Oda vagyok a barátnőm férjéért! Volt már így valaki? (beszélgetés)
hát..akkor ő sem kezdeményezett nem illene neked kezdeni..bár modern világot élünk..de akkor sem..
sztem nem gondolja ő komolyan ne ess szerelembe!!!a párod is ott van meg neki is az ő párja ez az édes 4 -es nem nyerő..ő csak játszana veled a feleségét nem hagyná el..az biztos..ennyit meg gondolom nem ér neked..mert te veszítenél a legtöbbet!
Néha "úgy" néz rám, Vagy amikor a nyaralóban sütöttük a palacsintát 2-en, folyton "véletlenül" hozzám ér, becéz-nem a nevemen szólít, a fotókon folyton mellém-mögém áll Mutkor utánnam jött a konyhába h megnézze h hogyan készítem a habos cappucinot, csak utánunk jött az anyósa
A férjem pedig azt szúrta ki eddig csak h a mellemet bámulta meredten egy hideg estén a teraszon :-)
A sráccal egy szót sem beszéltünk ilyasmiröl, mindeketten ugy csinálunk mintha semmi nem történne. De ténylegesen semmi nem történik.
Ha az első lépést zárod, akkor van 20%-ék esélyed, hogy megállj.
Ha nem zárod idő kérdése mikor lépsz.
Ha már valami a szívedben van, a következő lépés az elme szintjén való buli, a következő pedig a cselekedet.
Mindig mindennek kapcsolatban igy van. Különösebn a bűnökkel.
De mert a fejében már játszik.
Ezért.
Ha nem játszana fejben-nem irtam volna azt, amit.
Szint alatt van. Talán észbe kap,ha nem fizet érte.. mert mindkét embert el fogja veszteni egy idő után...
Már az is bűn és árulás a másik nővel szemben, aki megbízík benned-mert a barátnőd.
Velem megpróbált az exbarátnőm pasija kikezdeni.Úgy elhajtottam, hogy csak porzott....
Lehet megerősítésre vágysz és ezt nem kapod meg otthon, az Ő társaságában meg ezt érzed! ...és sajnos tény ha valamit nem kaphatsz meg, akkor sokkal jobban vágysz rá, mint ha léphetnél!!! Szerintem ez hozzárak az ODAVAGYOKhoz vagy 35%-ot!...
Nekem volt már olyan, hogy a pasim barátja oda volt értem és nekem is ő, de inkább csak fürdőztem az érzésben, mint akartam volna a valósáégban.
Igazából tudom én h mi a baj & tudom h az elismerésre vágyom... & ha esetleg beteljesülne, utána érdektelenéé válna a dolog.
Most kaptam egy fontos hívást sajna mennem kell de majd még jövök du-tán!!!!!!
""Csak lehet vágyom más férfi elismerésére, h igen is jó csaj vok vagy valami ilyesmi. ????? Sztem mindenkinek jól esik ha másnak is tetszik.""
Ez lehet a magyarázat,(nekem ez volt).Meg talán nem is az,hogy más valakinek,hanem egyáltalán maga a tetszés-mindenki szereti hallani,és kell az önbizalom-tuning!!!
Csak lehet,hogy szerencsésebb lenne ezt a férjedtől hallanod...valahogy ráébresztened.
:-)
Igen anyira nehéz az élet vagyis bonyolult!!!!!!!
Van egy barátnőm,aki mindig azt mondogatta,hogy neki a barátnői exei tabuk!
Ehhez képest hozzáment az exemhez.
És hangsúlyozom:engem cseppet sem zavart,mert a kapcsi végére meggyűlöltem a srácot,és úgy voltam vele,hogy legalább akkor engem, békén hagy,és nem akar majd békülni.
Ennek már vagy öt éve,és a csaj még mindig nem hiszi el,hogy őszintén kívánok nekik sok boldogságot,pedig de..
Értem...Azért sem könnyű helyzet,mert nem tudhatod mennyire van értelme.
Én kétszer kerültem olyan helyzetbe eddig,hogy 2 régi ismerősömre is "felfigyeltem",kerestem az alkalmat,hogy chat-elhessünk,(bár itt tenném hozzá,hogy mindig semmitmondó üziket váltottunk,sosem került szóba,hogy lehetne valami!!)és ez nálam mindkét esetben olyankor történt,amikor párommal volt egy kis pillanatnyi mosolyszünet.Nem szerettem ki belőle,csak mondjuk előző este összekaptunk én meg még hangulatban voltam...Persze később megbántam,és úgy éreztem "megcsaltam",pedig szó sem volt semmiről köztünk.
Te hogy érzel a férjed iránt?Nem kell válaszolni!!!Csak magadnak.
Mert emiatt is lehet.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek nem gáz, hogy a "legjobb barátnőmnek" vélt nő itt beszéli ki a dolgait, holott állítólag azért vagyok, hogy velem beszélje meg?
- Tetszik egy lány a barátnőmön kívül, de nem vagyok olyan srác aki sunyiskodik, hogy két lánnyal lefeküdhessen. Mit tegyek?
- Kegyetlen vagyok a barátnőmmel, de nem direkt. Mindig...
- Egy hete vagyok párkapcsolatban, a barátnőmnek már kinéztem egy ajándékot, szüleinek mit vigyek? Csak nem mehetek üres kézzel!
- 33 éves vagyok és soha nem volt barátnőm és soha nem is...
- Ma találkoznék egyik barátnőmmel, nagyon meg vagyok fázva,...