Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Kacsamelles szendvics majonézes aszalt gyümölcsökkel recept

Kacsamelles szendvics majonézes aszalt gyümölcsökkel recept

A Kacsamelles szendvics majonézes aszalt gyümölcsökkel hozzávalói:
2 db kacsamell filé
csipetnyi só
csipetnyi őrölt bors
2 gerezd fokhagyma
1 ek mustár
30 dkg vegyes aszalt gyümölcs
3 dl majonéz
8 szelet fonott kalács
fél csokor petrezselyem


A Kacsamelles szendvics majonézes aszalt gyümölcsökkel elkészítési módja:
A filézett kacsamellek bőrét beirdaljuk a húsig. Sózzuk, borsozzuk, zúzott fokhagymával fűszerezzük. Mustárral bekenjük, majd néhány órát hűtőszekrényben hagyjuk pácolódni. Egy tepsit olajjal kikenünk, beletesszük bőrös felükkel felfelé a húsokat és előmelegített sütőben 190 ˚C-on szép pirosra sütjük. A darabokra vágott aszalt gyümölcsöket tálba tesszük, majonézzel összekeverjük, hűtőszekrényben néhány órát hűtjük. A fonott kalács szeleteket megkenjük a majonézes gyümölcsökkel, rátesszük az átlósan vékony szeletekre vágott kacsamellet és petrezselyemmel díszítve tálaljuk.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A kacsamelles szendvics majonézes aszalt gyümölcsökkel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook