Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Olcsó diétás esti vacsorák, tanácsok fórum

Olcsó diétás esti vacsorák, tanácsok (beszélgetős fórum)


❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
2008. okt. 25. 16:16
A friss parajlevélből is lehet nagyszerű köretet készíteni.Fokhagymásan,pici olivával átpárolva,fonnyasztva.Ezt még vmi kevés kalóriás főtt tészta tetejére is rá lehet dobni,csak akkor egy kevés olvasztott vajjal érdemes átforgatni az egészet,hogy szaftos maradjon.
467. 7a319416e1 (válaszként erre: 466. - A9338a7669)
2008. okt. 25. 16:00
Szia!Mi újság a leszokással?Remélem sikerült neked!Á én nem szeretek vitatkozni!Nembaj ha vki más szemszögből néz dolgokat.Van itt egy jó ebédre való recept,és vacsira is jó salival.Ujjnyi széles vékonyra kikloffolt filét szoktam betölteni kihűlt gomgás rántottával,vagy tojásos lecsóval és feltekercselem.Én régen ezt baconbe csavargattam.Kivajazott jénaiba,egymás mellé teszem őket,és még a tetejére is dobálok vaj darabkákat.Pici vizet öntök azért alá hogy a gőzben jól átpárolódjon a fólia alatt.Azután még fólia nélkül is pirítom a tetejét.Túl sokáig nem szabad sütni mert túl száraz lesz.Párolt zöldségekkel finom nagyon.
2008. okt. 25. 15:27

Én dicsértem mindig a rákrudacskát, mert én sok kajához fel tudtam használni. Illetve továbbra is fel fogom használni :) Régen ettem ilyet, és tényleg örültem neki, hogy Edina újra eszembe juttatta, és még ötleteket is adott. Én is ettem már igazi rákot, csak hát ugye az ára... Szóval sajnálom, ha egy vitát indítottam el a nagy rákrudacska mániámmal.


Remélem azért jönnek még a további ötletek vacsorával kapcsolatban, mert tök jó ez a fórum, az egyik kedvencem! :)

465. 7a319416e1 (válaszként erre: 464. - 2577cdcc12)
2008. okt. 25. 10:34
Szia!Én nem szoktam jópofizva szurkálódni,és megjegyzéseket tenni másra.Én a tapasztalataimat,és a saját véleményemet szoktam rossz indulatok nélkül leírni. Természetesen lehet más vélkeményed megoszthatod bárkivel.Nekem nem kell írnod,ha a "stílusommal"van bajod.Másokkal is nagyon jól el tudok beszélgetni.Mégegyszer mondom itt olcsó fehérjedús alapanyagokról volt szó.20 éve vendéglátózom,az összes rákfajtát ettem és ismerem,és én is imádom.Bejártam a világot és volt szerencsém nem mirelittel,frissel találkoznom nagyon jól ismerem milyen íze van.De az ára!A lehetőségekhez,a pénztárcához képest éppen egy ilyen recept jutott az eszembe.Aztán mások is kipróbálták és tetszett.Nem csak én használok ilyet hanem a frutta di mare mixben is megtalálható annak aki eszik tengeri dolgokat,és jobb helyeken rizottókban,salátákra,pizzára is felhasználják.Tehát nem hiszem hogy annyira rossz az.Egy csomó ételben van más jellegű adalék,mindenféle génkezelt zöldséget árulnak.A felvágottak,virsli minden tartalmaz érdekes dolgokat,de megesszük.Szóval részemről lezártam,én sem szeretek vitatkozni,se magyarázkodni.
464. 2577cdcc12 (válaszként erre: 460. - 7a319416e1)
2008. okt. 24. 18:56
Semmi rosszindulat nem volt bennem, bár valóban észrevettem már korábban, hogy harapsz rá, ha valaki nem "igen-igen" választ ír. Éppen ezért nem tudom, hogy feltűnt-e, hogy soha nem a Te hozzászólásodra válaszolok, hanem másokkkal vagyok párbeszédbe. Pont az ilyen hangvételű hozzászólás miatt nem reagáltam a hozzászólásaidra, mert utálom a virtuális vitát... És más ugye észrevette a mosolyfejeket a megjegyzés mögött. És bár lehet, hogy ez eléggé hihetetlen csupa jóindulatból írtam, mert a saját ismerőseim között is sok van, aki elhiszi a nevet, és azt hiszi rákot eszik. Én speciel imádom a rákot, és jól tudom, mi a különbség ez, és a valódi között, de ezt csak az tudja, aki már evett igazit (és ezzel a mondattal gondolom most beképzelt, és lenéző lettem :o)). Tudom, hogy Te indítottad ezt a fórumot, de ez még nem jogosít fel arra, hogy ilyen stílusban írj valakinek, legalábbis szerintem...
463. a9e1c02a7b (válaszként erre: 462. - 7a319416e1)
2008. okt. 24. 10:27
Köszi, te is ari vagy :) De a Villers is ari, hidd el. Ő táplálkozási tanácsadó, azért akar segíteni nekünk, jót akart ezzel... Nézd csak a vigyorfejet: :o)
462. 7a319416e1 (válaszként erre: 461. - A9e1c02a7b)
2008. okt. 24. 09:31
Nincs semmi bunyó,csak vki ennyire ne legyen már okoskodó.Én is szeretem ezt a fórumot csak az ilyen beszólás elveszi az ember kedvét.Puszi!Te ari vagy!
461. a9e1c02a7b (válaszként erre: 460. - 7a319416e1)
2008. okt. 24. 09:15
Júúj, ne legyen már bunyó! :) Úgy szeretem ezt a fórumot...
2008. okt. 24. 08:11
Sziasztok!senki nem mondta hogy rákhúsból van.A magas fehérje tartalma miatt,és mert olcsó és jóízű ételt lehet belőle készíteni,azért ajánlottam.Akinek nem tetszik az ne egye! Rákízű rákrudacskáról írtam itt,de aki nem evett még ilyet az ne is ítélkezzen.Nem én kezdtem el dícsérni hogy mennyire finom,hanem akik kipróbálták.Felesleges ilyen stílusban állandóan ide írogatni.Ez már nem az első eset hogy kioktatsz másokat.Mindenki megnézi mit eszik és vásáról,hiszen erről szól ez a fórum.
459. a9e1c02a7b (válaszként erre: 458. - 2577cdcc12)
2008. okt. 23. 08:22
Én eleve elég szkeptikus voltam a rákrudacskákkal, bár nem az összetételétől féltem, hanem mert még soha nem ettem rákot, sem más tengeri izét (halat kivéve, ugye). Úgyhogy nem is bánom annyira, hogy amúgy is gáz.
458. 2577cdcc12 (válaszként erre: 450. - A9e1c02a7b)
2008. okt. 22. 19:58
Na ugye! Előbb olvasunk, aztán pakolunk a kosárba :o)
457. a9e1c02a7b (válaszként erre: 456. - F5c6739a81)
2008. okt. 22. 15:05

Hátjóvan, tétudod! :)


Bocs a többiektől, de úgy tűnik, ha két unatkozó netfüggő összeáll, akkor...

2008. okt. 22. 14:54
Hánemtom, akkó se :-)
455. a9e1c02a7b (válaszként erre: 454. - F5c6739a81)
2008. okt. 22. 14:53
Dejez cénhidrátcegény! Nem durum, nem teljes kiőrlésű, hanem Norbis. Update 1
454. f5c6739a81 (válaszként erre: 453. - A9e1c02a7b)
2008. okt. 22. 14:40

Ez bizony! A sonka mindenképp jobb választásnak tűnik ;-)


Én tésztát egyáltalán nem merek enni :-P

453. a9e1c02a7b (válaszként erre: 451. - F5c6739a81)
2008. okt. 22. 14:38

Úristen! Ez a neve???


Én sonkacsíkokat szoktam "használni", ha nincs kedvem hússal bajlódni, de valamivel tartalmasabbá akarom tenni a kajámat. Vagy virslit, de tudom, az sem az igazi.


Ma ettem először update tésztát. Csípős gombapaprikással teljesen rendben volt, nem érződött rajta semmi fura. Mondjuk elég drága egy 20 dekás dobozzal, 600,-Ft körül van. Kiszámoltam, kb. 4 étkezésre elég nekem, ha jól beosztom és nem azzal akarok jól lakni. A tarhonyát már régebben is próbáltam, az megpirítva fincsi. Tarhonyalevesbe pl. nem is kell sok belőle.

2008. okt. 22. 13:44
nece = neve
451. f5c6739a81 (válaszként erre: 450. - A9e1c02a7b)
2008. okt. 22. 13:44
Akkor én már meg se nézem :-) elkerülöm messzire... És én mit láttam tegnap a Corában? "Rákhúsimitáció"-t!!!!! Na ehhez mit szóltok? Vmi halból készült marhaság, de még a nece is gáz.
2008. okt. 22. 13:04
Ja, képzeljétek! Megnéztem a Spar-ban a rákrudacskák összetevőit. Még cukor is van benne, nem kevés. Aztán búzaliszt, keményítő, rák aroma, no, egy kevés halhús, még kevesebb rákhús... meg még fene tudja mi, nem jegyeztem meg a többi összetevőt. Szívás!
449. f5c6739a81 (válaszként erre: 448. - A9e1c02a7b)
2008. okt. 22. 12:20

Úúúú. Nem lehetne kattintásonként 10-15 falat csoki, vagy süti vagy mandula, csipsz (na jó azt annyira nem is...) ;-)

Durvadurvadurva :-(

448. a9e1c02a7b (válaszként erre: 447. - F5c6739a81)
2008. okt. 22. 12:09
Számítógép mellé palackban kikészít, minden kattintásnál 10-15 kortyot felhörpint... :) Vagy többet...
447. f5c6739a81 (válaszként erre: 446. - A9e1c02a7b)
2008. okt. 22. 12:06

Boááá :-P szuper, jó gusztustalan :-) csak aztán nehogy kihaljon a fórum emiatt :-DDD


Amúgy ez a legnehezebb: napi 1 liter alig megy le a torkomon, nemhogy 2, meg 4????!!!! Az kizárt! Pedig kellene tudom, de hogyan? Ha vkinek van vmi jó tippje, azt szívesen venném.

446. a9e1c02a7b (válaszként erre: 445. - F5c6739a81)
2008. okt. 22. 12:03

Várjál, akkor írok még. A nagybátyám csinált még olyat, hogy müzlibe (édesbe) fokhagymát darabolt és leöntötte tejjel. Hogy hangzik? Kibírod vele még egy órát?


Amúgy igyál sokat, akkor sokkal jobban lehet bírni. Villers írta, hogy 4 liter víz kéne naponta, nem 2!!! Azt már én is észrevettem, hogy jobban kibírom kevesebb kajával, ha többet iszom.

445. f5c6739a81 (válaszként erre: 444. - A9e1c02a7b)
2008. okt. 22. 12:00
Igen, légyszi máskor is! Most is halál éhes vok, pedig reggeliztem, tízóraiztam, de már majd' megpusztulok, hogy ebédelhessek (csirkemell + sali álá G*stroyal), csak próbálom húzni még vagy egy órát, mert különben megint éhes leszek már 3-kor (ha nem 2-kor). Tuti bélpoklos vok vagy nemtommivan, de ez már nem egészséges, hogy egyfolytában éhes vok :-)
444. a9e1c02a7b (válaszként erre: 443. - F5c6739a81)
2008. okt. 22. 11:57
Akkor majd máskor is vegyem el az étvágyadat? :) Van még egy-két ilyen "finomság".
443. f5c6739a81 (válaszként erre: 441. - A9e1c02a7b)
2008. okt. 22. 07:40
Zsíros Abonett? Most fordult fel a gyomrom :-P
442. f5c6739a81 (válaszként erre: 440. - 2577cdcc12)
2008. okt. 22. 07:39
Mindig felébresztesz, mikor bilibe lóg a kezem :-)
441. a9e1c02a7b (válaszként erre: 438. - A9338a7669)
2008. okt. 21. 18:45
Ja, a nagybátyám meg lekváros- meg zsíros Abonettet evett annak idején, mert fogyózott. :)
440. 2577cdcc12 (válaszként erre: 436. - F5c6739a81)
2008. okt. 21. 18:08
Vegyél, ha akarsz, csak tudd közben, hogy az nem rák :o)
439. 2577cdcc12 (válaszként erre: 438. - A9338a7669)
2008. okt. 21. 18:08
A hit remek szer, ha eleget mondod, hogy nem hízlal, akkor biztos úgy is lesz. Minden a fejben dől el :o)
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook