Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Ketchupos-fehérboros hús recept

Ketchupos-fehérboros hús recept

A Ketchupos-fehérboros hús hozzávalói:
10 dkg füstölt baconszalonna
1 kg sertéskaraj
2 dl ketchup
fél dl vörösbor
1 vöröshagyma

bors


A Ketchupos-fehérboros hús elkészítési módja:
A ketchupot és a fehérbort keverd össze, és ízlés szerint fűszerezd sóval, borssal. A felszeletelt karajt picit klopfold ki, majd áztasd bele néhány órára a pácba. Fogj egy jénai tálat, és tedd bele a baconszalonna-szeleteket. Tedd rá a pácolt húst, majd a felkarikázott vöröshagymát. Süsd puhára.


Kategória: Húsételek receptjei


A ketchupos-fehérboros hús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook