Nyugdíjas csevegés, régi és új cimbikkel ! (beszélgetés)
Köszönöm. Nekem is indulnom kell, majd beöltözöm:)
A szemem javulgat, bár én gyorsabb javulásban reménykedtem! Hétfőn megyek a dokihoz!:)
Köszi! - majd próbálok kevesebbet jönni-menni.
Te hogy vagy?
Szia!
Vigyázz magadra, csak óvatosan! Mielőbbi gyógyuláat!:):)
Jó reggelt!
A csarnokba kellene mennem vásárolni, de varratok vannak a jobb lábfejembe (anyajegyet vettek le) és tegnap nem vette ki a doki, "majd egy hét múlva" - mondta az orvos - így nehezen tudok járni.
Igen, kb. két hete.
Azt találtam, és gondoltam jó lesz.
Sajnos néha-néha írogatnak, ezért "ide, a hoxára" is benéztem.
jaj de aranyosan írtad, jót mosolyogtam!
Jó bújócskázást!
Jó reggelt, szia!
Unokával mi is sokat kint vagyunk, meg visszük minden felé, már ami érdekli egy 2,5 évest.
Szia!
Én is nehezen mozdulok ki itthonról, ill. ha az unokám itt van s az idő engedi nagyokat sétálunk!
Már várjuk a jó időt!
Tegnap este színházban voltunk!
Finitó - komédia két részben. Tóth Gabi vendégszereplőként énekelt.
Jót szórakoztunk!
Én welnessezni, kirándúlni nem szeretek - szívesebben vagyok itthon.
Sziasztok "Cimbik"!
Hűű, de nyögve nyelős ez az oldal!
Beszélgessünk?!
Miről?!!!
Nincs is itt senki.
Megyek is tovább.
Majd visszanézek!
Sziasztok Nyugdíjasok!
Cimbik ? Hol vagytok ? Én ugyan csak a legközelebbi wellnesről tudok majd valamikor írni, mert a sütés-főzéshez nem tudok hozzászólni, de érdekel, kivel, mi történik ?
Ugyan most süt a nap, de nekem semmi jó kedvem nincs, viszont a rántott csirkemell sütésnél össze-vissza égettem a kezem, a forró vizes edényre tett jénai a rizzsel, kis hijján teljesen belefordult a vízbe, a fazék kicsúszott a kezemből,mert ekcémás valamitől a kezem, minden krém dacára szétreped a szárazságrtól a bőr az ujjaimon, és gumikesztyűt húztam........ennnyit a háztartási tevékenységemről. Jobb, ha utazásról mesélek, nem ?
Sziasztok, szép havas délutánt mindenkinek!!
Bizony...panaszra semmi okod, de gondolom nincs is, mert az az 5 nap feltöltött. Tudom magamról, ha akár 3-4-5 vagy esetleg még több napra is megyek, mindegy Welnwss, vagy épp erdei, hegyi, városi kirándulás egyarát feltölt.
Hallom a hírekben ezt a cudar időt, reméljük nem tart sokáig!
Itt is havazik tegnap reggel óta és kavarja a szél becsületesen. Elemben olvad is.
Hm..... Ne panaszkodj:)!
A vőm tegnap óta nem tud hazajönni, a hó fogságában van.
Remélem jó volt a kikapcsolódás, feltöltődtél kicsit!
Szia mindenkkinek !
Utolsó pillanatban, esővel, széllel, de még a hóóesés előtt tegnap hazajöttünk Cegédről. Ott még sütött a nap a wellness és a terasz közötti üvegfalon keresztül, fürdőruhában csoszogtunk, és lubickoltunk 5 napig, és most elővehetem a télikabátom. Remélem a gyógyvíz hatása előbb utóbb érezteti hatását, mert most pillanatnyilag mindenem fáj, és jön az utálatos házi meló.
Ne panaszkodjak, ugye ?
Mi meg 20 éve Nagybácsa-Ergényi.
Villany még van, meg net is, de a tv.adás megszűnt, pedig szerettem volna megnézni a "Hal a tortán"-t.
Sziasztok, szép estét.
Nálunk délen cudar az idő egész nap. Reggel óta szakad a hó, hordja a szél, már minden hófehér :(
Szia!
Itt rettenetes szélvihar van, a hó olvad nem volt sok, de nem is bánom!
Jó reggelt!
-1°C van nálunk és havazik! A járdán olvad, de a füves, földes részen megmarad a hó.
Szia Diamond!
Jó utat, vigyázzatok magatokra! Érezzétek nagyon jól magatokat, pihenjetek, használjatok ki minden lehetőséget, és majd mesélj róla! Reméhetőleg nem lesz nagyon rossz idő.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek jogos, hogy a közeljövőben felülvizsgálják a rokkant nyugdíjasokat?
- Miért szombaton vásárolnak a bevásárlókocsis nyugdíjasok?
- Mennyire segítenek be a nyugdíjas (vagy nem nyugdíjas), de még aktív szüleitek a gyermeke(i)tek mellett elvégzendő háztartási munkákba?
- Ha valakiről tudom, hogy jogtalanul lett nyugdíjas, azt hol jelezzem?
- 10%-al emelik egyes nyugdíjasok juttatását. (Politikamentesen!)
- Foglalkoztatható-e rokkant nyugdíjas regisztrált mérlegképes könyvelő alkalmi munka keretében könyvelői munkakörben?