Nyugdíjas csevegés, régi és új cimbikkel ! (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek! Na én köszöntem el és én köszönök be is. Szakad az eső nálunk, szar idő van. A kutyák sárosan, vizesen jönnek fel, hajszárítózni kell őket.
Remélek Felétek jobb idő van. Kellemes pénteket kívánok mindenkinek!
Helló virtuális cimbik , most keltem fel másodszor . Elkezdődött !!!! v folytatódik ?! 4 előtt kisült a pizza és akkor esett le a fatantusz , ma a fiam délutánra megy ./ ez már a szenilitás jele ? az este félig aludtam , mikor mondta, h ma délutános de úgylátszik az agyamig már nem jutott el ./
Nagyon ramaty idő van nálunk , tegnap is csúszkáltunk mert a felolvadt hó alatt csupa jég minden , de az éjjel lefagyott ,ma duplán jeges az egész falu. Tegnap lementünk a faluba + fel a hegyre , hát ott még pocsékabb a helyzet , ha már előszedte a férjem a tragacsát , vittünk kaját a lányunknak meg a kutyusának , lehet, h nincs pénz havat kotorni , / a polgármesterasszony jutalmára van !!! most hátbavágtam magam !!!/ de attól még a járdát takaríthatnák a lakók !!!!
Akkor ma friss, üde és szép leszel :-)
Ilyen időben én ki sem dugom az orrom. Mindig is erről álmodtam. Most megtehetem. Visszahúzódok a világtól, csak egy-egy vásárlásra csábulok el.
Jó reggelt mindenkinek! Ma korábban keltem, mert fodrászhoz megyek.
Ronda, sötét, hideg van.
Helló Katka Bent vagy !
Szép jó reggelt mindenkinek !
Köszönöm megkaptam.
Most már biztos sikerül :-))
Mennék én ha megtalálnálak!
Most nézem a Házon kivülit... hát tökre kilettem amit eddig láttam!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Én nem nézem.
Kattka a Jó Isten áldjon meg,gyere már be a zárt osztályba !!!!Már mindenki ott van !Vagyis itt is és ott is !!!!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek jogos, hogy a közeljövőben felülvizsgálják a rokkant nyugdíjasokat?
- Miért szombaton vásárolnak a bevásárlókocsis nyugdíjasok?
- Mennyire segítenek be a nyugdíjas (vagy nem nyugdíjas), de még aktív szüleitek a gyermeke(i)tek mellett elvégzendő háztartási munkákba?
- Ha valakiről tudom, hogy jogtalanul lett nyugdíjas, azt hol jelezzem?
- 10%-al emelik egyes nyugdíjasok juttatását. (Politikamentesen!)
- Foglalkoztatható-e rokkant nyugdíjas regisztrált mérlegképes könyvelő alkalmi munka keretében könyvelői munkakörben?