Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Önbizalomhiány anyajegyek miatt fórum

Önbizalomhiány anyajegyek miatt (beszélgetés)

1 2
3. 7a5f2ffe7d (válaszként erre: 1. - Sziszi0528)
2013. febr. 7. 16:56
Megértelek. Csak az egyik karomon van 70 anyajegy. Egyszer kamasz koromban lerajzoltam magam tele pöttyel, majd a ceruzát teljes erőmből beledöftem a rajzba és azt húzogatva a hegyével széttéptem a papírt. Egy utolsó ,undorító szarnak éreztem magam emiatt kb. 10 évig. És persze az élet bőkezű ezen a téren is, mert emelett olyat izzadtam hónaljban hogy kb. a derekamig leért. Emelett olyan hónaljképződményem volt, mintha a két mellemen kívül még kettő lett volna ,persze bimbónak kinéző valamivel ,állítólag valami ciszták kivezető csöve. Gondolhatod, kicsit sem voltam gátlásos. A tini újságok oldalain hánytam a +fogadd el magad, légy felszabadult a testeddel" című írásokat illusztrálva hibátlan testű, és bőrű lányokkal.
2. ebe5acb8e6 (válaszként erre: 1. - Sziszi0528)
2013. febr. 7. 16:50
Szerintem legjobb ha legyűröd mélyen a tudatod mögé az egészet. Ha kezelgeted, meg sokat foglalkozol vele, akkor a gondolataid még jelentősebb részét fogja kitölteni.
2013. febr. 7. 16:43

Sziasztok!

Olvastam számos fórumot a témával kapcsolatban én mégis szeretném veletek megosztani az én problémámat. Számos anyajegy és szemölcs szomorú tulajdonosa vagyok, a hátam és a karom megfelel az éjszakai csillagboltnak... :((( Utálom, sőt gyűlölöm egytől-egyig mindegyiket, ha tehetném lehúznám a bőröm és felvenném másét. Jó persze, lehet mondani, hogy fogadjam el így magam, meg ilyenek, évek óta küszködöm ezzel, de sajnos nem megy, és már olyan szinten vagyok, hogy egyenesen visszataszítónak érzem magam emiatt. A férjem nagyon aranyos, mert ő mindig azt mondja, hogy neki én vagyok a legszebb és hogy ő így szeret a pöttyeimmel együtt, de mikor már ezt kimondja, hogy "pöttyök", a hátamon is feláll a szőr... Küzd még valaki hasonló problémával, vagy én vagyok csak ilyen dinka?

Másik kérdésem, azt hallottam, hogy a ricinus olaj hónapok alatt ugyan, de eltávolítja, illetve elhalványítja az anyajegyet. Volt már valakinek hasonló tapasztalata? Mondjuk az tuti biztos, ha egy ilyenbe belekezdenék, előbb megnézetem bőrgyógyásszal is, hogy ártatlan-e az anyajegy, mert csak így önmagában nem merném rákenni, mielőtt szakemberhez nem fordulok vele.

Előre is köszi a válaszokat!

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook