Okos fogyás (beszélgetés)
Igen, ez tényleg tökjó dolog...Csak én is lezúhásnak érzem, mert én is szobabicajon tolom, kézzel mérem közben a pulzusomat sima órával. A tartománynak meg ugye utánaolvastam.
Szóval akkor legalább a sok pénzért tényleg jó dolgokat javasol a program!:)
Sok sikert és kitartást timy78!:)
Nekem volt egy elég komoly csípőműtétem így "ugra bugrálni" nem igazán tudok,ezért a szobabicajt ajánlották.
VAn egy pulzus mérő óra ami megmutatja hogy milyen tartományba kell lennie a pulzusnak ahhoz hogy zsírégető zónába bicajozzak.
Olyan mintha egy ekg lenne rám kötve,de csak egy óra és mell alatt egy öv van rajtam,ezen keresztül méri a pulzusomat.
Tényleg okos , főleg aki árulja... )))
kár hogy nem jutott előbb eszembe... ))
Egy étkezésre jó soknak tűnik a szénhidrát. Persze ez ugye függ attól, h hány kiló vagy.:)
Kiváncsi vagyok amúgy az elvére a dolognak,miben különbözik a neten elérhető ingyenes infóktól, h mi ér ezen ennyi pénzt....
Mozgásra milyen tippeket ad? Aerob heti 4-5x+ súlyzós edzés?
Egy nap 5-ször kell enni,minden étkezés részletesen le van bont .
Szerepel a kalória, fehérje,zsír meg a zsír is.
Leírok egy ebédet,talán igy könnyebb elképzelni
Paradicsomlé,friss cukrozatlan 300 g
En(kcal 47.9) Feh(2.3) Zsir(0.1) Szénh(9.3)
Szezámos kukoricás hús:
marha sovány nyers 45g
kukorica fagyasztott 30g
szezánmag 5g
olaj 4g
petrezselyemlevél 0.9g
só 05g
fekete bors 0.025g
En(171.1) Feh(12.2) Zsir(10) Szénh(7.9)
Hajdina köret
Hajdina 90g
olaj 7 g
petrezselyem levél friss 3g
só 1.5g
En(372.3) Feh(8. Zsír(8.6+) Szénh(64.5)
Na igy néz ki egy ebéd,ezt a napot megcsináltam.
Nem is volt rossz :-)
Amugy úgy szoktam csinálni hogy felszorzok mindent 3 és utánna kész kaját elosztom 3 fele
Igy egy fözéssel 3 napi elkészül,csak igy meg nem változatos és a végén már untam a hajdinát.....
Milyen ételeket kellene elkészítened?
Nem is a fehérje, szénhidrát és zsírmennyiséget adják meg, amit ehetsz, hanem csak a kalóriát?
Hát tényleg nem volt olcsó.én is csak azért vágtam bele mert tudtam fizetni üdülési csekkel ami úgy is lejárt volna,igy meg nem ment kárba és hátha olyanba fektettem ami megéri :-)
Nekem egyedül az étrenddel van gondom,1600 kalóriát ehetek ami elég is lenne csak olyan körülményes elkészíteni a kajákat.
Ezért lenne jó hogy aki már régóta csinálja/csinálta megosztaná a tapasztalatait
8 db előadás DVD
1 db zsírégető torna DVD
1 db Okos Fogyás tankönyv
1 db Okos Fogyás munkafüzet
1 db nyolc hetes étrend
1 db POLAR pulzusmérő
Igen, szeretném megrendelni az Okos Fogyás Életmódprogramot 57.000 Ft értékben, MOST!
Lehetne esetleg, hogy itt, ide írjál róla valami információt??
Előre is köszönöm, köszönjük ☺☺☺
Szia!
Engem érdekelne ez a program.
Mit foglal magába?
Sziasztok!
Én egy hetet kezdtem el az Okos fogyás programot.
Nem tudom közületek csinálja e valaki vagy hallottatok e már róla.
Ha van valaki aki alkalmazza az légy'szi írjon,mert jó volna megosztatni a tapasztalatokat!
További szép napot mindenkinek! Tündi