Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
de kis okosság:))) hogy vagy pocok?:)
Őrizd meg az emlékezetedben az életed hátralévő részére azokat a jó dolgokat, melyek a nehézségekből születtek. Ezek bizonyítják képességeidet, és önbizalmat adnak bármilyen nehézséggel szemben.
Paulo Coelho
Sziasztok szép délutánt! Nálunk jelenleg szakad az eső :(
na mindjárt felkeltettük az érdeklődését:)))
nem gond az:)))) az elég jó tulajdonság:)))
Néha jó lene, de sajna nem:))
Jó éjszakát!
a hormonokat kéne... :))
hát azt sajna nem tom.. te tudod..(?) :DD
:)))
Azt hogy kell?
Rajtam már a festés sem segít:))))
ha fehér májam lenne..(!) a párom már mondta festesem :DD
Egyesek fehérmájúnak hívnak:)))
ejmár te kis csalafinta:)
mi mi mi..
lemaradtam valamiröl..?
az előtagot gondoljuk hozzá, így mégis kultúráltabb:))
a hatnék:))Ö)))))))) hát így sem hallottam még:)
Nem mondanám így egyértelműen, de mindig van néhány jóakarója az emberlányának....
Hát, szerelmi jelenet volt benne, szerencsétlen páromra jött rá a hatnék, de mindig megzavart minket valaki.
Hűű! Köszi:)Hát nem is tudom....
A lánykám szobájából, pontosabban a martacából, takarójából jöttek ki álmomban, mérgeskígyók voltak, néhányat agyon ütöttem egy fával, de olyan sok volt, hogy az egyik utcabeli csaj párját kellett hívni, mert csak ő tudta elpusztítani őket.
hello, hát igen, szükség van rá!
Sziasztok,szép estét csak beköszönök!
Bibie egy szent ember köztünk :D
Bibikém, azért remélem még válaszolsz:)
szia Zsuzsikám!
jujj..! nem tudom azzal álmodtál, bántotak..?
Csábítás, amelynek szívesen engedsz, ha nem éppen Te vagy a csábító. Kígyó, ha rémületet, iszonyt ébreszt, - nők álmában: nem kívánt szex, rossz partnerkapcsolat. Férfiak álmában: elutasított vágyak, küzdelem, amelyet önmagaddal folytatsz. Kígyó, ha kedvesnek, szépnek látod, nem félsz tőle - nőknél: tényleg egyenértékű a férfiakkal és ezt nem szólamokkal, munkahelyi hangoskodással bizonyítod. Férfiak álmában: jó önismeret, kiváló feladatmegoldó képesség. Kígyó, ha az ágyadban találod: olyan érzelem, vágy, amit nem érzel a sajátodénak. Kígyó, ha megmar: - nőknél szerelmi csalódás, elhagytak, pedig Te - úgy hiszed - mindent megtettél. Férfiak: álmában: titkos, kínzó vonzalom. Kígyót ütni: megölni: nőknél: agresszivitás, utálod a férfiakat, úgy gondolod, kihasználnak; szexualitást eszköznek tekinted, amellyel célt lehet érni. Férfiaknál: bűntudat, szorongás. Kígyó, ha rádtekeredik és nem szabadulsz tőle: gyötrelmes szerelem. Kígyó, ha hozzád ér és hidegsége, érintése kellemes érzést kelt: anyagi előnyökért létesített kapcsolat hogy finom legyek.
Kígyókkal álmodtam ma délután. Tudja valaki, hogy mit jelent?
ezt minden héten beteszem, vagy a honlapjáról megnézheted, de itt legalább jobban eszedbe jut majd...
igen.. akartam már irni csak közbe leragadta a skypon.. :))
már irom is.
húh, nem is tudom, talán pénzt szereztem a kollégának is:), vagy az egyik nyelviskolának szivességet tettem, meg örültem annak, hogy barátnőm boldog családi életet él
nagyon jó ez a csillagos dolog, meghallgattam
További ajánlott fórumok: