Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Mindjárt mennek priviben az adatok.
A felépülési idő mindenkinél más,de megnyugtatlak,hogy nem fáj sem a műtét,sem az orrod utána,persze nagyon érzékeny lesz egy ideig,vigyázni kell rá.
Egy évet írnak felépülési időszaknak,ez reális is.
Levegő:nekem azóta áramlik rendesen a levegő,amióta rendben van az orrom.Volt egy kis orrsövényferdülésem,ez is rendbe lett rakva a plasztikával együtt,és semmi gondom az orron át való lélegzéssel.
Ki az a mindenki,aki ezzel riogat?
Való igaz,hogy a gyógyulási időszakban az orr duzzadt,az orrnyálkahártya szintén,ezért nem mindenkinek áramlik rögtön a levegő gipszlevétel után.De helyre áll,ne aggódjál.
Sziasztok!
Itt meg uj vagyok. Most kezdtem el visszaolvasgatni az eddigi hozzaszolasokat. Azt mar megtudtam, hogy igazabol ket orvost ajanlotok, hozzajuk erdemes menni. Az elottem hozzaszolokhoz hasonloan nem talalok sem elerhetoseget, sem kepeket, sem pedig ar listat.Tudnatok segiteni ebben?
Mennyi a tenyleges felepulesi ido? Tenyleg nem faj? A mutet utan ugyanugy kaptok levegot az orrotokon? (engem ezzel riogat mindenki, ezert is nem szantam meg ra magam a mutetre, pedig mar tizeneves korom ota csufoltak a meglehetosen karakteres "romai" orrom miatt)
Beszamolok, tapasztalatok, tanacsok, kepek...barmi johet, szivesen veszem, akar privatban is.
Nagyon szepen koszonom!
Sziasztok! Valaki meg tudja mondani, hogy Dr. Kárász Tamás Budapesten, melyik intézményben műt?
Köszi,
Ave
Valaki tudna nekem Kárász dokis és Rezekes előtte-utána orrokat mutatni?
Eddig még csak 4 Kárász doktor úr keze által formált orrot láttam. De még szeretnék többet is, biztos akarok lenni hogy ő a megfelelő számomra.
Köszi
Egy pasi bemegy a plasztikai sebészhez:
-Doktor úr! Tudna ebből az orrból nekem egy csinos kis fitos orrot készíteni????
-Ebből ?????? Akár hármat is !!!
Bocs csak oldani szerettem volna a feszültséget:)
Nem lesz semmi baj,minden oké lesz !!
Szia!
Krasznai doktor ügyes,de ő nem "orros".Más területen kiváló.Akinek láttad,hogy megcsinálta az orrát,az semmi másból nem állt,minthogy az orrhátból faragott le egy kicsit,a legegyszerűbb beavatkozás,semmi komoly.
Kárász doktor konzultáció:utána elkészíti a látványtervedet,de akár már a konzultáción ki lehet jelölni a műtéti időpontot.Egy dologgal kell számolnod:augusztus a szabadságos hónapja.
Mivel napi szinten műt,ezért jut időpont,csak jó lefixálni,ha van előre elképzelt napod.
Nem jár fájdalommal az orrplasztika,sőt nem is fájhat az orrod a plasztika után.
Persze vannak kellemetlenségek:egy napig bent van a tampon az orrodban,és akkor a szádon át kell lélegezni.Tulajdonképpen olyan érzés,mintha náthás lennél.Aztán a gipszes időszak alatt nem szabad orrot fújni,tehát ami trutyi gyűlik,azt neked kell óvatosan tisztíttani.Ha sor kerül rá,majd megírom,hogyan.
Szóval ne féljél,nem kell ettől a műtéttől megijedni,egy a fontos:bízzál az orvosban.Engem is ő műtött-most is őt választanám.Ezerszer is :-)
Sziasztok! 18 éves vagyok és most érettségizek, a vizsgák után megszeretném az orromat plasztikáztatni, és egészen idáig
meg voltam győződve afelől, hogy Dr. Krasznai Zsoltnál fogom megcsináltatni. De most, hogy látom itt a kommenteket már
egyáltalán nem vagyok benne biztos. Krasznait azért gondoltam jó választásnak, mert anno volt a fókuszban, hogy egy szépség
királynő is nála csináltatta meg és, hogy neki is egy modell ajánlotta, aki szintúgy az orrát csináltatta meg. Ebből arra következtettem,
hogy ha ilyen emberek rámerték bízni magukat, akkor nekem mi félni való okom lenne. Kárásznak is utána néztem és hát ő lesz a befutó, de
azért lenne egy-két kérdésem :
-a konzultáció után hány hétre, hónapra kapom meg kb. a műtét időpontját?
-mekkora fájdalommal jár ez a műtét?
Szia!Remélem,hogy szép kis orrocskát csináltak neked és elégedett leszel,mert ez a legfontosabb.
Bevérzésre jó a Rutascorbin.
Sziasztok!
Tegnap műtött Dr. Németh Tamás. Csak a műtétet követő fél órában fájt kicsit az orrom, amúgy nincsenek fájdalmaim jövök-megyek. Semmire nem emlékszem még arra sem, hogy jutottam el a szobámtól a műtőasztalig. Nagyon pozitív.
Viszont nagyon csúnya vagyok a szemem körüli bazi nagy vérömleny miatt. :)
Jövő szerdán veszik le a gipszet, majd teszek fel képeket.
Sziasztok!
Már nagyon rég óta szeretném megműttetni az orromat. Szerintem abszolút nem passzol az arcomhoz, hogy úgy mondjam nagy és "kampós". Tudom hogy egyáltalán nem esztétikus, én is utálom. Rengeteg rossz élményem volt vele, rengeteget feszengek miatta. Társaságba sem nagyon szeretek járni, mert úgy érzem hogy mindenki az én orromat nézi. :(
Teljesen tisztában vagyok az adottságaimmal, nem szeretnék "tökéletes" lenni, de mindennél jobban vágyon egy szép esztétikus nózira, amivel szívesen leélném az életem.
Hallottam, hogy Dr. Rezek Ödön és Dr. Kárász Tamás nagyon ügyes, de sajnos nem találtam az interneten a keze munkájukat dícsérő képeket.
Valaki tudna nekem küldeni általuk formált előtte-utána nózikat? Az elérhetőségük és az árlistájuk is érdekelne.
Továbbá nézegettem Dr. Varga Klára plasztikai sebész és fül-orr-gége szakorvos által készített orrokat, és nekem igazán megnyerte a tetszésemet. Valakinek van tapasztalata Dr. Varga Klárával?
Köszönettel: MandyJ
Sziasztok!
Már régen néztem erre az oldalra és mivel nemsokára megint Kárász Dr-hoz megyünk, egy kissebb beavatkozás miatt, szeretném én is a figyelmeteket felhozni az ö munkájára. Nagyszerü sebész, magabiztos és gyönyörü orrocskát csinált, még szebbet mint amit elképzeltünk! Amikor 10 nap után gipszlevételen voltunk majdnem hanyadt vágtam magam annyira szép orrot operált, nem tudtam sirjak vagy nevessek! Ez kb. fél éve volt azóta az orr mégszebb lett, abszolút semmi gond nincs vele pedig elég nagy mütét volt! Èn csak öt ajánlom minden ismerösömnek és nektek is.
kutyuska11 nemcsak ezen a fórumon ilyen, ne vedd magadra... ;-)
Plasztika témában több helyen teszi helyre az embereket ugyanilyen stílusban. Vicces, ahogy gerjeszti az indulatokat. Biztosan jól szórakozik.
Sziasztok! :)
kutyuska11 felhasználót én sem minősíteném, de örülök,hogy Ti is felháborítónak találtátok a hozzá(m)szólását. :) Köszönöm a támogatást! :)
Gáspár dokihoz volt szerencsém nemrég és maximálisan elégedett vagyok vele, emiatt is gondoltam elsősorban rá az orrplasztikát illetően. :) Köszönöm, hogy ajánlottátok többen a 2 doktort, ezek után nincs kétségem hova kell menni. :))
Jó éjszakát Nektek! :))))
@kutyuska 11 - tényleg gáz a stílusod, asszem egyszer már kaptál az arcodba ezért de még mindig nem "mostad ki a szádat" eléggé. Komolyan az ilyen emberek minek jönnek fórumozni ha nincs meg a társas kommunikációhoz szükséges alapintelligánciájuk????
Bocs a többiektől, de nálam ez most kivágta a biztosítékot.
:O
Lehetséges lenne a tiszteletet megadni?
Én is megadom a többieknek és fórumnak. :)
Úgy gondolom nem a hátsó részéből rántott elő, hogy így reagálja le a fórumhozzászólásomat. :)
Felidegesítesz.Két szakit ajánlanak itt,te meg jössz egy névvel az ismeretlenségből.
Honnan vetted ezt a hülye nevet?
Már annyi doki megy plasztikai sebésznek Magyarországon,mint égen a csillag.
A faxért nem a két megbízhatóból választasz?
SZiasztok! :)
Van valakinek tapasztalata Dr. Gáspár L. orrműtéteiről? Nagyon örülnék,ha megosztanátok velem ki mit gondol a munkájáról. :)
Szia!
Igen,a két orvosban megbízhatsz.Javaslom,hogy gyere át a Nők lapja caffé orrplasztika fórumára,egy nagyon jól pörgő,naprakész fórum klassz kis csapattal.Szívesen segítünk neked bármilyen kérdésben-szerintem mindenki nevében mondhatom.
Képeket is tudsz nézni az orvosoktól,persze jelszóval védettek,ha ott leszel,adok jelszót,és megtudod nézni Kárász doktor munkáját.
Dóri
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?