Orális szex a végéig (beszélgetés)
:)
szerintem meg ird ki az adatlapodra, hogy sorfalvan laksz, oszt akkor nem kell nyomozgatni, hamarabb jon a hsz, meggyorsitod a vitat
:-) Erre már rájöttem.
Monduk elég illuzioromboló lehet ha kiköpi a csaj vagy mit csinál vele ha nem nyeli le?
Nekünk meg öröm a tudat, hogyha lenyelik a cuccot! :)
Nem tudom miért öröm, de öröm! :)
Szerintem az illető szagos hölgy esetében az lehet a helyzet, hogy nem zár jól a gyomra és feljön a szag, ami biztos vagyok benne, hogy nem spermium, hanem valami más. Ez kellemetlen a környezetnek, de főképp magának a "szagos" hölgynek. Persze, ha tud róla egyáltalán.
Spermaszag (vagy illat) akkor lehetne, ha mondjuk 20-30-50 fickót is kielégítene egymás után. (Ezért is bocs!)
egyébként a szagról, hogy mit lehet érezni és mit nem... ha lehetne orál után érezni a sperma szagát a nőn.. szerintem nem sokan nyelnék.. :)
és ha lehetne érezni, akkor azt én is érezném, úgy ahogy érzem, mikor a számba kerül.. de miután lemegy, nem érzek semmit, tehát más sem érezheti..
más tészta, ha a lepedőre megy és pl nem cserélik le.. ott igenis lehet érezni...
csak a nemlétező vagy létező szagon.
az élményen semmiképpen:)
isteni mikor valakivel beszélgetek magára veszi, megnézi az adatlapomat, aztán egy általa hatalmas sértésnek vélt valamivel, amit saját magamról állítok, jól visszavág:)))
most összeomolottam.
azért mielőtt elvonulok sírni, légyszi védd meg a magad állspontját a személyeskedésen kívűl mással is, különben kénytelen leszek azt hinni hogy csak ennyire tellik.
oké, de ha sosem volt a szádba az sem tudhatod, hogymegmarad e a szaga vagy sem.
nem marad meg.
mástól bűzlött a hal, nem a fejétől:)
ja ugyanez, most az orál taszít, vagy a szerinted megmaradt szag?
azt pláne nem értem ha undorítónak találod, és nincs saját tapasztalatod a témában, honnan ismered fel, hogy ez annak a szaga plusz ez maradandó szokott lenni?
dehogyis.
én például nem szeretem az anált, van aki igen, most keljünk birokra?
mindenki ami jól esik.
További ajánlott fórumok:
- Orális szex minden mennyiségben! Ti hogy vagytok ezzel?
- Megalázó a fej irányítása orális szex közben?
- Az orális szexet minden férfi szereti csinálni a nőknek?
- Orális kényeztetés vagy szex
- Miért nem tudom az orális szexet végig csinálni?
- Nem szeretem az orális szexet, de a párom állandóan ezzel zaklat. Mit tegyek?