Ölebből lakásba fiút vagy kislányt válasszak? (beszélgetés)
:(
Most is kakilt,de most nem csinálta.
Én is arra gondoltam,de nincs szorulása.
Amit tegnap főztem abban rizs és reszelt nyers sárgarépa is volt.
eleinte nem nagyon ette meg a száraztápot amit belekevertem a konzerv közé,és úgy adtam neki.
Tegnapelőtt már azt válogatta ki inkább a kajájából,de ugye puha volt.de amióta ezt csinálja néha(2 napja) azóta csak 1-2 szem szárazat tettem bele.tegnap meg már több mint a fele főzött kaja volt..
Sziasztok,jó reggelt:)
Na...elkiabáltam,h jól nevelt:D
Ma 1 kicsit korán keltünk....
Szeretném megkérdezni,h az miért van,h néha ha kakil,visít:( de úgy.....
ez mitől van????
Remélem,h vki tud vmi okosat mondani.fél 10 kor megyek dolgozni,talán addig valamelyitek olvassa,és ír nekem.előre is köszönöm!
Akkor még jó,hogy vártalak tovább:D
Sejtettem,hogy lánykád hamar összeszokik a kutyussal:)
Amikor látod,hogy kakil Maci,akkor kapd fel és tedd a pelusra.Ez nálam bevált,mert a pisi volt Mollynak is egyértelmű,hogy pelusra kell,de a kakinál segítenünk kellett.
Tényleg ne vidd még ki!Nem is csak a megfázás miatt,de még várjátok meg a 3.oltást és inkább utána.Olyan picike,nehogy vmi baja legyen a kis drágának:)
Én is megkaptam a recepteket,még nem főztem belőle,de fogok mindenképpen.De nagyjából ezeket a kajákat adjuk nekik és imádják.Jó étvágyú mindkét kutyusom:)
Eloltam Molly műtétjét tavaszra,úgyhogy majd akkor drukkoljatok nekünk:)
Okés,köszönöm!
Bár még csak 7 hetes.
Ma főztem neki a recepted szerint(úgy kb),hihetetlen,h mennyivel jobban izlik neki,mint a bolti kaja.
Ata!
Megkezdem a főzőcskét,ha lesz időd elkérhetem a recepteket 8 hetes kortól?
Előre is köszönöm!
Elnézést de kutyáztam:)
Öröm és boldogság: a lánykám 2 napja nem teszi le a kutyát:) erre azért pár napja még nem tettem volna rá az életem....de most meg má könyörgök neki,h hagyja szegényt aludni:) eddig a Lizus félt a kutyától....má kezd fordítva lenni:D
Egész éjjel alszik a Macikutya,akármikor kelek fel,akkor sprintel,ma fél 9kor kelt:D jól nevelt..
másik hír: a konyhamérlegemre rátettem 1 kosárkát,táráztam és beleraktam a kutyust mázsálásra.nagyon nem akarta,de én igen:D én győztem: macikutya 1 kiló 47 deka:D (halkan jegyezném meg,h dagi:D )
A pelusra pisil,de azért figyelnem kell,sajnos hiába győzködjük,h a nagydolgát is oda végezze,ez csak ritkán sikerül.
Felhívtam a dokit,h kivihetem e esetleg.azt mondta,hogy szó sem lehet róla.
A volt gazdijával tartom a kapcsolatot,ma mesélte,h az egyik kiskutyát kihordják...sőt...pl egyik nap egész nap kint voltak vele,na a kiskutyus megfázott.....náthás...de nem kicsit.
Ma véletlenszerűen kiderült,h lehet 1 kutyakaja bármilyen jó márkájú(és rohadt drága) azért a csirkemell az csirkemell...
vagyis ma végleg eldöntöttem,h amikor tudok főzök neki,és csak akkor kap konzervet,tápot ha nincs időm főzni.
csütörtökön egyedül volt a kutyus itthon.....és csodák csodájára egyben maradt a lakás:)
vannak dolgok amiket már megért,legalábbis azt hiszem...bár nem tudom,h ez lehetséges e ....de nem mehet be 2 helységbe,és az üzletbe sem........és nem is megy,megáll a küszöbön és nyüszköl.
Néztem neki fésűt a fresnapfban,de mivel millió féle volt,így nem vettem:D
Ennek ellenére ma fésülködtünk egy régi fésűvel,gyönyörű lett ,1 szőrgombóc:D
amikor este lefexem,abban a pillanatban indul be a kis vackába,ez nagyon tetszik nekem.csak 1-2 napig próbálkozott ilyenkor,h nyüszített az ágy lábánál.
Most odanéztem,h benn e a helyén,és látom ,h fejjel kifelé lóg:)
Ennél már csak az furább,h sokszor úgy alszik,h a hátán van,és a lábai az ég felé:D
Ennyi jutott eszembe,megyek aludni:)
Most a legújabb dilije Mollynak,hogy még a haver kutyákat is megmorogja meg képes odakapni nekik:(
Eddig semmi ilyet nem csinált,majd megkérdezem az állatorvostól,hogy ez mitől lehet nála?
A ti kutyáitokban van chip vagy lesz??Nálunk itt Óbudán jövő év júniusától kötelezővé teszik minden kutyás számára,hogy chipet ültessen a kutyájába.Ezt is 7főn fogom megkérdezni,hogy mennyibe kerül?
Sajnálom! Azt már nem tudom, hogy a mi sprayunk mennyi volt!
Nem akarlak megijeszteni! Igaz, hogy az én kutyám kissé más súlycsoportban volt mikor hozzánk került, de leamortizálta a fél lakást! Azért csak a felét, mert a másik feléből ki volt záva! Izgultam is, hogy a férjem meddig tűri!
Most már el van tőle varázsolva,úgyhogy nem kell aggódnom! De az is igaz, hogy már egy kisangyal!
Az a gond, hogy tényleg nem mindig érnek rá! A reggeli pisit én vállaltam, hogy a suli előtt ne kelljen még ezzel is foglalkozniuk! A délinél még nincsenek itthon, az estinél meg nem szereti a párom, ha sötétben ők viszik! Nagy kutya és erős!
Sokszor volt már konfliktusunk! Hát, igy jártam!:(
Nehéz kérdés.
Lány kutyák tüzeléskor vérezhetnek, nyűgösek. A fiúk viszont indulatosabbak, folyton kint akarnak lenni.
Nagyjából ez a két legnehezebb dolog, ami kellemetlen ilyenkor a kutyáknál.