Olcsó megbizható üdülés Magyarországon! (beszélgetés)
Szia!
Én nagyatádon voltam idén párommal a 4.évfordulónk alkalmával és annyira megtetszett,hogy oda akartam költöni. :-) Még megyünk is vissza. Nagyon sok látnivaló van és gyalog minden megközelíthető. Olcsó volt a szállásunk és nagyon modern és szép+tiszta! 2szoba+gardrób+konyha+étkező volt. Kettőnknek volt 6500ft egy éjszak/2fő.(igaz ez májusba volt) És az éttermek is olcsók. Van gyógyfürdő,strand,csúszda,szoborpark,erdei kisvasút...Az emberek nagyon barátságosak,és olyan nyugalom volt,hogy teljesen ki lehetett kapcsolódni. Horvátba nem éreztem ilyen jól magam,mint itt. :-)És az éttermek is nagyon olcsók.
Remélem segítettem.
???
Na engem is érdekelne.
szia!
merrefelé laksz?! vagy a távolság nem számít?
Sziasztok!
Aki tud szép helyeket, két főre viszonylag olcsó szállással és sok látni valóval az írjon!
Köszönet :)
További ajánlott fórumok:
- Kötelezhetnek-e egy államinál drágább, de megbízható nyugdíjasházi apartman költségébe beszállni, miközben van állami, olcsóbb megoldás is?
- Ki tud megbízható mesterembert Bp-n, aki jól ÉS olcsón fest ajtót/kádat? Egyáltalán, mi a reális ár?
- Melyik biztosító megbízható és olcsó (ingatlanbiztosítás)?
- Tud valaki Székesfehérváron megbízható, olcsó nyomdát? Naplót írtam a páromnak, szeretném kinyomtattatni, és beköttetni.
- Tud valaki ajánlani megbízható, olcsó csomagküldő szolgálatot? (priviben, ne tűnjön reklámnak)
- Ismertek olcsó, jó, megbízható asztalost Budapesten?