Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Okmányirodás fotó. Nektek szóltak, ha nem sikerült jól? fórum

Okmányirodás fotó. Nektek szóltak, ha nem sikerült jól? (beszélgetés)

1 2
13. birebora (válaszként erre: 12. - Perzsacica)
ápr. 14. 18:40
Jaj, hát ezen nagyon röhögök:)
ápr. 14. 18:38

Nekem a legutóbbi jogosítványba való kép lett bűn rossz. Amíg kattintott a készítője beszélgetett valakivel, oda sem figyelt. Amikor javítást kértem " már nem lehet " volt a válasz. De annyira rossz lett, hogy kb , mint egy sztrókon átesett hajléktalan néz lemondóan a kamerába, mivel levetette a szemüveget és anélkül meg hogy nézzek a kamerába.

Ha valamelyik munkatársam rossz hangulatban van előszedem és garantált a félórás röhögés. Azóta még nem igazoltattak .

Korábbi másik igazolvány fotó láttán a rendőrök is röhögő görcsöt kaptak, /ketten voltak/ ami még sok évvel ezelőtt történt, lehet direkt nekik készítik ezeket a képeket.

11. globus (válaszként erre: 2. - Birebora)
ápr. 14. 18:31
Csinál akárhány újat, de ha következő rosszabb lesz, előzőt már nem tudja visszatenni.
10. michelle.r (válaszként erre: 3. - A Nyuci)
ápr. 14. 18:29
Megkérhetted volna, hogy mutassa meg. A szemforgatást valószínűleg nem hallotta meg. Most már kénytelen leszel beletörődni, hogy rémisztgetek szegény útlevél ellenőrzőket. 😝
9. fincsi5 (válaszként erre: 7. - Elbb)
ápr. 14. 18:22

Tőlem legutóbb megkérdezték, hogy jó-e, vagy legyen másik?

Azt mondtam, ez van, menjen.

Amúgy életem legjobb igazolványképe lett, 60 éves kor után.D

ápr. 14. 18:18

Úgy emlékszem a legutóbbi egész vállalható lett.

Azt nem is tudom már, hogy megnézhettem-e.

7. elbb (válaszként erre: 1. - A Nyuci)
ápr. 14. 18:00
Hááát, elvileg nem hagyhatja jóvá, amíg te azt nem mondod, rendben van. De hát ugye ezt az állampolgár nem mindig tudja sajnos :(
6. Sirga (válaszként erre: 2. - Birebora)
ápr. 14. 17:52
Ugyanígy. :) Nem nézegetem, így nem zavar. :D
ápr. 14. 17:45
Nem volt lehetőségem megnézni, vagy másikat kérni. Várom, hogy lejárjon 😒
ápr. 14. 17:41

Majd a következő szebb lesz:)

Ritkán sikerülnek jól az igazolvány fotók.

ápr. 14. 17:38
Én is azt hittem, majd kiteszi a kamera feletti képernyőre, de semmi. Aztán kaptam is a papírt... akkor már hiába forgattam a szemem.
ápr. 14. 17:34
Meg is nézhettem. Mondtam csináljunk másikat. Csinált. Az sem tetszett, de nem akartam feltartani a sort. Nézegeti a fene, ritkán kell elővennem:)
ápr. 14. 17:30
Már csak nyomtatva láttam magam, égnek áll a hajam és egy tincs meg keresztbe áll a homlokomon. Szólhatott volna a pasas, hogy hölgyem, simítsa el a tincset, mert furcsán áll... Vagy túl nagyok az elvárásaim? Persze nem ő nézi 10 évig az útlevelem......
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook