Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Orrplasztika tapasztalatok fórum

Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

2249. keki70 (válaszként erre: 2248. - Tiramisú86)
2011. jún. 9. 10:17

Mindjárt mennek priviben az adatok.

A felépülési idő mindenkinél más,de megnyugtatlak,hogy nem fáj sem a műtét,sem az orrod utána,persze nagyon érzékeny lesz egy ideig,vigyázni kell rá.

Egy évet írnak felépülési időszaknak,ez reális is.

Levegő:nekem azóta áramlik rendesen a levegő,amióta rendben van az orrom.Volt egy kis orrsövényferdülésem,ez is rendbe lett rakva a plasztikával együtt,és semmi gondom az orron át való lélegzéssel.

Ki az a mindenki,aki ezzel riogat?

Való igaz,hogy a gyógyulási időszakban az orr duzzadt,az orrnyálkahártya szintén,ezért nem mindenkinek áramlik rögtön a levegő gipszlevétel után.De helyre áll,ne aggódjál.

2011. jún. 9. 10:10

Sziasztok!

Itt meg uj vagyok. Most kezdtem el visszaolvasgatni az eddigi hozzaszolasokat. Azt mar megtudtam, hogy igazabol ket orvost ajanlotok, hozzajuk erdemes menni. Az elottem hozzaszolokhoz hasonloan nem talalok sem elerhetoseget, sem kepeket, sem pedig ar listat.Tudnatok segiteni ebben?

Mennyi a tenyleges felepulesi ido? Tenyleg nem faj? A mutet utan ugyanugy kaptok levegot az orrotokon? (engem ezzel riogat mindenki, ezert is nem szantam meg ra magam a mutetre, pedig mar tizeneves korom ota csufoltak a meglehetosen karakteres "romai" orrom miatt)

Beszamolok, tapasztalatok, tanacsok, kepek...barmi johet, szivesen veszem, akar privatban is.

Nagyon szepen koszonom!

2247. keki70 (válaszként erre: 2246. - Ed8fba0d46)
2011. jún. 7. 15:34
Silvermount magánklinika
2011. jún. 7. 12:00

Sziasztok! Valaki meg tudja mondani, hogy Dr. Kárász Tamás Budapesten, melyik intézményben műt?

Köszi,

Ave

2245. MandyJ
2011. jún. 2. 12:03

Valaki tudna nekem Kárász dokis és Rezekes előtte-utána orrokat mutatni?

Eddig még csak 4 Kárász doktor úr keze által formált orrot láttam. De még szeretnék többet is, biztos akarok lenni hogy ő a megfelelő számomra.

Köszi

2244. keki70 (válaszként erre: 2241. - Nici92)
2011. jún. 2. 09:29
Nem voltak sem félelmeim,sem kétségeim,én annyira bíztam Kárász dokiban,hogy tudtam,jól fog sikerülni.Én sokat vártam erre a műtétre,nagy álmom volt,és mivel fél év utána járás után esett a választásom Kárász doktorra,tudtam,hogy alaposan utána jártam mindennek,ezért biztos kezekben leszek.Tényleg,most,hogy belegondolok-egy percig sem kételkedtem...
2243. keki70 (válaszként erre: 2240. - Coyot)
2011. jún. 2. 09:26
Hú ezt már mennyiszer olvastam :-)
2242. Dorisz1976 (válaszként erre: 2241. - Nici92)
2011. jún. 1. 22:04
mindenkinek vannak kétségei, de az esetek többségében ezeket az ügyeskezű jól megválasztott sebész eloszlatja majd a végeredménnyel bebizonyítja...bátran vágj bele, de jól készítsd elő! Sok sikert!
2241. nici92 (válaszként erre: 2239. - Keki70)
2011. jún. 1. 21:35
Köszönöm a válaszod! :) Arra lennék még nagyon kíváncsi, hogy a műtét előtt nem voltak-e kétségeid, félelmeid a látványterv ellenére, hogy az operáció után olyan lesz-e az orrod amilyennek megálmodtad?
2240. coyot
2011. jún. 1. 21:03

Egy pasi bemegy a plasztikai sebészhez:

-Doktor úr! Tudna ebből az orrból nekem egy csinos kis fitos orrot készíteni????

-Ebből ?????? Akár hármat is !!!

Bocs csak oldani szerettem volna a feszültséget:)

Nem lesz semmi baj,minden oké lesz !!

2239. keki70 (válaszként erre: 2238. - Nici92)
2011. jún. 1. 20:59

Szia!

Krasznai doktor ügyes,de ő nem "orros".Más területen kiváló.Akinek láttad,hogy megcsinálta az orrát,az semmi másból nem állt,minthogy az orrhátból faragott le egy kicsit,a legegyszerűbb beavatkozás,semmi komoly.

