Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Bolgársaláta recept

Bolgársaláta recept

Elkészítési idő 10 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Bolgársaláta hozzávalói:
2 db kígyóuborka
4 db húsos zöldpaprika
4 db kemény paradicsom
1 közepes fej vöröshagyma
10 dkg gomolyasajt,
2 ek. citromlé
2 ek. olívaolaj
1 ek. mustár
Ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, petrezselyemlevél


A Bolgársaláta elkészítési módja:
Az uborkát, a zöldpaprikát, a paradicsomot és a hagymát megtisztítottam és apró kockákra vágtam. A citromlevet a mustárral és az olajjal elkevertem, fűszereztem és a fölaprított zöldségfélékre öntöttem. Óvatosan átforgattam és a reszelt gomolyasajttal meghintve tálaltam.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A bolgársaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook