Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Nyársalt bárány recept

Nyársalt bárány recept

A Nyársalt bárány hozzávalói:
1,5 kg bárányhús
2 fej vöröshagyma
2 kk csombor
4 ek. olaj
6 db paradicsom
4 db paprika
ízlés szerint só


A Nyársalt bárány elkészítési módja:
A bárányt 1 napra a hűtőben páclébe tesszük. (Pác: olaj, hagyma, csombor, só, bors.) 1 cm-es közökkel a nyársra húzzuk a húst felváltva a zöldségekkel, és olajjal megkenjük és parázson megsütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A nyársalt bárány elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook