át veszed a levegőt.Abban a pillanatban,hogy felébresztenek,máris a szádon át lélegzel.Tudod,mint a csecsemőknél mikor náthásak,automatikusan a szájukon át veszik a levegőt,az agy okos szerkezet,rendezi ezeket a dolgokat.
köszönöm szépen keki70 a válaszod...én az orrdugulástól félek, hogy nem kapok levegőt...kipróbáltam, hogy befogom az orrom s nem igazán bírnám..v. csak simán olyan mint egy orrdugulás mikor náthás az ember?
hát igen a mellplasztika borzalmas fájdalmak...
Szia Gabi!
Nem kell tőle félni,egyáltalán nem fáj.Húzódhat,zsibbadhat,lüktethet,időnként belenyilallhat az orrba,de ezek olyan jelentéktelen dolgok ahhoz képest,mennyire szétszedik és újra összerakják az orrot,hogy az ember nem is foglalkozik vele.
Nem fáj,nem is fájhat műtét után az orr,de adnak Cataflant,ha valaki mégis úgy érezné,hogy szüksége van rá.
A műtőben felébresztenek,aztán vagy a szobába kerülsz,vagy ha van megfigyelő,akkor oda.Visszaalszol és közben még lefolyik az infúzió.Abban egyébként van fájdalomcsillapító,de mire újra felébredsz,nem fáj az orr.Közben az infúzió is lefolyt,más dolgod nincsen,mint pihenni,az orrod alatt közben a parittyakötést cserélik.Bár én magam is kicseréltem,a nővérke a gézt ragtapasszal odakészítette,egy pillanat alatt kicseréltem,ha a másik már megtellett vérrel.Ez véglegesen le is került,amikor Kárász doktor kihúzta a draint-ez megint nem fáj,kicsúszik szépen-és irány haza! :-)
Szóval ne féljél,látom,hogy volt mellplasztikád,az sokkal rosszabb.
Ez mindenkinél változó,tudod,nincs két egyforma eset.Nálam lekerült a pukli,két helyen törve lett a csont/akkor még,most már vágja KT/,aztán orrcsúcs emelés,orrkisebbítés,orrlyukak hosszúkásból kerekebbek lett és orrsövényplasztika.Szóval volt vele munka,de mindezek ellenére a duzzadás szempontjából szerencsés voltam.Estére szokott minimálisan beduzzadni,én észre sem vettem,a férjem jelezte.
Pár hét volt,de az sem jelentős.
Szerintem sokat számított,hogy hat hétig félig ülve aludtam.
És kenjed körömvirágkrémmel külsőleg,éjszakára jól bekened,reggelre kifejti a hatását.Vagy amikor csak tudod,pl.ha otthon tartózkodsz.
Gyulladásra és duzzadtságra való.
Elszíneződés nem volt.
Kata jobbulást!
Hat héttől lehet rendesen kifújni,tehát most is nyugodtan kifújhatod,csak ne iszonyat erőből,csak finoman.
Sziasztok!
Én még műtét és orvos választás előtt állok.
Tudnátok orvost ajánlani ill.árakat írni?
Köszönöm!
Linett nem kevertelek be?Ma olyan szétszórt vagyok,a számolós játékoknál is igaz rám :-)
21689-gawwros mondta
21690-KT mondta
Köszi Keki!
Te tényleg aranyat érsz! 😊. Remélem tényleg így lesz.
:-) gawros írta meg,nemrég volt konzin :-)
Belőle majdnem orvos lett,csak egy kicsi hiányzott,komolyan...
Keki70 te mindent tudsz 😊
Lehet valamelyik doki vagy a 3-ból 😂😂😂 csak álcázva 😜
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?