Kárász doktor konzultáció:utána elkészíti a látványtervedet,de akár már a konzultáción ki lehet jelölni a műtéti időpontot.Egy dologgal kell számolnod:augusztus a szabadságos hónapja.

Mivel napi szinten műt,ezért jut időpont,csak jó lefixálni,ha van előre elképzelt napod.

Nem jár fájdalommal az orrplasztika,sőt nem is fájhat az orrod a plasztika után.

Persze vannak kellemetlenségek:egy napig bent van a tampon az orrodban,és akkor a szádon át kell lélegezni.Tulajdonképpen olyan érzés,mintha náthás lennél.Aztán a gipszes időszak alatt nem szabad orrot fújni,tehát ami trutyi gyűlik,azt neked kell óvatosan tisztíttani.Ha sor kerül rá,majd megírom,hogyan.

Szóval ne féljél,nem kell ettől a műtéttől megijedni,egy a fontos:bízzál az orvosban.Engem is ő műtött-most is őt választanám.Ezerszer is :-)

2238. nici92
2011. jún. 1. 19:40

Sziasztok! 18 éves vagyok és most érettségizek, a vizsgák után megszeretném az orromat plasztikáztatni, és egészen idáig

meg voltam győződve afelől, hogy Dr. Krasznai Zsoltnál fogom megcsináltatni. De most, hogy látom itt a kommenteket már

egyáltalán nem vagyok benne biztos. Krasznait azért gondoltam jó választásnak, mert anno volt a fókuszban, hogy egy szépség

királynő is nála csináltatta meg és, hogy neki is egy modell ajánlotta, aki szintúgy az orrát csináltatta meg. Ebből arra következtettem,

hogy ha ilyen emberek rámerték bízni magukat, akkor nekem mi félni való okom lenne. Kárásznak is utána néztem és hát ő lesz a befutó, de

azért lenne egy-két kérdésem :

-a konzultáció után hány hétre, hónapra kapom meg kb. a műtét időpontját?

-mekkora fájdalommal jár ez a műtét?

2237. keki70 (válaszként erre: 2236. - Ariadna)
2011. jún. 1. 15:50

Szia!Remélem,hogy szép kis orrocskát csináltak neked és elégedett leszel,mert ez a legfontosabb.

Bevérzésre jó a Rutascorbin.

2236. ariadna
2011. jún. 1. 12:25

Sziasztok!

Tegnap műtött Dr. Németh Tamás. Csak a műtétet követő fél órában fájt kicsit az orrom, amúgy nincsenek fájdalmaim jövök-megyek. Semmire nem emlékszem még arra sem, hogy jutottam el a szobámtól a műtőasztalig. Nagyon pozitív.

Viszont nagyon csúnya vagyok a szemem körüli bazi nagy vérömleny miatt. :)

Jövő szerdán veszik le a gipszet, majd teszek fel képeket.

2235. MandyJ
2011. máj. 31. 06:54
Köszönöm a gyors választ, megnézem a munkáikat :)
2234. keki70 (válaszként erre: 2232. - MandyJ)
2011. máj. 30. 21:41
Dr.Kárász Tamás és Dr.Rezek Ödön is fül-orr-gégész+plasztikai sebész,ezek alapvető dolgok az orrplasztikánál.És nem is akármilyen orvosok,a legjobbak Magyarországon.Bátran rábízhatod az orrodat ezekre az orvosokra.
2233. keki70 (válaszként erre: 2232. - MandyJ)
2011. máj. 30. 21:33
Az adatok mentek priviben.
2232. MandyJ
2011. máj. 30. 20:09

Sziasztok!

Már nagyon rég óta szeretném megműttetni az orromat. Szerintem abszolút nem passzol az arcomhoz, hogy úgy mondjam nagy és "kampós". Tudom hogy egyáltalán nem esztétikus, én is utálom. Rengeteg rossz élményem volt vele, rengeteget feszengek miatta. Társaságba sem nagyon szeretek járni, mert úgy érzem hogy mindenki az én orromat nézi. :(

Teljesen tisztában vagyok az adottságaimmal, nem szeretnék "tökéletes" lenni, de mindennél jobban vágyon egy szép esztétikus nózira, amivel szívesen leélném az életem.

Hallottam, hogy Dr. Rezek Ödön és Dr. Kárász Tamás nagyon ügyes, de sajnos nem találtam az interneten a keze munkájukat dícsérő képeket.

Valaki tudna nekem küldeni általuk formált előtte-utána nózikat? Az elérhetőségük és az árlistájuk is érdekelne.

Továbbá nézegettem Dr. Varga Klára plasztikai sebész és fül-orr-gége szakorvos által készített orrokat, és nekem igazán megnyerte a tetszésemet. Valakinek van tapasztalata Dr. Varga Klárával?

Köszönettel: MandyJ

2231. keki70 (válaszként erre: 2230. - Dezsoke24)
2011. máj. 29. 09:34
Nem...
2230. dezsoke24
2011. máj. 28. 17:45
sziasztok vala kit nem mütőt itt a foromba Dr. Jósvay János orrplasztika:) és hogy milyen doki ő rá lehet bizni a orronkat? vala ki irjon már
2229. krümmel
2011. máj. 19. 19:57

Sziasztok!

Már régen néztem erre az oldalra és mivel nemsokára megint Kárász Dr-hoz megyünk, egy kissebb beavatkozás miatt, szeretném én is a figyelmeteket felhozni az ö munkájára. Nagyszerü sebész, magabiztos és gyönyörü orrocskát csinált, még szebbet mint amit elképzeltünk! Amikor 10 nap után gipszlevételen voltunk majdnem hanyadt vágtam magam annyira szép orrot operált, nem tudtam sirjak vagy nevessek! Ez kb. fél éve volt azóta az orr mégszebb lett, abszolút semmi gond nincs vele pedig elég nagy mütét volt! Èn csak öt ajánlom minden ismerösömnek és nektek is.

2228. hmmm11 (válaszként erre: 2227. - Medikee)
2011. máj. 17. 10:45

kutyuska11 nemcsak ezen a fórumon ilyen, ne vedd magadra... ;-)

Plasztika témában több helyen teszi helyre az embereket ugyanilyen stílusban. Vicces, ahogy gerjeszti az indulatokat. Biztosan jól szórakozik.

2227. medikee
2011. máj. 16. 23:56

Sziasztok! :)

kutyuska11 felhasználót én sem minősíteném, de örülök,hogy Ti is felháborítónak találtátok a hozzá(m)szólását. :) Köszönöm a támogatást! :)

Gáspár dokihoz volt szerencsém nemrég és maximálisan elégedett vagyok vele, emiatt is gondoltam elsősorban rá az orrplasztikát illetően. :) Köszönöm, hogy ajánlottátok többen a 2 doktort, ezek után nincs kétségem hova kell menni. :))

Jó éjszakát Nektek! :))))

2226. Dorisz1976 (válaszként erre: 2223. - Medikee)
2011. máj. 16. 21:05
@Medikee - kérdésedre reagálva, itt az orrplasztikás lányok többsége Kárász Tamást vagy Rezek Ödönt ajánlja, ők orrplasztikában jártasak. Gáspár Levente jó orvos, de az én tapasztalataim szerint ő inkább mellplasztikában van otthon, abban viszont nagyon jó! Remélem segíthettem valamennyire. Amúgy Keki régóta "nyomja" az orros fórumon, nézz rá a Nők Lapja Café orros fórumra is, www.nlc.hu ott is találsz hasznos infokat.
2011. máj. 16. 21:01

@kutyuska 11 - tényleg gáz a stílusod, asszem egyszer már kaptál az arcodba ezért de még mindig nem "mostad ki a szádat" eléggé. Komolyan az ilyen emberek minek jönnek fórumozni ha nincs meg a társas kommunikációhoz szükséges alapintelligánciájuk????

Bocs a többiektől, de nálam ez most kivágta a biztosítékot.

2224. ariadna (válaszként erre: 2222. - 7de1d73350)
2011. máj. 16. 20:57
Ez meg mi volt???
2223. medikee (válaszként erre: 2222. - 7de1d73350)
2011. máj. 15. 23:08

:O

Lehetséges lenne a tiszteletet megadni?

Én is megadom a többieknek és fórumnak. :)

Úgy gondolom nem a hátsó részéből rántott elő, hogy így reagálja le a fórumhozzászólásomat. :)

2222. 7de1d73350 (válaszként erre: 2221. - Medikee)
2011. máj. 15. 18:47

Felidegesítesz.Két szakit ajánlanak itt,te meg jössz egy névvel az ismeretlenségből.

Honnan vetted ezt a hülye nevet?

Már annyi doki megy plasztikai sebésznek Magyarországon,mint égen a csillag.

A faxért nem a két megbízhatóból választasz?

2221. medikee
2011. máj. 15. 14:31

SZiasztok! :)

Van valakinek tapasztalata Dr. Gáspár L. orrműtéteiről? Nagyon örülnék,ha megosztanátok velem ki mit gondol a munkájáról. :)

2220. keki70 (válaszként erre: 2219. - Hilduli)
2011. máj. 11. 18:28

Szia!

Igen,a két orvosban megbízhatsz.Javaslom,hogy gyere át a Nők lapja caffé orrplasztika fórumára,egy nagyon jól pörgő,naprakész fórum klassz kis csapattal.Szívesen segítünk neked bármilyen kérdésben-szerintem mindenki nevében mondhatom.

Képeket is tudsz nézni az orvosoktól,persze jelszóval védettek,ha ott leszel,adok jelszót,és megtudod nézni Kárász doktor munkáját.

Dóri

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook