Önbizalomhiány anyajegyek miatt (beszélgetés)
Sziasztok!
Olvastam számos fórumot a témával kapcsolatban én mégis szeretném veletek megosztani az én problémámat. Számos anyajegy és szemölcs szomorú tulajdonosa vagyok, a hátam és a karom megfelel az éjszakai csillagboltnak... :((( Utálom, sőt gyűlölöm egytől-egyig mindegyiket, ha tehetném lehúznám a bőröm és felvenném másét. Jó persze, lehet mondani, hogy fogadjam el így magam, meg ilyenek, évek óta küszködöm ezzel, de sajnos nem megy, és már olyan szinten vagyok, hogy egyenesen visszataszítónak érzem magam emiatt. A férjem nagyon aranyos, mert ő mindig azt mondja, hogy neki én vagyok a legszebb és hogy ő így szeret a pöttyeimmel együtt, de mikor már ezt kimondja, hogy "pöttyök", a hátamon is feláll a szőr... Küzd még valaki hasonló problémával, vagy én vagyok csak ilyen dinka?
Másik kérdésem, azt hallottam, hogy a ricinus olaj hónapok alatt ugyan, de eltávolítja, illetve elhalványítja az anyajegyet. Volt már valakinek hasonló tapasztalata? Mondjuk az tuti biztos, ha egy ilyenbe belekezdenék, előbb megnézetem bőrgyógyásszal is, hogy ártatlan-e az anyajegy, mert csak így önmagában nem merném rákenni, mielőtt szakemberhez nem fordulok vele.
Előre is köszi a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?