Nyelvnyújtogatás, kilógatás a babámnál. Van okom aggódni emiatt? (tudásbázis)
szia
az én kisfiamnak is mandulavágású a szeme, emiatt minket is küldtek genetikára, meg jegyzem semmi más tünet nem volt.
amikor oda értünk a vérvizsgálatra fizikálisan megvizsgálták a fiam és nem is csináltak kromoszóma vizsgálatot, mert a betegséghez több jelnek kell hogy legyen a testen.
remélem nincs gond!
Szerintem meg egyszerűen csak elkezdtek készülődni a fogacskái!:)
Tudom,korai,de már érezheti!
talpon és tenyéren egészen más a bőrlécrendszerük a Down babáknak
keress rá a neten szerintem
senkinek nincs olyan vágású szeme a családban?
a bőrredőit nézted?
mongolredő?
mozaiknál sok jegy nem jelenik meg, ha gyanúd van, kromoszómavizsgálat kellene
kislányom 3.5 hónapos. kb 2 hónapos kora óta sokszor nyujtogatja a nyelvét.ha játsztnk és hangokat akkor inkáb csak ki be huzza cupogtatja,nyalogatja a száját.ha ölben van akkor viszont a szája között kint van a vége.a doktornönk azt mondja ne aggodjak míg jól fejlödik,nem is ad beutalót sehová.a vëdönnöm még anyit mondott,hogy kicsit húzott a szeme emiatt gyanusabb a nyelvdugdosás...én félek hogy nem e mozaikdown,mert a teljes az szerinte kizárt.egyébként,mosolygós,figyelmes,erös,jól szopizik.alvás közben csukvd a szája,nyelv is bent.ha nyitva is marad a nyelve nem lóg ki,és az ajka belsö pereméig ér. szeri
ntetek van okom aggódni a mozaik down miatt? hogy a védönöm azt mondta lehet a nyelv és a szem van belöle. köszönöm válaszokat
További ajánlott fórumok:
- Mikor lehet aggódni egy kamasz viselkedése miatt...?
- Mit lehet tenni, ha a babámnál székletürítési gondok vannak?
- Ha gyes alatt szülöm a 2. babám ugyanazt a gyedet kapom amit az első babámnál kaptam anno a fizetésem után? Vagy mi alapján számolják újra?
- Koraszülött babámnál mikor kezdjem a hozzátáplálást?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- Mivel kezeljem az egy hónapos babámnál a náthát?