Okostelefont vásárolnék megfelelő tudással, viszont nem méregdrágát (beszélgetés)
Per pill egy lg G2 minit hajtok
Egy xperia Z-t váltottam vele.
Igaz visszalépés volt és kissé lassabb us de a kamerája jó, a kijelző is megfelelő a méretéhez
Samut ne vegyél sonyt még annyira se (ezek jók de csak felső kategóriában, a Z-t pl nagyon szerettem viszont szerviz igényes márka).. Az lg, és a kínaiak. (htc, lenovo,huawei) teljesen jól használhatok.
(rákerestem: rosszul is írtam és már nem is tag)
iPhone-t nem javaslom, párom legalábbis utálja, azt mondja, az vezetékes telefon, mert állandóan tölteni kell
nem vagy szakértő??? :)
én egy szót nem értettem abból, amit leírtál.
Nekem Huawei van (így kell írni?), tudok rajta telefonálni és sms-t küldeni :) Nagyon okos. :)
Nem merül le sokszor, és jó fényképeket készít.
Tudom, nem segítettem sokat... :)
Wingedsource ért ez ilyenekhez, keress rá, de lehet, hogy ide is keveredik segíteni
Ilyen telefonra gondoltam: 4 vagy 5 colos kijelző. Legalább 1 GB RAM. Nem kicsi belső tárhely, hogy fussanak az APPOK. Normális felbontású kijelző. Első hátsó kamera, viszont legyen valamennyi megapixeles, nem VGA kamera. Pl. 3-5, esetleg 8 megapixeles. És kb. 50 000 FT-ig.
Milyen márkát érdemes venni?
SAMSUNG? LG ? SONY?? esetleg HTC??
Köszönöm előre is a tanácsokat!
További ajánlott fórumok:
- Milyen okostelefont ajánlanátok?
- Betegszabadság, saját jogú táppénz, passzív táppénz (2008-as jogszabályoknak megfelelően)
- Gyerekek okostelefonnal
- A megfelelő folyadékfogyasztás...egy kicsit másként.
- Nagyon nehezen tudok az okostelefonommal telefonálni
- Szeretnél Tenerifén élni? Magyar kolónia létrehozásához megfelelő anyagiakkal rendelkező, megbízható társakat, és barátokat keresünk.