Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Orchideámon az alsó bimbók leszáradtak. Mi lehet az oka? fórum

Orchideámon az alsó bimbók leszáradtak. Mi lehet az oka? (tudásbázis)

1 2
2011. febr. 18. 10:14

Én készülök beszerezni egyet és annyit tudok hogy szereti a párás környezetet (permetezni kell és/vagy nedves kavicságyra kell tenni a tálját és NEM szereti a tűző napos helyeket.

lehet hogy az alsók már elvirágoztak nem? mert alulról felfelé nyílnak a virágai

2011. febr. 18. 10:10

sok szerencsét hozzá!

Remélnem helyre jön, nekem egyenlőre nincs vele gondom, sőt úgy látom mintha új hajtást kezdene hozni, pedig szinte semmit nem csináltam vele, egyszer picit meglocsoltam mentes vízzel.

2011. febr. 18. 10:08

én nem vagyok nagy szakértő, de szerintem ez lepke orchidea, én is ilyet kaptam hétfőn, még nekem se volt, utána néztem mit hogy kell vele csinálni.

Linkelek:

[link]

[link]

2011. febr. 18. 10:04

A profilomba töltöttem fel egy képet az orchideámról. Nem rég kaptam és nem tudom hogyan kezeljem.. :(

Sajnos, mint ahogy a képen is látszódik az alsó bimbók leszáradtak. Nem tudom hogy miért....:(

Milyen környezet kell neki? Fény, hőmérséklet, pára, öntözés ....???

Nagyon hálás lennék , ha segítenétek...

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook